tv veckan har nu startat

Nu har premiären av desperate housewives börjat och än så länge har det varit super!


nu tror jag att minnet håller på att försvinna totalt

attans säger jag bara!!! jag glömde att fota det vi har bakat idag så super bra eve hurraa.percent) 
Ja.ja vi bakade iallfall som sagt kanelbullar och smörgås tårtbottnar.
Jag kan också glatt berätta att jag, mamma och mormor äntligen är klara med tavlan vi har hållit på med och det känns väldigt skönt för det har tagit en sån sjukt lång tid med allt klippande och klistrande.



snart ska jag fara på dansen och jag ska bara titta på men nästa vecka hoppas jag på att ha fått nån dunder medicin så att jag kan dansa som aldrig förr. jaja
peace babes

tisdag

hejsan svejsan. ni kan inte gissa hur trött jag är! jag hra bara legat och hostat i natt och vridigt mig.  det är iaf ruggigt irriterande. Idag är det då iaf bak-tisdag och jag har för mig att vi skulle göra kanelbullar eftersom det är kanelbullensdag på lördag. men jag har egentligen ingen tid till att sitta vid datorn nu så ni får ha en bra dag.
puss

fult hår. då blir det automatiskt en dålig dag

jag har just kommit ut ur duschen om nu när jag blåst håret och så så kommer jag mig faktist ganska nöjd. Hoppas verkligen inte att det är förstört imrn när jag vaknar eller efter att jag cyklat till skolan. iofs så har vi bara bakning imrn så ingen kommer se mitt hår, men jag tycker det är viktigt med håret för om jag inte är nöjd med det så är ja inte näjd med någonting annat heller. Btw så har Eve klippt sig nu och jag längtar tills ja får se resultatet.

hehe det här blev ett inlägg om hår men i like it så !

puss babes

Pump up the jam







det va underbart! 

Gud låt det bara gå över någon gång!

tjabba guys! idag har jag varit på stan med eve och sthlms tove. Senare har jag  varit å vårdcentralen och kollat upp om jag har astma och nej det har jag inte och tack för det. Men min andning vär ändå mkt dåligare än vad den ska vara så nu ska jag tillbaka på torsdag och kolla upp det och bihålerna. huvva

















Nu tillbaka till andra avenyn. puss

tv kväll är på söndagar!

Gud vad jag älskar tv! såg just gossip girl nu börjar OTH sen miami ink och efter det andra avenyn/ hål i väggen. i love it
<3



HAHahaha ursäkta min ruskigt snygga bild. jag tvär kastade ihop något.

ännu en slö söndag är i farten

goddagens. jag har just tagit mig en promenad upp till pappa och nu sitter jag och kollat reprisen på idol.
Mitt huvud känns som en överfylld ballong som snart kommer sprängas kan det vara vädret kanske?

Ni förstår inte hur mycket jag har försökt att lägga in en musik video här på bloggen men det är samma problem nu som förut - uppdatera "knappen" syns inte under html så finns inte så mkt att göra åt saken. men nu tillbaka till idol peace!

nu ska jag sova enda till jag vaknar.

tjabba, jag kom just hem från en fest som ja for dit med tove .eve anja och matilda. det va ganska lamt och jag satt mest och va trött. nu har ja kommit hem och är tröttare än igår! hahah nu kommer mamma hon och han har varit på party ha-ha finns inte så mkt mer att säga om det . godnatt guys! <3

det är alltid bra med repriser.

hej hej, nu har anja kommit till mig och vi ska bara ta det lugnt. Har just slagit igång the o.c så nu blir det väl att kolla tills vi somnar, blir det för jobbigt att sitta och kolla på tv.n kan vi ju alltid ta datorn och kollai sängen.



nu ska ja dra blicken från datorn och min tetris och faktist fokusera på filmen.. peace

tetris tetris tetris!!!

Idag har jag mest suttit och spelat tetris hela dagen och det har blivit som ett beroende.
Idrotten va faktist ganska rolig men eftersom ja aldrig kan bli frisk och nu håller på att få bihål inflammation också inte bra!
nu ska ja ha mys kväll med pappa och bror,
cya

glömma aldrig bort tiden

godmorgon. idag blir förhoppningsvis en lugn dag på skolan förutom ett prov. oj ja skulle typ ha farit till skolan för ett tag sen, nu blir det att skynda sig, peace!!

mattelektion

Tjabba, nu är det matte och jag och eve sitter och jobbar som små flitiga möss.





peace

pump pump pump it up!

godmorgon alla. och lisa j. ring bara en gång om jag lägger he-he. Jag känner mig inte så pigg på skolan idag men jag hoppas att det kommer vara slappt. på idrotten kommer skolsköterskan och ska prata och engelskan hoppas jag på att vi fortsätter se filmen.
OMG! imrn har jag livsmedelsprov kom jag på, jag måste ta hem boken och träna en massa.

