fredag kväll

hej, jag har ingenting att skriva så det blir bara kort.
Kollade just min brors fotbolls match. dom vann med 6-2 så det va bra. dom är nu i A slutspel och ska möta sandvik obbola imorgon och dom är grymma så vi ser väl hur det går.

nu ska jag fara ner på stan och träffa  eve och lisa. hejsvejs.


breake me down

Japp. Vi for och åt mat på great eastern men innan det svängde vi förbi mamma för att jag skulle kunna ta på mig ett par strumpbyxor och då ville mamma och esther också följa med så vi for hela klungan och gjorde stan osäker.
4 små rätter smo vanligt och självklart hade jag med mig kameran, men kommer jag ihåg att fota? nej självklart inte så det blir inga bilder från middagen tyvärr. värdelöst.  Jag hatar blogginlägg utan bilder.

IKväll så blir det att kolla på undercover brother, Egentligen är jag inte ett fan att komedier men det finns inte så mycket mer att kolla på och pappa skulle se den så jag kollar med honom helt enkelt. sen blir det såklart paradise hotel och lite true blood på de . hejjjss


just nu: Ammotrack - A Bigger Bang


det är så vi gör de

Hej hej , Imorse var jag på vårdcentralen som mamma så gärna ville och kollade upp benet och efter det for jag till nydala och kollade en fotbolls match som min bror spelade (det är ju UFF)
For hem för att möta tove och sen upp till nydala igen (där vi träffade anja)men den här gången för att ligga och steka som nå bacon i solen.


solen visar sig äntligen. men för hur länge?


today today. Tove ringde och väckte mig (som vanligt typ) och frågade om jag vill följa med henne och anja till parken för att sola och ha lite picknick och ja jag har ju bara suttit inne allakok dagar och nu är det är sol måste man ju ut helt enkelt.
Det var svinet varmt och jag trodde jag skulle börja koka och bubbla bort men nepp, jag satte mig lite mer i skuggan och sen så var det skönt igen.
jag tog med mig kameran så...





"ta kort på min mat i munnen" - anja
tove.. haha ja vad säger man.



vi hade iallafall bra utsiket. hehe

Sådär ja

Choklad Muffinsarna blev goooda och marsipanen var med jordgubbassmak så det blev fin fint till.
Nu har jag kollat paradise hotel danmark och 2 avsnitt true blood så nu ska jag gå och sova så gott. godnatt





Jag hade lätt varit med på paradise hotel om jag hade fått vara med samtidigt som jacob. MMmmmm!

mummms!

Nu har jag bakat muffins. Nu väntar ja bara på att dom ska svalna så jag kan vispa grädde och göra marsipanrosor.

13.38

Goddager. har just vaknat och kommit ur duschen så nu äter jag lite mat. Jag trodde inte att brännmärket va så himla farligt och jag har inte gnäll men nu börjar det faktiskt göra riktigt ont och den brända huden är fylld av vätska, inte skönt någonstans

Sen har jag heller aldrig något planerat nu för tiden och det slutar med att jag sitter vid datorn hela tiden. Men vadå det är ändå så dåligt väder hela tiden så då blir man bara seg ovh orkar inte göra någon nytta iallafall.

just nu: Hardcore Superstar - Dreamin' in a casket 

sweet dreams

Oj oj, nu är det alldeles för sent. Nu ska jag gå och he på rock klassiker på radion och sen sova. godnatt 

I wanna do bad things with you

Jaha.. idag då. Vaknade vid 1 och satte mig på en gång framför datorn och kollade true blood, jag är helt fast just nu så jag kollade tills klockan var 5 och sen följde jag med mamma hem. Hon sa att internet hade förmodligen börjat funka så jag for dit. Men nej så klart har det inte börjat funka än. yipiii

Vi kollade iallafall på beck (som jag sett en gång förut men ändå) och sen nu kom jag just upp till pappa igen för att kolla paradise hotell och sen efter det yttligare avsnitt av TRUE BLOOD!!!!




do you have some true blood ?

Hejjj.  Imorse blev mamma helt galen när hon såg brännmärket på benet men jag ser som ingen anledning. Hänt har hänt och vafasen det läker så ingen större skada förutom lite kol på benet bara.
Ikväll har jag och pappa suttit och sett lake house, svår att hänga med i om man inte konsentrerar sig och jag fattade inte hela tiden men efter ett tag gick det upp lite bättre för mig hur allt gick till.

