ja ser det snöar, ja ser det snöar....

Tja tja, idag har ja varit på stan med tove ,eve ,alex och gabbi. Alltid ilka trevligt.
DET HAR KOMMIT SNÖ! ja kollade ut genom förnstret i morse efter att adam väckt mig och det ser så fint ut. Men sen kommer man ut och de känns som man ska blåsa iväg, då vill man bara kura ner sig i sängen igen och kolla på en liten film.

Ikväll blir det förhoppningsvis någon halloween fest. Jag far och möter e vid nio sen ser vi vart vi hamnat. tagga till 1000 mina vänner.
Nu ska ja äta go maten.
puss

vem kunda ana att torsdagen skulle bli såhär?

tjabbaa. idag har det bara varit full fart. pappa väcker mig 11 för att sen fara på en gång ner på stan. först förbi banken för att fixa adams kontokort. sen till telia för att fixa min telefon. ne då har dom ingen låne-telefon så då går vi till den andra och där sitter en kille som har svårt att prata med får ändå ur sig att vi ska testa att göra nå inställningar.
Äta mat, alltid gott! sen hem för att göra några inställningar som ändå inte funkade. ja trodde verkligen att de hade blivit bra endå tills den stängde av sig igen.
Det var bara att fara ner till stan igen och när vi ska parkera så kommer det fram en uteliggare/alkis som nästan försöker komma in i bilen så pappa får säga till honom. Men iaf så nu är telefonen inlämnad och ja har en riktigt svår telefon just nu. knapparna är inte lätta att trycka på och sen ryms det inte nå många sms i inkorgen.  HÄRDA!



puss

andas andas...

AAAHHH ja tror ja blir galen, kan inte sluta tänka på det. ja tänkte hela tiden; sluta tänkt och gör något men gud det känns ju pinsamt! . eve du vet vad ja menar!

riktigt drygt men ett måste

Just nu sitter jag och jobbar med mig design och ja tror aldrig att jag kommer bli nöjd.
jag blir bara frustrerad!

ja blir bara på dåligt humör!!!

hej i stugan. idag belv jag väckt av adam: farmor sa att ja skulle väcka dig för vi ska äta där om 30minuter. Så det va ju bara att kliva upp då.
Jag följde med adam till frissan och sen när han är klar kollar hon på mitt hår och ba: du måste verkligen klippa topparna. HAllå!! ja klippte de för en månad sen och sen är det min sak när ja vill klippa mig. kärring!



have a nice day !
puss

väska.



Väskan som jag och mamma hittade på loppisen i lördags. niiice

ingen titel

Heeej!. en riktigt slöar dag har det varit idag. Jag vaknade vid 11 och väntade på att eve skulle vakna i en timme. sen gick vi och mötte love, jag va tvungen att  långa hans skolkatalog en snabbis för ja har tappat min från 7.an tydligen.

Jag kom just hem efter att ha grattat min morbror på födelsedagen, 45 år tror ja bestämt att han fyllde.
Från det ena till det andra så gjorde ja illa mig på en pall igår, riktigt ont gjorde de så nu har jag ett fint litet blåmärke. yey!

staan hela dan

tjabbso!. vad händer ikväll? Själv håller jag på att blir tokig. Det finns tydligen ingenting att göra en måndagkväll.
Idag har jag iaf varit på stan med tjejerna, gud vad härligt det är, dom får mig att tänka på annat.

 

 




Godmorgon sunshine!


måndag

Godmorgon, idag ska ja skynda mig att ta lite frukost och sen springa till bussen.
Stan med  T, A, E, och knaske A.
sen fick jag ett ganska jobbigt uppvaknande också....

blääää

Killar är skit

Nu börjar lovet och allt man ska hinna göra blir stressigt

TJaaa, min dag har varit riktit slö idag idag. Igår också men idag är det riktigt illa, tur jag knappt varit ute någonting idag.
jag, mamma, adam, pappa, esther och mormor var iofs en snabbis på loppis. Jag och mamma hittade en riktigt snygg ryggsäck . låter kanske lite konstigt men ni ska få se. MUMMA!!

Jag har riktigt mkt planer i veckan känner jag men det viktigast just nu är att vara med tove minst två ggr.

Vi jobbade så flitigt i 9.an!!


Lifehouse - you and me


nu börjar det bra

Tjabba. vaknade för en timme sen och det känns riktigt skönt att fått sova ut nu inför lovet.
Gårkvällen var båda riktigt kul och jobbig men det börjar alla helger att bli men förhoppningsvis har det roliga tagit över nu så i veckan är det bara att leva och ha det bäst.



pösss

i like..