Ikväll blir det iaf pump up the jam! det kommer bli mega roligt , jag ska fara dit med miss anja handikappad. haha ne men hon är skadad! men det skiter jag i vi ska ha roligt ändå.



pusshej

well, you wonder why I always dress in black



Klänningen som ja köpte i skellefteå. från lindex

jag blir tokig

Som ni kan se få är bilden helt fel och jag stör mig verkligen
men nu får försöka se hur kläderna  ser ut ändå.  puss



Skolfotografering

Idag har varit en låång dag känns det som. Iofs så va engelskan äntligen någolunda,  vi fick se en bit av en film sen skulle vi på skolfoto. ahaha det vart sjukt stressigt för vi trodde att vi skulle fota vid halv tre, men men.
Hon som fotade va en surkärrning och hon ville verkligen inte fota oss med lisas kamera så vi fick ta en bild ute med den.


LP1a



Ååh min älsklings tjejer

HJJÄÄLPP!!

Godmorgon.. Skolfoto idag då och det blir nog bra. det ska vara så självklart att jag ska få sålig hy just då men jag antar att det bara är att härda. Sen har jag inte fått till  bilderna som ja skulle lägga ut här heller.

om det är någon som vet hur man ändrar bild formatet från NEF till JPEG så får ni gärna berätta det.

nu till sminket. puss

hår gör en hel person, en dålig hår dag.. en dålig dag?

Jag har kommit på en sak. Genom tiden har jag haft en del olika hår om man nu kan säga så. he-he .
När jag va lite hade ja jätte ljust hår och sen har jag bara färgat och färgat och trixat. men nu har jag kommit fram till att jag alltid ska vara blond och ingenting annat så nu vill ja få tillbaka det ljusa håret så det blir nog att fara till frissan och fixa till det.

 

Jag har haft lugg tror jag minst 2 ggr och har alltid ängrat mig efteråt eftersom jag lätt får sån dålig hy av det.



Just nu ser det ut såhär. visst det funkar men njaa det är inte jag.



Som ni kanske ser så är det blond jag ska vara och jag hoppas också på att håret kan bli längre någon gång.

baka babe baka!!

Idag har vi haft bak-tisdag och jag lisa och issa jobbade som nå flitiga möss.
vi gjorde super goda kringlor!!





Mamma har varit hos frissan också och klart jag ville följa med! jag älskar det.


varför blir ingenting som jag tänkt mig?

hej, seg dag idag och jag blir bara less på först min visst visst underbara systemkamera för jag råkar ställa in så att bilderna blev i ett annat format när ja fotade så nu är det helt fel. sen när ja ska försöka he över bilder från mobilen så är vissa bilder försvunna, jag fattar ingenting. Jag hade tänkt visa vad ja köpte när jag va i skellefteå men det får bli en sliten bild på det ist.



byxorna köpte jag på cubus och tröjan från carlings och det va faktist samma pris på båda plaggen. Jag har köpt en super läcker klänning också men som ja sa tidigare så är det ju nå fel..

paauui

Wiiie, jag är med paula jätte trevligt.


just dance

heej! vad är planerna i veckan? Jag har då fullt upp. Idag ska jag träffa pauu och det va super längesen känns det som. sen tisdag och onsdag är det daannss!!
Det är typ höjdpunkten på veckorna.



ne nu är det bara att fortsätta skriva på den här svenska grejen, det är jätte svårt, vi ska skriva om flera korta meningar till en lång.
peace

VEM älskar inte AA?

ÄNTLIGEN!, andra avenyn har börjat. Det känns bra men det är så synd att avsnitten ska vara så korta. Jag tycker att programmet idag var lite segt faktist men det blir väl bättre när det händer lite mer.
haha alla som känner mig vet typ vilka killar det är jag tycker är snygga och ja. han nya killen va ganska nice. haha så nog om det. nu ska jag sova! upp tidigt imrn men sen slutar jag tidigt och då ska jag gå på stan!!

pusss

varför har jag inte kommit mig ut än?

