it's never a question

hej hej, gårkvällen slutade inte riktigt som bäst, men helt fel va inte inte heller. 900128 hahah.
Imorgon skola huvva, tur att ja har kort dag på måndagar så jag kan gå hem och vila mig ( kanske träna lite också )
Idag har det bara snöat och snöat jag hatar de, hej lockigt hår! ursch

Snart börjar wallander och det blir väl att sitta och se den till ja inte orkar vara vaken längre.
 peace

S is for the simplety.
E is for the ecstasy.
X is just to mark the spot,
Because that's the one you really want.








Nu taggar vi mina vänner

Nu är de strax lördag och ja kommer att ha super roligt ( förhoppningsvis )
godnatt

Provet är överstökat

Tjaa, gjorde nyss exel prov och de gick väl sådär. hoppas ja klarade mig.
pööss

Är de lördag? ne men imorgon

godmorgon, Idag har jag bad på mitt schema så ja passar på att ta de lite lugnt nu på morgonen.
Inatt har de regnat och sen fryst så de är osäkert om bussarna går eller inte och nu när ja kollade på hemsidan så står de att bussen ja ska åka med inte går, sen när ja göra en annan sökning så står de att den gör de ja blir bara snurrig men pappa har livat att han ska hämta mig och adam och köra oss till skolan så de känns ju bra de.

En aning träningsvärk har ja i benen sen igår men de är ju iofs bara någonting positivt om man tänker efter. Igår hade va ont i armen och benet, nu har ja ont i benet men på ett annan sätt. niiice!
Nu börjar jag längta till helgen, de är jo som så nära he-he , så ja sitter och lyssnar på en massa party taggande låtat. Jag kan inte lägga upp något youtube - klipp eftersom de är nå fel så ja får helt enkelt länka Poker Face och Infinity.
Ha en bra bra dag.
puss

de är bara att härda

hej hej, idag har jag varit på vårdcentralen och fått en hostmedicin och tagit ett nytt blodprov så nu ska ja sen tillbaka på 3/12 och göra nå andra provet yeeea.
Idag på Idrotten lyckades ja sträcka mig i benet så nu har ja ju inte allt för skönt i de och de gör ont när ja går men det går väl över snart antar jag . Annars va väl idrotten ganska kul, vi hade gym och det sitter aldrig fel.
Matten där emot är absolut inte det bästa ämnet för mig

     

Precis sådär roligt och mkt fattade jag medans eve jobbade så flitigt och lisa också för den delen. 
puss

Jag har fått min telefon nu om ja inte sagt de tidigare, he-he


12 stycken märken, men de är snyggt de

äntligen!! jag har fått telefonen som varit på lagning så länge, iofs lagade dom den inte men ja fick en ny istället och de är ju bätte(snyggare).
idag har jag varit och gjort ett pricktest för att se om jag har några allergier men ingenting sånt va det så nu har jag bara 12 st små prickar på armarna, he-he. Ikväll ska jag se på tv samtidigt som ja står och tränar på nån träningsmaskin morfar har lånat ut åt oss vilket är super bra för man kan göra nytt med nöje ( se tv och träna ).

Jag har inte lagt in minneskortet i telefonen än men så fort jag gjort de kan ja äntligen lägga upp en massa bilder igen.
puss

stressa stressa streeesssaa!

tjaa, kort om dagen. bakning hela dagen. ´VG på kringlorna. stan med E kom hem efter ett tag kommer morfar och anita med en träningsmaskin, super!! iväg på dansen där vi merst jobbade med placeringarna och grupp dansen. hem se avenyn träna lite se DH och nu på väg att sova,
peace

tv kvällen har börjat

hej hej, ja tror ärligt att ja aldrig ätit sån stark mat som ja gjorde nyss nån gång i mitt liv(pepparbiff), de riktigt bränner i käften och när man andas känns de som läpparna ska börja brinna, eller nått.
Helt sjukt vad de blåser ute också, pappa sa ju att de skulle bli storm och de går inte att säga emot de för de blåser verkligen svinet kallt.

Snart börjar One Tree Hill så ja ska börja bänka mig framför tv.n snart



efter det är de Gossip girl/ miami ink , andra avenyn/ensam mamma söker/hål i väggen. och efter det en wallander film så ju är tv,n bokad för ikväll.
puss
 

ni är det typ 3 veckor sen ja lämnade in mobilen

hejsan hejsan, idag har ja bara suttit vid datorn hela dagen. eller ja gick till obs me pappa och adam men de är den enda promenaden jag tagit idag.
igår hade jag en lugn kväll framför tv,n och ikväll ska jag fara ner på stan för att träffa eve och sen fara och fika någon stans. mysigt med prat och en massa skratt som alltid, right ?
Efter det ser vi väl vad som händer om vi träffar folk eller om vi inte gör nått , men de vore ju en aning tråkigt. he-he.