Sen har jag kämpat länge för att hitta en sida som visar alla avsnitten av true blood och nu äntligen så nu sitter jag och kollar som ett litet fån framför datorn men serien är så sjukt bra även om jag bara hunnit se till andra avsnittet.
Så nu blir det att återgå till det. byee



bilder säger mer än 1000 ord





Gravid???


Vattenpipa gillar vi. speciellt att ha på benen?


long time no seen

Heej. long time nu. men min kära mor har helt glömt bort att betala internet fakturan så vi är utan ett tag men sen är jag back igen. Nu sitter jag hon sove och kollar på när hon och anja lagar mat, det blir tacos och det kommer bli super mega gött! Senare ikväll bär det av till nått annat ställe antar jag. later. soon

E2 writes

hellllooo everybody!
Ägaren till bloggen, evelina, är utan internet! So now you know;)

Ikväll ska hon, jag & brudarna på tjejmiddag
och ha det riktigt party!
Dock skulle man redan vara där.... opppps!



Som E gör: now on the playlist: Lykke Li - Complaint Department

/ E2

kladdkaks



alldeles nybakade och sjukt goda. yes!

like a record baby

Ursch nu är de blåa borta. På med nytt sommarfrächt.
Jag måste ha tag på min pappa också med han svarar inte och jag har rusktigt tråkigt, ska nog ringa mamma eller mormor vi får se hur det blir. På fredag är de tjejmiddag hos lisa! jag längtar jag vill verkligen göra något sånt roligt så det ska bli jätte kul. Sen inpå de har tove middag på lördag så det blir party x2 i helgen. jösses vad jag längtar!

 

Behind blue eyes

Sådär ja. Gud vad jag tycker om att sminka mig. Idag blev det blå och nej det är verkligen inte min färg. Jag känner mig som en dragqueen haha jag tror jag måste ta bort och vara utan idag det känns faktiskt riktigt skönt.
 

Det ser iofs inte så hemskt ut på bild men men.
Det strular en hel del för mig och anja med våran lilla trip men det ska lösa sig. i värsta fall får vi åka tåg hela vägen men det går ju faktiskt det också.

Nu är nästa fråga vad jag ska äta för lunch. Jag känner för nått gott. Fick sms av anja just att hon skulle äta sushi med sin mamma nu och jag kan ju inte säga att ja inte blir avundsjuk för det blir jag verkligen, gud så gott helt insane!
Sen sviker vädret idag också eller ja det är väl som alla andra dagar. Om det kunde vara som de va när jag var på P&L då skulle de vara perfekt . Fara ut till havet och sola och bada och bara ha det sköönt. Ne men tydligen så ska de inte vara så utan de ska vara grått och tråkigt. Det är såna här dagar som gör en deprimerad. Jag har inte ens orkat gå upp från sängen idag det känns som så meningslöst vad ska man göra liksom. aja nu kurrar magen. hejss

just nu: Ozzy Osbourne - Crazy Train

I am the lord of the wastelands

Tjaa. klockan är inte allt för mycke med tanke på att det är sommarlov men jag har ingenting att göra och de är typ inge trevliga typer inne på msn heller så what to do?  Inte blev det någon nyttig middag ikväll heller. Urban ringde  och bjöd mig och mamma på middag ( grillat ) så det fick bli det då.

Sen har vi inte haft någon radio i bilen på år och dar eftersom mamma och morfar gjorde nått så man va tvungen att skriva in nån kod och mamma hittade den inte så hon va tvungen att gå in till volvo och fixa en ny. Men eftersom hon försökt så många olika koder innan så va strömmen tvungen att vara på i bilen i 2 timmar för att man ska kunna försöka igen. Så för några dagar sen skulle vi fixa radion och hon tror ju så klart att hon kommer ihåg vad som stod på lappen som hon glömt inne. men nej hon trycker fel igen och man får vänta yttligare 2 timmar.
 Men nu ikväll gjorde ví om denna process och jag trodde att koden va 3411 men de trodde inte mamma . så hon sa att om det är en 4a i koden får du 1000 kr. Så jag hoppades verkligen på att de skulle vara de men ne jag hade fel och hon rätt, men nu funkar ju radion igen och det känns såååååå bra!