Just nu känns det som att jag är den enda som inte har någon stansatt vara ikväll. men ja ska allt hitta något trevligt ställe. om inte holmsund (?) he-he

hemma

Nu är jag hemma och det har faktist varit roligt i stugen. Jag har köpt lika kläder och så som jag visar när jag ha inte min andra dator. det vill säga när ja kommer upp till pappa eller når det är skola.
nu ska ja platta håret, orkar inte skriva så mkt just nu och det kanske beror på att jag faktist inte har någonting intressant att tala om så.
.
puss

Skellefteå


Nu bär det av till stugan och jag kommer hem på lördagkväll .puss alla sötisar



Jag och söt lisa i 7an. kolla ! jag hade någolunda långt hår





idol??

hejhej.. Nu sitter jag och väntar på att engelskan ska börja så jag får göra bort min redovisning. Matteprov nyss och det gick väl sådär, jag fattade inte alls så mkt fast än jag trodde att det skulle gå bra.

Btw så var det någon som var här och spelade förra veckan. Folk sa att han varit med i idol men jag har då ingen aning om vem det va.



Gud jag känner mig bara sliten och trött. ikväll blir det att fara till stugan så det blir ingen skola imrn. skööönt!!
Men det blir inget skrivande imrn och kanske inte på lördag eftersom det inte finns något internet där.

ännu en engelska lektion

Huvva. Engelska nu på morgonen och vi ska ha redovisning och ja har inte tränat på det jag ska göra . Jag har skrivit om Gavin Degraw bara för att man ska kunna översätta en låttext och han hade en lätt låt. Men nu har jag inte hittat någon information om honom så det är inte så lätt att veta vad jag ska prata om.

10.45 ska vi ha redovisningen om man är klart och visst jag är som klar eftersom ja inte hittade någonting att skriva om men ja orkar inte göra det nu första lektionen på dagen och sen är jag inte den bästa på engelska heller så.










det finns alltid någonting att skylla på

Jag har varit seg med inlägg idag men jag så skylla på att min favvo dator är i skolan och den ja skriver på nu är bara stog och tråkig att skriva ifrån så.
iaf så har jag sovmorgon imrn och nu ska ja göra mig klar för att sova, godnatt babes

have a nice day

Nu är jag hemma från stan och snart är det mat.  Om en timme är det dans och jag ska inte vara med pga min förkylning men ja ska fara och kolla på så jag ändå lär mig dansen.

nu orkar jag inte allt. byebye

bara slappt.

godmorgon. eller eftermiddag egentligen kanske. Det är friluftsdag idag på skolan och jag kände mig inte så sugen på det så nu är jag hemma. Det blir att hämta Esther på dagis idag också, jag är inte så sugen på det men...

Ruttet väder är det ute idag också, det blir bara kallare och kallare, huvva.





Jag saknar haga
Efter att ha gått på samma skolan sen 6.års så känns det som ett hem

nu ska jag bli en helt ny människa!

heej, gud vad less jag är nu. Eller less och less mer trött. Jag va ju då på vårdcentralen idag IGEN och nu fick jag astma medicin och tid hos en astma läkare så nu ska det fan bli bra! Jag kom hem och jag och mamma åt faktist en ganska god mat av det lilla som finns, he-he.
Nu har jag fått ont i nacken också. ni hör ju varför jag blir less haha.
Imorgon är jag ledig och jag ska vara uppe länge bara för att försöka ge igen på igår kvälls telefonringning.


puss.

Dokument 1 - referat

Godmorgon guys. nu sitter jag på svenskan och är super trött. jag blev dess utom väck mitt under min skönhetssömn av telefonen som ringde. hmm vad kan det varit? svårt att veta. (not)

Snart ska jag gå hem och sova, jag måste fixa min förkylning också. Frågan är också om jag ska fara till stugan på torsdag eller inte. Om jag kommer på någonting roligt att göra så stannar jag hemma.
Ne nu fick jag sms av mamma att jag ska till vårdcentralen 14.15 så.

Nu ska ja ta tag i mitt svenska arbete byee

härda genom dagen. underbart

godkväll. Oj det ordet använder man ändå inte så ofta. iaf så igår kväll va jag väldigt trött jag kallade mig själv för en levande zoombi som va på väg in i sin dvala.
Ikväll känner jag mig inte alls trött vilket känns lite drygt för igår kunde ja vara uppe hur länge ja ville men imorgon är det skolan och då måste jag vara pigg. Men jag har två valmöjligheter: antingen gå i säng nu fast jag inte kommer somna eller vara uppe länge och sen sova efter jag slutar imrn, vilket är 11.20 (ganska mkt med lyx).