Jag har fått någonting för höstfärger!
gul orange grön

    


varför inte bara ge mig lite pengar`?

heej, idag va det body pump på idrotten och ja kan ju säga att det nog kommer kännas i kroppen imrn.
Hallå. jag har inte haft någon bra utsikt på nästan hela veckan!! eve du fattar ;) .
Efter skolan blev det att gå på stan med lisa och eve. Jag har nu börjat inse att jag har någonting för skor och jag hittade massor med fina som ja  ville köpa med spreciellt ett par



Hur snygga är dom inte??! Men ja kände att ja varken har pengar till att köpa dom och sen är det fel årstid.
Gud vad jag vill vara rik. eller vem vill inte men ja är i stort behov just nu känns det som.
pusss

sorry guys, ja va tvungen att släppa ut det

GAaahh, jag blir bara less på allt eviga tjat.
Nu börjar lovet och jag har då verkligen andra saker att tänka på än att tänka på vad du ska tro om allt som jag gör. Så nu ska jag bara njuta av det här lovet och det ska vara bekymmersfritt eller iaf till en viss del, det finns alltid vissa saker som inte går att undvika.

sovdax nu.
peace

Halloween fest någon`?

heeej , jag har gått och skaffat mig nackspårr, grattis evelina.
Förra veckan började en av våra lärare att gråta och nu när vi ska ha lektion vill hon inte komma och ha oss så vi hade kunnat få sovmorgon till 12.20 men ne vi fick ju inte veta det för än vi va på skolan. yey

Snart är det halloween och jag är riktigt sugen på att farea på nån maskerad fest men då måste jag hitta en också.
I helgen kommer det många hit!, Tove, petter och johan t.ex. riktigt niice .
Så nu taggar vi lovet.
puss

i'm having trouble sleeping, I'm thinking of what you said

Heej, Galet  bra prison break va! Och sarah är tillbaka också fan vilken lycka.
På ett sätt börjar jag bli lite less på programmet för det finns aldrig något slut och det känns som det kommer hända typ samma saker hela hela tiden och serien aldrig kommer att sluta gå.

Imorgon ska jag inte till skolan. Klockan 10.30 har vi studiebesök på först nya konditoriet (NK) och sen ska vi till ica gormet. korta dagar, me like!!  Sen ska jag på allvar ta tag i min svenska inlämning och jag tror jag ska be min mor om hjälp med det.
Det känns en aning jobbigt faktist men det måste ju göras. det är en bokrecension av "pojken som kallades det" och om ni inte har läst den så tycker jag lätt att den ska läsas. den är riktigt obehaglig men sann.




godnatt på er.
puss

slö måndagen är snart klarad

hey guys! så ruskigt skönt att sova ett tag, eller ty p2 ½ timme men ändå.
idag slutade jag tidigt typ vid 10.00 så jag och eve följde lisa till vasaplan och sen gick vi och hälsade på lite folk på draggen.

Ikväll börjar prison break igen taggggga!!


nu är det förmodligen nära

Godmorgon, eller godmorgon det är ju typ eftermiddag nu men jag vaknade nu så då kan ja få säga att det är morgon.
Igår va det bara hemma kväll som va på programmet och det va faktist riktigt skönt att ta det lugnt änven fast jag inte somnade för än halv tre.

Sen har jag börjat fundera mycket på att sätta in hårförlängning igen men den här gången inte med vax. Mitt hår vill typ aldrig bli längre och jag börjar bli lite  smått irriterad på det, men sen är det som så dyrt med förlängning också men.. Vad är det man ska ha?  ja har då ingen aning för det finns ju som så mkt olika.



Nu ska ja försöka vakna och sen far ner till mamma.
pusshej

Beck - monstret

hey hey, bu sitter jag i soffat och svullar chips och annat gott som man vara får äta nån gång.
Just nu på tv.n är det stjärnor på is som visas men det är mest för att ha nått att kolla på tills beck börjar.
 ha en mys kväll.
puss

Mmm marabou

JAg och mamma har varit på stan idag och då såg vi en ny marabou som vi va tvungna att testa. riktigt god!!