Ursch vilken onödig information och nu kommer säkert anja skatta åt den här långa historian om bilradion men då får hon allt göra de. Jag tycker det va viktigt iallafall!

just nu: Kiss - God of Thunder


kan de bara dö allihop

Sådärja nu har jag och anja  varit på våran promenad. Det var verkligen skönt men myggorna åt ärligt upp en. Man fick gå och slå på sig själv hela tiden vilken måste sett helt insane ut.


Sen nu tänkte jag och mamma att vi skulle vara lite nyttiga så jag kollar i några viktväktar böcker och klurar på vad vi ska käka. later

så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv

hejsvejsss nu har jag och anja kollat resor till sthlm och sen vidare så snart blir det väl att boka, bara jag kan få lite förskott på mina pengar så ska de gå bra. Det måste gå bra. helt insane!
Nu sitter vi här och låssas slå på trummor till musiken. haha vilket liv.
Snart ska vi gå ut på en lång promenad. Egentligen skulle jag fara ut och springa idag men jag kände ingen ork så det blir en lång promenad istället.

today.
  
 just nu: Lars Winnerbäck - Hjärterdams sista sång

okänd avsändare

Nu har jag just ätit middag och jag sitter och planerar roliga saker med anja men det går lite segt.
Vi kommer nog måste åka tåg och jag har lite svårt med pengar just nu men det ska nog lösa sig på ett eller annat sätt.
Imorgon kollar vi resor och jag tror att det kommer bli as roligt. mer tänker ja inte säga än så länge.

Om lite mer än en timme börjar beck på 4an och jag har inte sett okänt avsändare så nu ska jag ladda inför de. jag skulle egentligen vilja ha popcorn men det blir nog inget av, tror inte vi har nå sånt så. Men lite cola har vi allt så det blir nog bra.


yipiii! fick just ett sms om att det är tjejmiddag hos lisa på fredag. Det kommer bli skit roligt och jag har inte träffat henne sen peace & love så det kommer bli insane. hejsvejs


lift me up, let me touch the sky

  

today today. eyelinern blev lite hackig...
hahaha jag såg just einar! paparazzi eve är på G



just nu: Hardcore Superstar - Beg for it

nousiainen

anja nousiainen hult kom hem från finland igår så nu ringer hon så klart och väcker mig. Hehe ne men de gör ingenting jag behövde ändå komma upp. Nu ska ja fika, sminka mig och sen dra mig ner på stan. later

we don't celebrate sundays

 

Jag blev  så sjukt smink sugen när jag kollade på en massa bilder så efter jag hade tränat for jag ner till mamma och sminkade lite. hittade på eftersom och sådär blev resultatet.  faktiskt ganska nöjd med eftersom jag aldrig sminkar mig så mkt annars så känns det väldigt extremt just nu men jag lär mig vill efter ett tag. tänkte fortsätta med lite sånt här tror jag för det va sjukt kul . helt insane.

Nu nu kurrar magen och mamma har inte kommit hem än. dax att slå henne en pling. byee

just nu: Hardcore Superstar - we don't celebrate sundays


say your number

godmorgon. eller ja jag har varit vaken ett bra tag nu men har legat och solat i det sköna vädret.
Nu börjar det bli dax för mat men jag kan inte dra mig från datorn. Jag har börjat läsa en blogg som nästan bara handlar om make up.er. hon är så sjukt duktig så de går inte att beskriva och man får så mycke inspiration! kolla hennes blogg.
Sen spelas Volbeat ut mina högtalare också så det gör det ändå svårare att slita sig. Jag tror helt enkelt att jag får ta med mig datorn in till köket.
Snart kommer tove och förhoppningsvis pappa också så att vi kan fara och träna. Jag ska bli en hurtig/nyttig människa. later


jordgubbar & choklad

  




kajen today

idag har jag varit på stan med tove i den varma solen.
vi stekte på kajen och gick omkring lite bara.



hej fible

tjaa. idag har det varit fint väder och jag har varit i morfars stuga.
innan vi for dit för vi förbi mammas kompis som tar hand om våra katt filip (esther kallar honom fible). Det är alltid lika kul att träffa honom för han är så go.