Sen tycker jag att Katy Perry är mega snygg,
jag skulle säga ja till hennes utseende





 

sov bra alla. puss

Bättre än godis på alla sätt

Hahaha. jag sa ju att jag är beroende.


Jag ser ingen mening med att jaga upp sig.

Godmorgon. Här sitter jag och äter vindruvor och läser aftonbladet.
Allt det här med att jorden kanske går under har verkligen gått till överdrift! Ja visst är det obehagligt och så men varför skulle man göra någonting som gör så jorden går under? Jag tror att dom har koll.
Men iaf så har det ju blivit en sån stor grej så en flicka i indien tagit livet av sig. Varför göra det ill en sån stor grej så folk väljer att ta livet av sig? Ne jag tror inte på jorden undergång inom den här månaden iaf.



Inga planer för idag. Det blir väl att gå förbi lisa och hämta cykeln sen fara ner till mamma. puss

över läggdags för ett tag sen

Det går inte att beskriva med ord hur trött jag är nu. godnatt homiiies!

Allt är bara mysigt

Igår kväll var bara trevligt. Jag och Jesper drog oss upp till bräntis är vi startade en eld och väntade på folk.
Gud vad jag tycker det är kul att lära känna nytt folk! ha-ha ett aningen roligt samtal med P blev det också. Evepeve som hos mig och nu har jag just kommit ur duschen.
Nu vill jag vara att OTH ska börja och sen ska jag bege mig till Anton.

Det blev en kort sammanfattning men skit samma. puss

Engelska tortyr

Halloo. Jag sitter på engelskan och tråkar. Engelskan ovanligt att jag lägger tid på att blogga då. Vi har gjort nån konstigt musik grej. Nu sitter jag och njuter av lisas musik som hon spelar på sin dator och min mage kurrar. Det är typ en helt timme kvar till mat , jag behöver en frukt eller något. Jag ska försöka bli nyttig och frisk så jag kan bli tränad.

Nu ska jag tydligen välja ut en massa svåra ord som jag ska lära mig. bara drygt , jaja byebye

nu får jag flippa mellan 3an och 4an

yeaah!, nu är det idol, jobbigt bara att det är top model samtidigt.


varför kan inte jorden bara vara platt?

alltså stört vad trött jag är nu. jag har cyklat cyklat och cyklat, nu sitter jag här i soffan och kollar på tv. Jag inser att min kondition har försämrats under sommaren med delvis är det väl min förkylning som fick det att göra cyklingen så jobbig.



Nu ska jag äta vindruvor he-he pusshej

dålig hy?

tjabba labba. eller nåt. Jag sitter på svenskan och slöar.  Alla i min klass jobbar typ hur bra som hellst, det är alltid helt tyst. Det kan blir lite tråkigt efter ett tag faktist.



Dom här tre produkterna räddar typ mitt liv. Ne nu tog jag kanske i men dom är hur bra som hellst. det är för oren hy och finns på apoteket. Helt strålande faktist.

Nu är det snart lunch och min mage håller på kurra ihjäl så nu ska jag stänga av min lilla dator ett tag, byebye

vindruvor kan vara beroende framkallande?

hey guys! Nu sitter jag och matar i mig vindruvor. Just nu är det ju Idol och än så länge har alla varit värdelösa.he-he
Efter det ska jag sätta mig och skriva mer på min engelska grej. Helt sjukt att hon ger oss hur mkt som hellst på sån liten tid. huvva men nu ska jag kolla idol . byebye

OMG! redan onsdag

Godmorgon. Idag börjar jag inte för än 09.50 så det är skönt. Nägonting som är minde skönt är att vi har en jätte jobbig engelska grej som vi ska göra klart idag och jag har knappt börjat.

Jag har börjat inse att jag ÄLSKAR vindruvor, jag äter det hela hela tiden, men vad gör det dom är ju inte onyttiga så.
nu ska jag ta på min nå smink och sen försöka göra någonting med håret. Mina virvlar i luggen vill inte göra som jag vill. peace




den absolut bästa dagen - tisdag

      

Japp, idag är det tisdag och det har betytt bakdag på skolan. Vi har bakat limpor och småkakor.
Kakorna va faktist inte så goda som jag trodde att dom skulle bli och limpan vart godare än jag trodde.
Jag funderar på att lägga ut bilder på veckans bakning varje tisdag det skulle vara lite roligt liksom ist för som alla andra ha typ veckan favorit låt och sånt så har jag veckans bak. he-he