Btw. så har ja inte fåt tillbaka min telefon än så de är därför de blir så lite med bilder ja har ju sagt att ja ska lägga ut bilder vaje tisdag när ja bakar men nu blir de inte så för  än telefonen är tillbaka. nu ska ja sätta mig vid tv,n ett tag

puss


take a chill pill

Yey, en skön hemma kväll blir de ikväll med lite idol och sen kankse ett skönt bad,
puss

bad! ne de känns bara drygt

godmorgon. idag är det bad på shemat så ja kan passa på att ta de lite lugnt här på morgonen eftersom ja inte kan sminka mig. Sen är det så typiskt mig , ja hittade badbyxorna hos mamma och tänkte ; ja men då är överdelen hos pappa. När ja väl kommer dit så hittar ja den inte självklart, så nu blir det lite mixade kläder.
Nu tillbaka till frukosten,
puss


När ska jag komma till poängen?

tjaa, just nu känns det som mina ögonlock stängs av sig själva och ja är så trött så ja tror ja kan sova i flera år.
Btw på tal om de så kom ja på nu att för ett tag sen ( ganska länge sen ) läste ja i en tidning om en tjej som aldrig visstehur länge hon skulle sova. Ibland vaknade hon som vanligt folk men ibland kunde hon sova i flera månader , helt sjukt en äkta törnrosa!
Jag har också kommit på att ja ska lägga ner det här med hiphop. Jag har dansar showjazz sen jag var 6 år och jag älskar det. Sen är hiphop och jazz så olika varann, jazz är det mkt snurrar på tå och i hiphop ska man ha böjda knän (ofta) och med hela foten i golvet. det blir helt fel så nu har ja bestämt att det är jazzen ja ska köra på en massa, måste bara börja anstränga mig i skolan det är bara det att ja inte har någon ord i över huvudtaget. de är nästan så att ja kanske ska börja dricka kaffe på morgonen inteför att de är gott precis men för att ja behöver all energi som man kan få.

Om jag inte får godkänt på hygien provet som kommer så kommer ja att få göra omprov som är svårare och klarar ja inte det så klarar ja heller inte kursen och de vore helt sjukt så nu ska ja verkligen ta tagi det här! Imrogon tar ja hem boken och bara läser och läser och läser ändå mer till ja kan hela boken utantill.

Nu är det sängen utan tvekan, Juste ja har inte haft min riktiga telefon på över två veckor nu.. jag tycker de håller på att bli dax att ringa och säga att ja får hämta ut den snart så ja inte behöver gå med den här tegelstenen (eller som I säger pannsarmobilen hehe) hur länge som hellst det är ju pinsamt när ja ska smsa eller när de ringer det ska vi inte ens gå in på kan ja lova.
 Omg detta är nog det längsta inlägg jag någonsing har skrivit och det finns ingenting intressant i det ha-ha-ha.
godnatt

dans tar livet på mig

godmorgon!! nu sitter ja på engelska och har just börjat kolla på en film.
Igår på dansen var det hur jobbigt som hellst, ja trodde att ja skulle dö. Vi sprang från och tillbaka över danssalen och man va typ rädd att snubbla över dom som skulle glida.
Jag tror att jag måste börja träna min kondition så att det inte blir lika jobbigt när det väl är uppvisning.

idag skulle nataly sjunga på skolan också men då låg ja nästan och sov så de gick ju som de gick.
nu ska vi tydligen skriva ner några frågor som sägs på filmen så.
puss
 

jag har börjat hamna lite efter känner ja

godkväll, ja har varken haft någin tid eller ork för att skriva men nu känner ja att de behövs.
Lördag va trevlig med en massa underbara människor. (fika 02.30 på lördag då folke, hahaha)
Synd bara att vissa inte kunde komma pga av att jag va på festen, men de är derast förlust så right?
Hoppas verkligen det komme fler sånna här kvällar det skulle va awesome.

Ikväll har ja pratat med tove för första gången på LÄÄNGE! och det kändes hur bra som hellst och ja insåg hur mkt som häns som ja inte har berättat för henne så hon fick knappt en syl i vädret men i love that girl.

fredag, lördag

godmorgon, Nu har jag just gjort en liten cake åt morfar och han tyckte att den va super.
Igår va jag med moa och det är alltid lika trevligt, vi såg idol och pratade om allt mellan himmel och jord.