Sen for vi vidare till stugan för att gratta morfar. Men ne då är inte han i stugan. Om mamma hade varit smart hade hon ju ringt forst och hört om han va där eller hemma men icke. aja vi tryckte i oss lite tårta och solade lite och sen for vi hem. Jag var sjukt trött och jätte rastlös vilket sen slutade med att jag somnade i bilen och sen när jag kom hem också.


Nu sitter pappa och kollar friidrott och jag har varken ork eller sug efter att göra något ikväll så de blir bara att sitta inne. Jag vill ha jordgubbar med choklad men jag orkar inte gå någonstans så då får jag väl helt enkelt vara utan. byee

just nu: veronica maggio - 17 år

jag vill fara



Fick en känsla nu om att jag MÅSTE fara till trästock. det skulle vara så sjukt roligt men ne det blir ingenting för festivalen börjar idag och jag måste ha pengar till en grej jag och anja ska hitta på i augusti. men åh vad jag vill fara och det blir inte bättre för att as många som jag känner ska dit! skitans

12.27

Godmorgon. ne nå bettnäs blev det inte igår, det blåste för mycket så det blev nydala ist.
På kvällen for jag och tove och speladfe minigolf. Värdelöst spel iaf och tove vann med 22p . egentligen är de ganska kul men inte när hon klarar banan på första slaget och jag på 7e.


Sen for vi till gab och va med hon och eve. Vi tog en massa snygga face bilder och vi fick oss ett par goda skratt.
Nu kommer snart tove och då ska vi fara och träna. later


nu blir de bettan

Om en timme bär det av till bettnässand för att ligga i solen. äntligen kommer det fint väder, lyckan!


stöcksjö med min 08.a

Idag har jag varit i stöcksjö med tove. skönt att det äntligen är sol ute! imrgon skulle det bli lika bra men sen skulle det typ bli dåligt igen så de är bara att ta vara på dagarna.
Ikväll blir det nog att ta ett kvällsdopp i nydala som säkert blir roligt. nu ska ja duscha byee

 

tisdag.




linne-asos bikini-h&m shorts-h&m skor-DNA


Like a record, baby right round round round

Heeej, Idag ja. Vaknade av att jag glömt stänga av väckarklockan så kvart i 11 vaknade jag, det gjorde kanske inte så jätte mkt egentligen efter de va ganska sent ändå.
Pappa körde adam till en kompis och sen for vi och gymade på hans jobb. Eftersom jag är förkyld hade jag inga planer på att springa eller något sånt så jag tog inte med mig några skor. Det fick jag ju ångra ganska snabbt när jag ställde mig på löpbandet. Det är bara så kul att springa så jag kunde inte låta bli helt enkelt. Dock efter att ha sprungit 3 km började det göra ruskigt ont i fötterna.. som sagt, jag skulle ha haft med mig skorna men men de va väl kanske lika bra de med tänke på denna armade förkylningen.

Sen har jag inte berättat heller en liten sur grej. I lördags va jag och eve i vännäs på vännäsdagarna. Visst det va trevligt bara massa med folk. Jag köpte en ny piecing till tungan eftersom jag haft läkstaven i en aning för länge. Jag tänkte att ja men 16mm kan jag väl ha eftersom jag har 20mm och den kan ja inte ha. så ja köpte en 16mm.

Jag kommer hem och ska byta och när jag skruvat på kulan inser jag att kulan är helt enorm och det ser bara helt sjukt ut och på de är staven för kort också. jävla skit så jag fick helt enkelt klippa av läkstaven ( eftersom den är i plast går den att klippa av och sen skruva på kulan så har man nya spår i staven) så nu har jag då den igen. Fast det känns nästan som att den blev lite kort så jag tror jag måste gå någonstans och fixa en stav som är typ 18mm. Känns jätte långt men jag vill inte att piercingen ska sjunka in i tungan heller, ojoj nu tog ja i så det knakade.


just nu: Dope - you spin me round ( like a record )


in the dark

sitter jag med min musik. vad vore livet utan musik ärligt! jag sover till musik på natten och lyssnar den mesta tiden på dagen. nej fy vad tråkigt livet hade varit. urscchh



just nu: sugerplum fairy - she

thats whats my life is all about

hellojj. någon dag sen jag skrev men jag har verkligen inte haft någon ork/lust i över huvudtaget ( egentligen inte nu heller så inäggen blir tråkiga).
I förrgår var vi och chillade hos marianne och drog sen vidare lite över allt.
Igår var jag med tove eve gab maja och marianne. for till teg och gjorde det stället osäkert. hehe ne inte riktigt kanske.
Ikväll blir det en riktigt lugn hemma kväll vilket ska bli såååå skönt. later

just nu : sonic synicate - Jack of diamonds

nya favoriter atm

just nu: Sugarplum fairy - You Can't Kill Rock'n'Roll


party on. eller?

hej hej!. vaknade idag av att telefonen ringde. yipiii (not)
Vandrade ner till stan med tove i regnet och stosade sen omkring lite. träffade o ett tag och sen for vi hem.
På vågen träffade jag moa så på söndag ska jag slå henne en pling och umgås.