På schemat står det att dagen slutar klockan 15.00 men än så länge har vi aldrig gått så längt. Idag t.ex. slutade vi vid 13 så tisdagar är verkligen den bästa dagen på veckan för då har jag ju dans också.
Vet inte om jag nämnde det förra veckan men jag ramlade ju i en snurr så jag va lite smått nervös att det skulle hända samam sak igen. Men icket jag klarade mig och det gick faktist väldligt bra om man inte tänker på det onda jag helt plötsligt har fått i benet. Det kom efter middag och det är fortfarande kvar och jag har inte den blekaste aning om vad jag kan ha gjort . skumt

jag ska iaf ställa mig i duschen nu så. cya pusshejj

and i don´t wont the world to see me

Godmorgon, nu sitter jag och äter frukost och lyssnar musik. jag fattar inte riktigt hur jag hinner ta det lugnt på morgonen för jag har jätte mkt att göra.



Riktigt torr frukost, vatten och bröd he-he men det fanns ingenting annat så.
nu ska jag hoppa bort från datorn så jag hinner med det jag ska göra. Just jag . jag ska ju förbi lisa och hämta hennes skåp nykel fan vad drygt. ja.ja pusstja


en förkortad dag helt enkelt.

Idag har varit en slöar dag. Hade två lektioner så jag slutade kvart i 11. Ringde mamma eftersom vi skulle träna när hon slutade jobbet, men det tog för lång tid så jag for hem och kollade på en massa program. Oprah va som vanligt på tv och då hade dom placerat ut dolda kameror lite här och där för att se hur folk reagerade när det händer någonting man inte är van vid. Två svarta människor (man och kvinna, båda skådespelare) stog och bråkade och mannen slogoch knuffade kvinnan men det va ingen som försökte stoppa det. Några kom fram och sa åt dom att gå någon annan stans och inte stå och bråka i parken, till sist kom det en tant som inte tillät mannen att slå henne. Sjukt eller hur? att det inte är någon som vågar göra någonting.

Sen när mamma kom hem tog vi oss en promenad upp till pappa där jag stannade medans mamma vände och gick tillbaka. Nu sitter jag här och det har jag gjort i flera timmar och bara latat mig, kollat lite på vad som kommer hända i OTH så nu är jag inte lika orolig längre.
Imrn Livsmedel och då blir det att baka mina vänner.



  Sov gott babe! / eve

babys black balloon makes her fly

Hey guys. Nu sitter jag och lyssnar på Johnossi och Goo Goo dolls, mycket bra musik.
jag försöker lägga in youtube-klipp men det funkar bara från datorn hos mamma så det blir ingenting med det.







pusspuss.


om det fanns några pengar.



jag är grymt suger på dom här byxorna. det ser ut som vanliga svarta jeans med det är som mjukisbyxor. ge mig!!

måndag. yeaaah!

godmorgon, mitt hår ser helt stört ut just nu och är håret dåligt blir hela jag dålig.
svenska första timmen och sen hoppas jag att dagen går fort. have a nice day babes.

sjukt jobbigt om man aldrig får ha en sliten dag

tjabbaa guys. idag ahr jag haft en riktigt söndags-dag. osminkad och mjukiskläder.
jag klev upp och tog en promenad med mamma till stallet. självklart skulle jag ju få skavsår efter halva vägen så det va bara att byta skor med mamma. Efter staller hämtade mormor mig och sen fikade vi en massa hos henne.
Jag somnade och vaknade inte för än två timmar senare av att mormor och mamma kollade på en massa mönster på kläder så nu ska mamma göra en jumpsuit åt mig. :D 

imrn börjar skolan och det känns bara jobbigt, fast då ser jag ju fram emot tisdagar då så.
nu ska jag hoppa in i duschen och sen ha lockigt hår för en gångs skull. bye <3




nu har jag svårt att hålla ögonen öppna länge till.