`Hhehe ja hittade ingen bild på den så ja gjorde en lite egen! .
puss

fredag kvällen blev ju som den blev

hej guys! igår kväll va inte sådär som jag hade hoppats, allting blev bara huller om buller. det började med att vi åkte upp till mariehem för att va på en byggfest men de va inte så mkt folk där så vi drog oss upp till natta som bara bor en bit därifrån. Efter att vi varit där ett tag så bestämmer dom sig för att fara på en fest på haga. yey jätte roligt att vi åkte från haga till mariehem och sen ska vi tillbaka. När vi är nere på stan så har dom ångrat sig och ba: ne men vi ska inte fara på festen längre, fan vad roligt då kunde ju inte vi fara dit heller. 20:- år skogen och vi skulle ha stannat på bygg festen för det kom fler folk dit efter ett tag.
jaja. trevliga sms får mig på bättre humör iaf.

let´s party, dance everybody

Tjabba!! - snacka om kollen jag har. gympa grejerna som ja tappade bort igår ni vet. ne tror ni inte att det ligger i skåpet när ja kommer till skolan? hahaha
Ikväll blir det PAARRTTYYY! och jag taggar. Nu är anja här så vi ska väl ladda ett tag innan vi går och möter eve på bussen.

Min stockholms brat kommer till umeå om en vecka också , !!! yey!
puss babes



En klant är vad jag är

Oj oj, nu har jag spelat tetris så mina ögon är helt mosade känns det som, hhe-he det är nästan illa!



idag på skolan har varit ganska bra. Eve va inte där men ja hade ju gull lisa så.
HAhaha gissa vad jag gjorde idag? jo jag glömde ju självklart mina gympa kläder på antingen engelska lektionen eller inne hos datateknikern så jag måste gå och söka imorgon när jag får tid. Ja vet att jag är riktigt duktig på att tappa bort grejer men en stor påse! hur lyckas jag egentligen?

Ja,ja imrn skola och sen paaarrtyyY!! 
ha en bra kväll nu.

puss


people always leave

På ett eller annat sätt.



i´ll be back before you know it

Godmorgon homies! Om fem minuter ska jag gå till bussen och jag tycker att det känns riktigt jobbigt att behöva ha idrott första timmen.
Ett + är att vi i Lp1a är sjukt duktiga på lagarbete så det blir nog kul med basket. Sen funderar jag på att gå med i skol-if för då kan jag gå ner till gymet ungefär när jag vill, det kostar 50:- och det känns faktist ganska värt om man kollar skillnaden på preserna med ett vanligt gym.

Dagonskolan är lediga idag och imorgon men det gör mig faktist ingenting  för östra har redan varit lediga så jag förstår inte riktigt dom som tycker att det är så orättvist.
nu måste jag springa och ta på mig strumor.
pusshej

jag känner mig duktig nu när jag jobbar så flitigt

Nu sitter jag på datakunskapen och har gjort klart det jag ska göra så jag får sluta om ja vill.
Jag har ju som ni kanske ser fått tillbaka min dator nu och jag har hittar en massa jätte gamla bilder!!



Jag och lisa har haft våra tider när vär vi gick ut och fotade så fort va va med varann och det här är väl kanske för 3 år sen. hahah gud!!
puss


 
Btw, ladda hem kalles tetris om ni har tråkigt för det är mkt roligare än vad det låter!!

Det är bara att fara fram och tillbaka

Godmorgon! idag har jag haft lite sovmorgon men bussen går ju så knepigt så ja måste stiga upp tidigt ändå.
Jag kom just på att lappen jag ska ha för att få ut datorn är hos mamma så ja får ta bussen dit och en cykla till skolan, hur roligt låter inte det. Äntligen kanske jag kan få tillbaka datorn!!

Eftersom vi inte bakade någonting igår tänkte jag att jag vasar förra veckans bak eftersom jag inte har visat dom än.

 
Dom dör fula grejerna med sylt i blev tillslut stora och fritterade.



Och sen lite pistagekringlor



Vilken stressig tisdag du!

Tjaa. idag tisdag men vi har varit på studiebesök på ica maxi så inga bilder blir det idag.
Studiebesöket idag då, ja det gick riktigt snabbt så vi va då på bussen som kom 10 så mindre än en timme tog det.
Sen tog jag en hel del massa bussar för att sen va hemma och få höra trevliga saker av folk, niice.

Jag och eve träffades på stan vid tolv och sen lunkade vi iväg till dragonskolan för att hälsa på paula, anton, anja m.m.
Vi gick till idrotten där paula och anton och dom va heheh fan vad alla är motiverade och taggar varandra.
Jag har nu varit hemma ett tag och sen när ja lägger mig i badet så tas den där trevliga saken tillbaks så så kul va ju det, men ja orkar inte bry mig så hårt om ja ska va ärlig.
NU TILL ANDRA AVENYN
puss

Sluta va trött. du har längtat efter det här

Godmorgon!! Jag har sett fram emot skolan hela helgen så att jag kan få komma på andra tankar och nu är det måndag.. ehe. yeaaah eller nått för just nu är jag bara ruggigt trött.
Jag måste gå till bussen om en halvtimme så nu ska jag skyndla mig.
puss

Imrn får jag tillbaka min dator!!

hej guys, nu sitter jag vid pappas dator och då är det lite lättare att skriva.
Nu har då sett allt på tv som jag ska ha setts ikväll, One tree hill , gossip girl ( fy för hon serinas gamla kompis, nu ska hon förstöra i serinas och dan's förhållande också huvvaa!) sen andra avenyn och en snutt av parlamentet.