Ikväll blir det att vara med tove och en massa och sen sova hos henne, det blir nog kul. Sen imrn blir de vännes med eva-jj. hejss

skor.



Nu har jag köpt ännu ett par skor som jag gillar grymt mkt. Ganska vanliga men ändå sticker dom ut lite när klackan är i trä. Nu blir det inge mer skor för mig på ett bra tag. over and out

alltid lika snäll / duktig

ja imorse då. jag skulle iväg på vårdcentralen. Jag vaknar kvart i 9 för att ha en halvtimme på mig att göra mig klar. När klockan är kvart över sitter jag fortfarande med frukosten i högst hugg och då ringer mormor och säger att ja kan gå ut. Hon ska följa med mig dit för att de är så tråkigt att fara själv. iallafall så frågar hon om det är på böleäng eller tegs vårdcentral eftersom att den på böleäng typ har flyttat till teg så vi va lite osäkra.

Jag ringer mamma och frågar vilken jag ska vara på.
mamma: vårdcentralen på teg torsdag 09.45
jag: men va? ne mamma du sa skrev på smset imorgon klart och tydligen!!!! nu har jag gått upp i onödan, tack!
mamma: men gjorde jag verkligen de, ja tror ja skrev torsdag.
jag: men det gjorde du inte!!!!
mamma: aja jag får väl kolla smset senare då. men de är imorgon nu iallafall.

Sen när vi lagt på är jag arg som ett bi och letar upp smset som hon skickat där hon har skrivit klart och tydligt att jag ska dit på torsdag och hon hade till och med lagt ut flera utropstäcken. hahah sorry

Jag och mormor for istället och fikade sådär kring halv 10 på morgonen, en tid jag inte ens skulle tänkt tanken att vara upp på om det inte hade varit för att jag hade onsdag igår när jag vaknade och trodde att torsdag skulle vara dagen efter men nej de va tisdag igår så ja så kan det gå helt enkelt. Men imorgon är det iallfall vårdcentral så då gör vi ett nytt försök.
Sen blir det nya SKOR!!!! igen


just nu. Johnossi - Glory days to come

nya skor.



Idag inskaffade jag ett par nya skor. mina förra "vanliga" skor har gått sönder så jag var i behöv av ett par nya. sen hittade jag ett par as fina skor också som jag ska köpa imrn. he-he. nu ska jag och adam kolla på grevholm. later

minnesceremonin

Var jätte fin. i slutet när michaels dotter paris michael katherine jackson (11 år) pratade och grät floder höll jag också på att börja gråta, det är så hemskt att man ska förlora sin pappa när man är så ung. huvvaligen.





Kolla kolla kolla kolla!. ja såg de live



Känns konstigt och jag fattar inte att de är michael jackson som ligger i den där kistan

right now



Nu kollar jag live sändningen om michael jackson. ! kolla
(avslutad)

tisdag

Godmorgon. eller ja jag vaknade nu iallfall. trevligt väder kan ja ju inte säga att det är, regnat bara öser ner. huvvaligen. Pappa är ledig så jag hoppas att vi far någonstans idag för jag vill inte sitta inne . nu är det tydligen mat. later

hemma igen

Filmen var sjuk! fast ändå bra ändå så jag tycker att folk som inte har nått stort problem med hjärtat ska se den. många gånger ryckte de till i kroppen och det kändes som att hjärtat hoppade upp i halsen. Tove: kan det verkligen göra de?
haha hon var inte seriös antar ja men man vet ju aldrig med det lilla trollet. Lite roligt var det också att det var en massa ikea reklam i filmen. en lampa en fillt och fotöljer t.ex.
Nu sitter jag här hemma och kollar tv med min bror och väntar på trevliga sms sedan blir det sängen. Inför morgondagen har jag nog inga planer. Eftersom vädret typ bestämt för att vara värdelöst så blir det nog att ta de lugnt bara.
Btw, mamma har inte sagt att hon ringt vårdcentralen så jag antar att hon inte gjorde det idag, som jag sa.
Godnatt

jag dör, ingen tvivel

ikväll ska jag och tove på bio och jag sa så glatt, jag skulle vilja se drag me to hell. nu efter att ha sett trailern tror jag att jag kommer dö.