Så till ikväll. Party förhoppningsvis eller ja ser ingenting som hindrar mig så det blir nog kul.
Nu ska jag ta mig en promenad till konsum och köpa florsocker.
peace

cupcakes

   sex stycken cupcake gjorde jag igår, riktigt roligt. mamma har gjort gubbarna som ser ut som mongon.











nu är jag igång äntligen

godkväll, idag låg jag i sängen tills klockan var halv ett och mamma ringde och väckte mig. jag behöver verkligen vila känner jag så det blir att vara hemma imorgon också. Svenska prov har jag iofs på grekisk mytologi men ja får traska iväg till skolan för att göra det och sen fara och lägga mig i sängen igen.
Jag har föresten gjort mina första cupcakes och det var hur roligt som hellst. Vi har ju jobbat med marsipan i skolan och sådär så det va inte allt för svårt med pillrigt, mamma bad om att få göra några gubbar så hon fick göra det. Bilder imorgon kan jag lova!!

j u s t 
nu känns det som att ja sitter och knarkar bafucin men ja behöver det, sen är nässprayen slut också så det blir bara att köpa en ny imorgon,  I k n o w   i  k n o w  man ska bara ta det i tio dagar men vad ska ja göra? inget annat funkar ju så what to do?

godnatt people 
puss

ja känner mig som en sliten råtta

yo. idag har varit typ den jobbigaste dagen någonsin ( eller sen skolan började iaf ). Jag känner mig verkligen inte bättre i min förkylning eller vad det nu är som har hållt i sig i 6 månader nu. Min lärare sa åt mig att han tyckte att jag skulle gå hem men de hade jag ingen lust med så jag stannade för det va ändå bara några minuter kvar innan vi slutade för dagen.
Ruskigt dåligt med inlägg har det varit också, men eftersom ja skriver för min egen skull så skriver jag bara det som ja känner för, vissa dagar älskar jag att skriva och andra dagar finns det bara ingen ork för det.


Imorgon funderar jag på att stanna hemma,ligga i sänger och kolla påmassa O.C och kanske andra serier och bara slappa.
 Om bara några dagar (hoppas jag) kommer jag nog få ett brev från sjukhuset om att göra ett allergi test så ja kan se om det ja har baror på någon allergi eller om det är någonting annat galet. men jag
hoppas ju klart att det är nått som går att fixa väldigt snart för jag håller på att bli tokig på riktigt!

babe i like my view

Jag har en mycket finare utsikt från F än från N

haha det blir aldrig som man planerar..

hallå i stugan. igår skulle bli en sån ruskigt kul kväll. eve kom ner och träffade mig på stan vid nio, sen ringde vi gustav och frågade när han skulle komma och möta oss.. : ne men de är ingenting längre ikväll de är imorgon ist.
Jätte roligt. Allting slutade med att vi satt och tryckte på subway.
Gustav sa åt oss att tagga dubbelt upp till idag, men nu är det också osäkert och nu när ja ringer och frågar honom hur det blir så blir han typ sur!. OMG ja blir typ tokig.
Sen har ja typ fått magkramp eller nått för ja ar så ruggigt ont i magen men , what to do?

spitfire

Låten till hiphopen. (fast den vi dansar till är lite omgjord) 


dans dans , jag är bara dans

tjaaba. dåligt med inlägg men ja har bara inte orkat.
Igår iaf så va ja på hiphopen och dom som ska vara med på föreställningen ska träna två gånger i veckan så nu gäller det att ligga i. tisdag onsdag torsdag dans, yey!
Temat den här terminen på dansen är  lejonkungen. Så på jazzen blir det att vara bufflar och på hiphopen taggbuskar. hahah .

tisdag, jag älskar tisdag

Yoo. idag har vi äntligen fått baka igen. Prinsesstårtor som vi sen om två veckor ska ha prov på. det känns faktiskt riktigt roligt att ha ett sånt prov, hoppas bara att det går bra.
Eftersom min mobil är på lagning har jag inte kunnat ta några bilder på dom fina tårtorna idag men nu vet ju hur som ser ut så..
Nu ska ja hoppa in i duschen och sen sova .
puss



Hur coolt är de inte??


yo mcaflooow

ja säger bara  TUR att måndagar är så korta för jag har varit helt slut.
Ja kom hem vid 12 och satt vid datorn ett tag sen gick jag och la mig och vaknade inte för än klockan 17. galet.
Ikväll - prison break
Imorgon - BAKA!!
 
pööss

today i'm walking around with this



Kofta - H&M (herr avdelningen)
Linne - Cubus
Byxor - cheap monday

vart tog lovet vägen?

Godmorgon.! nu är lovet över, jag hade lätt kunnat ha det i flera veckor till men det är bara att längta tills jullovet ist.
Upp tidiga också så klart. ja tyckre att vi borde ha fått lite sovmorgon med take på att iaf jag har ställt om dygnet, men inte det.
nu är det bara att ta nya krafter och kämpa på värre än förr. 
peace

att jag lyckas är ju egentligen en stor fråga

godmorgon. eller morgon är det väl inte men ja vaknade nu så.
går kvällen spenderade jag men eve, tove, anja, finn och gustav eller ett tag iaf .sen begav sig jag och eve till natta och där va de en massa trevligt folk.

Duktig som ja är så såg jag till att vara hemma vid två och nu sovit tills nu. galet kvinna!

pusss

RSS 2.0