Nu sitter jag och pratar med  A & P vilken faktist är trevligt. eller det är väl kanske inte konstigt men he-he.
Sen har jag fått tillbaka min takida tid igen så nu är de det bästa igen och jag kommar typ varje dag om dom lagt ut nått turné datum men icket.

men så snäll jag nu är så delar jag ju med mig med min musik så.

TAKiDA - Burning Inside

anjas place

tjabba. nu sitter jag hos anja och vi har just ätit fukost. I fredags for jag och eve hem till J och vi hade bara trevligt, eller tt tag iaf sen blev jag en aning nrvös och stressad men what to do?
Igår kände jag verkligen att jag ville ta det lugnt och vila så jag for utt till anja och va med hon och marja. Vi såg lite filmer och hade det bara mysigt.
Idag ska jag vara med A och vi får nog ett och annat att prata om tror jag.

Jag får tillbaka min dator på måndag så då ska jag ta igen allt jag missat.     puss

nu håller jag på riktigt att få nått fel

Seriöst nu blir jag riktigt less på att inte kunna skriva mina inlägg. jag måste ha min dator!!!!!
igårr skulle jag gå och lämna in den men då va inte data-snubben där så jag måste göra det idag.
nu - skoolan.
puss

L
yssna på Hell Raiser  - def leppard så blir alla på bättre humör!

i'ts a drive-in saturday

Godmorgon! Åh jag blir på så bra humör när solen är uppe och det inte bara regnar hela tiden.
Nej mamma jag är inte på skolan än jag är fortfarande hemma.
Igår var jag på dansen för första gången på ett bra tag och det kändes jätte bra! Ikväll har jag hiphop och den har jag inte varit på på tre gången så jag tror både det kommer vara jätte jobbigt och svårt att hänga med men jag får kämpa.


 P.S. kom ihåg att lyssna på Drive - in saturday med Def Leppard innan ni går och sover ikväll.
puss
 

tisdag och jag är tråkig

Asså allvarligt jag tycket det är jätte kul att skriva i bloggen men när jag har virus på min dator är det inte lika kul och det är därför ja skriver sällan. Imorgon lämnar jag in datorn till en data kille så jag hoppas på att få tillbaka den så snabbt som möjligt så ja kan visa vad vi bakade idag.
puss
 

Nu taggar vi vägen!

Som ni kanske ser så har jag inte skrivit något idag och det är för att jag har varit ledigt och bara tråkat och det finns ingenting att skriva om. Förutom kanske att jag har kollat min syn nu så nu är det bara att börja övningsköra min vänner yeeah!

imorgon blir det backtill skolan och det känns ganska så drygt men det är ju bak - tisdag så det är inte så farligt.
Nu ska jag gå och dricka te med min moder .
puss cya

Ooh, i don't wanna be by myself

Godmorgon guys. nu har jag just kommit upp från sägen och tagit mig en filtallrik. Det är riktigt skönt med sovmorgon eller sovmorgon och sovmorgon jag är ju ledig hela dagen så det är nice.
Idag ska jag göra min läkarkontroll så jag kan få börja övningsköra någon gång, gud jag kommer vara riktigt nervös.

Fråga är nu om jag ska gå osminkad idag också eller om jag ska ta på mig lite och sen ta bussen hem till mamma?
Vi får se hur det blir men jag ska iallafall lämna datorn nu så inte hela dagen går åt . ha det bra idag pluggisar
peace

Electric bird

den här låten kommer jag nog att bli riktigt ut tjatad av mig här fram över. Lyssna!


Vad är det som händer med vädret?

Idag har jag varit ute i regnet mest hela dagen huvvaligen. Först skulle vi gå och äta på OK för dom har haft frasses där, men sen när vi kämpar oss dit i regnet så ser vi ju att det inte finns nån frasses mer så då köpte vi lite godis ist.
Vi tog en sväng till Gabbi och såg lite idol och tog det lugnt.

Jag gick hem och eve till bussen och det regnar fortfarade
vägarna blir typ översvämade och det har fortfarande inte slutat regna så vi ser väl hur det ser ut imrn då.