(dålig trailer men ingen annan gick att kopiera så)

madonna hyllar king of the pop


stan idag




de gillar vi.

godmorgon. sjuktligt trött är jag idag,fast de är väl kanske inte helt konstigt eftersom jag somnade vid 03 inatt.
Igår kollade jag på anjas bilder från peace&love på facebook och hittade massa roliga bilder bland annat en bild från när jag somnade i gallerian när jag laddade telefonen, jag kom på att jag tog  en bild på alla kablar som gick huller om buller också.




Hahaha sådär gött sov jag bland allt folk men de kan bli så om man inte sover något på nätterna .
Från det ena till nått helt annat så kommer snart tove förbi för att sen dra med mig till stan, vi ska stor shoppa. Ne de ska vi inte jag behöver pengar ha-ha-h.

juste undra om mamma ringt om tid på vårdcentralen som hon lovade att göra, jag tvivlar ju på de. hur som haver byee

Nu är jag hemma igen

Hejssss, nu är jag hemma och på strålande humör, jag och anja håller på att kirra en massa trevliga saker.
Igår var det dop och sen bröllop enda bortanför luleå eller mellan luleå och kalix så det blev några timmar i bilen men det gjorde jag till en kort bara genom att sova i 3½ timme.

Allt var jätte fint och ist för att ha en vanlig vals som ska vara på alla bröllop så chockar dom med en intränad dans. hahaha sjukt roligt och ja skulle ha visat en del av det jag filmade men jag orkar inte skaffa en youtube användare och jag har inte koll på hur man ska göra annars så. Men dom dansade till michael jacksson, dirty dancing och massa andra låtar och i slutet pyttelite vanlig dans haha.



Ikväll har jag inga planer, jag tror jag ska vila mig lite efter resan och bara kolla en film. Imorgon blir det att gå på stan med tove vilket passa asbra, jag får inte bara vara med världens bästa vän utan jag får också kolla efter en ny piercing till min tunga. Jag känner att jag haft läkstaven en aning förlänge nu. hare så gött, pusss

bröllop

Nu drar jag på bröllop .back imrn.

godmorgon

Min plan har alltid varit att skaffa en devorn rex när jag flyttar hemifrån för dom är verkligen hur söta som hellst med nästan inge päls på kroppen


Men nu har jag tagit nästa steg thaha och nu vill jag ha en katt med inge hår alls(sphynx katt), så söta!! helt skrynkliga som en liten gammgubbe och jätte pluttig. åh jag vill bara flytta nu på en gång!
 

korte kort

hej, idag orkar jag inte skriva något. har färgat hår idag. hejs

onsdag / tidig torsdag

hejsan. idag har de varit fullt upp. ställde väckarklockan på halv 10 ( annars skulle ja väl kunna sova 13 timmar eller nått ) åkt frukost och for sen och hämtad upp tove för att sen fara till bettnäs. Det var super fint väder så vi bestämde oss för att ta årets först dopp vilket inte blev i en sjö som det brukar bli utan ne de blev i havet men de gillar vi.

Efter att vi kom upp började de ösregna bara sådär från ingenstans så vi sprang in i skogen och gömde oss tills de slutade. På hemvägen svängde vi förbi mormor och åt lite mat och fika..
Ikväll har jag varit hos tove och bara varit. Hon klippte mitt hår och sen kollade vi sista avsnittet av grey's anatomy för hon hade inte sett det. Huvvaligen de är inte ett roligt avsnitt och jag längtar bara tills jag för se nästa.
Nu ska jag nog försöka sova. Gnatten

ge mig!

åh jag såg ett par skor igår på stan som jag egentligen MÅSTE ha men det är de. om man inte har alla pengar i världen och inte riktigt vet när man ska använda dom då måste man nästan låta bli. men gud ge mig!


RSS 2.0