Jag vet inte om j berättade att jag va hos frissan i torsdags? isf så klippte jag bort allt det nötta vilket var ganska mkt och sen köpte jag färg också, för att få bort den kalla nyansen (nära grönt) i håret så jag la i en lite mer röd ton.
nu ska jag sova.


















godnatt guys!

jag älskar att planera i förväg

hej hej , planer för idag? själv ska jag iaf till anja typ.. nu. Egentligen är det hemmakväll som gäller men jag vill komma ut ett tag iaf. Bakat bröd idag har jag gjort och det vart faktist ganska bra. Jag insåg att det är väldigt svårt att arbeta i ett litet kök.
Jag och eve gör planer för helgen som kommer och jag tror att det kommer bli fin fint.
nu ska jag dra mig till anjas place. bye babes

helt värdelöst. att jag ens pallar

ja vissa saker blir inte som man hoppats på och andra bli verkligen inte vad man hoppats på.

paarty!!

just nu sitter jag och hemma hos tove (i umeå) och väntar på matilda sen ska  vi väl fara ut och hitta någon stans vi kan vara.Tove taggar gustav! vi vill verkligen hitta på någonting rokigt ikväll och jag är sjukt taggad på det! :D
cya babe <3

Bounce, bounce. Keep it movin...

Jag lyckas inte lägga in något youtube-klipp från min egna dator konstigt nog. det går inte att uppdatera i html så. men på mammas dator funkade det.
Den här låten blir det nu att dansa till varje onsdag ett tag fram över. peace <3

Mariah Carey feat. T-pain - Migrate


                    

engelska lektion.

HAHah konstigt att jag lägger tid på att skriva i bloggen på engelska lektionen.
vi har gjort någon frågegrej och nu ska vi skriva klart om en intervju som jag redan har gjort så...
 
Jag har btw letat upp låten vi hade på dansen igår och den är med mariah carey och t-pain.
Dansen igår va bättre än förväntat! helt underbart och jag ska aldrig slut. det va iofs väldigt jobbigt och jag har både ett stort blåmärke på knäet och sån sjuk träningsvärk så jag kan nästan inte gå, Trapporna är hemska att gå i kan jag lova!



engelska är skiiit

första lektionen är engelska och jag fårstår mig inte på min engelskalärare. det känns som att hon föväntar sig så mkt av en. isf så sitter vi och läser en text högt nu och det är ju bara pinsamt eftersom jag inte är den bästa på engelska.

Jag hoppas att tiden går snabbt så vi kan få gå på datakunskapslektion ist.
Tur jag har eve på lektionerna .


dans dans jag är bara dans

Underbart!! igår började dansen. Jazz. skit kul kombination men inte heller allt för lätt.
Ikväll väntar hiphopen på mig. peace!

bara niicee!

ahha ja alla tisdagars outfit ser då ut såhär. sjukt sexiga är vi.

  

tisdag

Allså ska ja vara ärlig så tycker jag att startsidan på blogg.se inte är lika bra längre.
Förut va det lätt att klicka på det man skulle gå in på men nu är det så mkt olika saker så man blir nästan yr. he-he
Idag har vi haft livsmedel och bakat pizza och sånna där flätor som det är vaniljkräm i (jätte goda).

haha just nu är det inte den bästa stämningen i den här lilla lägenheten så jag håller mig till min kära dator.
Sovmorgon imrn och det känns skönt, dock slutar jag inte för än halv 4 då men skit samma.
nu ska ja ta mig en frukt och kolla runt lite. pusshejj

just nu känner jag att ja behöver den här dagen.

Godmorgon.
Dagens schema - Livsmedel (bara bakning hela dagen)

plugga nu så hjärnan kokar alla. byee

blondin/brunett... blondin/brunett ?

I helgen färgade jag håret btw! 
Paula påminde mig om att jag hade mörkare utväxt nu när det börjar bli vinter och då fick jag ett ryck.
Jag fick panik efter åt och jag tycker fortfarande det ser ut som brun/grönt/grått lite sådär råtta men det kanske bara är jag, hoppas på att det blir lite ljusare om ett tag gör ja iaf.
Så från mega blond till brunett. ja vi ser väl om jag gör om det om ett tag eller inte.

         

Jag va slutade tidigt idag så jag och eve för ner på stan och träffade alexandra. Jag behöver verkligen klippa mig så nu blev det en bokad tid på torsdag. niiice!percent) 
Jag såg en jätte fin klänning på lindex men den va för stor. men ingen fara för jag hittade en i samma stuk på indiska som va hundralappen billigare också, tyvärr hade ja inte med mig några pengar så det blir att köpa den när jag kan komma ihåg att ta med mig väskan när jag ska någon stans.
klänningen är btw svart med ett blixtlås längst hela- skiita nice!

nu ska jag faktist ta och skicka in ett engelska arbete så. byee <3

förmodligen inte ensam om att gilla nytt



Idag blev det en NY kofta från h&m (det förklarar storlekslappen som sitter kvar.)
ett vitt linne från amelia , he-he
Grått linne (som kjol)
Svart strumpbyxor.  men dom syns inte.

RSS 2.0