 

Nu håller jag föresten på att se Svensexan och den ser än så länge ut att vara bra så jag tror jag ska fortsätta på den. höres i morgon
pusshej


lördag eller det är ju söndag

hej hej! jag vaknade just och nu väntar jag bara på att eve ska vakna någon gång.
Igår var vi och såg på film hos J och det va bara trevligt men ja tror inte vi såg klart nån film helt.
Mindre trevligt är dock att jag har sjukt ont i bakhuvudet men det går väl över snart hoppas jag för ja är inte sugen på att ha så här imrn.
planer för idag..? jag har faktist ingen aning men det kommer nog upp något. nu ska jag gå och se om eve vaknar någon gång,
puss

ersboda blev stan.

godmorgon, Gårdagen var topen! vi träffade lisa och några på stan för att vi sen skulle fara till ersbodapå någon fest. Men saker och ting gick som det gjorde och det blev att vi vart kvar på stan.
Det gjorde absolut ingenting för jag och eve träffade anton och några trevliga snubbar och vart kvar på stan hela kvällen.

Nu ska jag ska jag snart ringa lisa för vi ska fara på DinSko och köpa skor.
Dvs om min bror kan sluta bråka och ge mig min cykel nyckel.
pusss

vi är på gång . vi är laddade!!

Tjabba idag har det varit skola och mer skola men jag har haft väldigt roligt och skrattat varje dag. "vi kollar vem som kan hålla minen längst" hahah! om vi säger såhär så är jag inte det bästa på att va seriös.
När jag kom hem tog jag tag i min tvätt och nu är allting snart torrt.

Ikväll blir det fest och jag ska fara och möta eve på stan och sen ta bussen till festen yao, så nu har jag bäddad en säng så eve ska kunna sova här. Nu är det bara att ladda in för kvällen!  berättar senare hur det va,
puss

fredag

god morgon god morgon, det  är dåligt väder ute men iofs så ska det vara det hela helgen så.
min dator har ju virus och nu har den slutat funka så det kan hända att det blir lite skrivande men ja ska försöka, nu måste ja äta min frukost,
pusspuss
 

idol, risifrutti & lisfis!

godkväll, haha ja så säger man. nu har jag just kommit hem från lisfis  vi har sett idol och lyxfällan trevligt.
Sen vart jag så hemst sugen på risifrutti så jag tog med mig en sån till henne , det var med mannagrynsgröt btw, det är något nytt men det va typ godare än vanlig, testa!



nu väntar sängen om jag nu kan sova och försöka andas genom den här täta näsan annars blir det en sandstrand i repris.
pusshej

dageens, veckans, eller nått?

Dom mest lyssnade låten nu är: Alice in videoland - cut the crap och Amy Mcdonald - This is the life.  NJUT!!






hahah ja det är lite skillnad på

?


Jag kollade runt lite på om det skulle vara någonting bra på tv ikväll och då hittade jag en ny serie som heter Fringe
jag har aldrig hört någonting om att den ska börja eller så, men är det någon som vet någonting om den och vill dela med sig av den kunskapen så får ni gärna berätta. (: peace


Nu är jag en stammis

tjenare. idag har jag åter igen varit på vårdcentralen, först fick jag göra ett till blogprov och jag inbillar mig varje gång att hela min kropp ska tömmas , jag lever fortfarande! Det vadder emot nått konstigt i mina lungor så hon skickade upp mig på sjukhuset för att få fram men röntgenbild på lungorna.
Imorgon kommer jag att få veta vilken medicin jag ska få så nu hoppas jag att jag blir frisker någon gång. jag ska nu vila min stackars skalle som får lida hela tiden.

puss

en vanlig middag med nudlar kan se ut såhär



HAHA bara kladdigt


jag tackar min mamma för hennes fina inlägg under utvecklingssamtalet

goddagens! idag har jag varit ledig eftersom östra har haft utveckligssamtal hela dagen, niice.
jag ställde väckarklockan på 08. 45 eftersom min tid var halv 11 sen ska ja ju passa busstiderna också. hehe ne men självklart vaknar jag 08.15 av att det är som nån jävla sandstrand i munnen, huvva men ja klarade iaf av att somna om ett tag.  
Jag vandrade på till bussen och där fick jag väntar längre än förväntat.
 





HAhah under mötet så va ju min rara mamma tvungen att berätta för min lärare att ja skriver här på bloggen under lektionstid eftersom hon ibland kollar vad det är jag skriver för något. tack för med kära mor! (not)

Här på eftermiddan färgade jag håret på eve också och jag tycker att hon blev fin i färgen, den är som lite lila röd (alltså mörk) mkt nice.

RSS 2.0