snart. längtar massa!

godkväll. Jag har inte orkat skriva någonting i helgen. Men i fredags åkte jag till sävar för att umgås med tjejorna och sen igår fyllde mamma år.
Jag ska försöka orka lägga upp bilder från i fredags i veckan. Nu ska jag bara borsta tänderna och sen sova.
Nästa måndag far jag till borås.!!!

I love it when you sing to me

hejsan, hej, tja, tjena.. Jag tänkte snart börja knalla till skolan men först en bild.  Det var as länge sen jag sminkade mig med svart men idag tog jag tummen ur och testade med känslan av att allt kommer skita sig. Men det gjorde inte det så jag är ap nöjd att ja lyckades få till det.

Jag har bara använt en skugga idag, från MUS - M/S Nightfall. Har verkligen inte tyckt om det förut men jag kanske börjar lära mig.




just nu: Peter Gabriel - The Book Of Love


nytt meddelande: Peace&Love

"Extra bandsläpp från peace&love - The hives kommer i sommar! Vi är otroligt glada över detta och räknar med en explotion av attityd och stor sväng."

(bild: google)

Fick sms tidigare idag av peace & love. Jag blev helt nervös och ba; tänk om det kommer värsta bandet.
Jag måste säga att jag blev lite besviken men The hives är ju rätt stora så det är nog många som blev glada, men jag hade kunnat klara mig utan dom.
Sen tänkte jag att fram över ska jag fortsätta publicera alla sms från dom så håll ögonen öppna. he-he

Girl lose your blues and just laugh at life

Godmorgon. Det var längesen jag la upp en riktigt EOTD nu men det är för att jag inte har haft nått batteri i kameran och att datorn har strulat.
Idag blir det heller inte roligare än så här, men jag känner att jag börjar bli sjuk och då känner jag att jag inte orkar lägga ner mass tid på smink som jag fest typ snyter bort, haha. 


Friluftsdag idag iallafall och jag ska vara i gymet på skolan. tror inte jag kommer vara så aktiv men jag ska iallafall börja med att gå till skolan strax och det är ju en bra början.  Seize the day


Hold me, tell me everything's to ok.



Godmorgon, snart ut mot bussen och det är ½ grad varmare ute idag. Haha med andra ord -23,5.Efter skolan - dans och sen - till moa och göra en make over på mig, wihoo!
bye guys

Mmmm. vindruvor . hö-hö-hö


just nu: Itchy Daze - Monster


mama haven't you heard

Tjabbson igen. Mycke update idag, niice. Jag och min bror kom just in efter en 50 minuters promenad. Eller promenad och promenad? efter halva vägen halkade jag. jag kunde inte sluta skratta och då blir de fan jobbigt att gå om man ska gå och skratta hela tiden. Sen knuffade jag adam i en snöhög och sen knuffades vi hela vägen hem. vi hade as kul ... och så halkade jag en gång till.

Nu är vi hemma och jag ska ta mig en kiwi och sen borta mina gaddar.
Godnatt people.



(bild:google)


Hahah okii?

Haha, jag hittade en liten rolig/äcklig/vad man nu själv tycker grej alldeles. kolla här

Visste du att...

…att när du kysser någon ger du den personen 0.7 gram fett och 250 olika bakterier?

…att en toalettring är renare än ett tangentborg?

…att det finns fler kycklingar än människor?

…att ingen snöflinga eller regndroppe nuddar varandra?

…att från början innehöll coca-cola kokain?

…att i Japan kan man köpa kalsonger i automater?

…att det vanligaste namnet i världen är Mohammed?

…att man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten?




Feb. 23, 2010




Godmorgon!!. Det är just nu -24 grader ute.. fy. igår när jag och lisa va på promenad var det 18 och ja trodde ja skulle frysa ihjäl om ansiktet, hos ska det bli nu när jag snart kliver utanför dörren?
Men jag är väl klädd och på bra humör så ingenting kan stoppa mig, haha.Dans senare. puss

cya!

halloj! idag har jag köpt blekning så moa ska fixa mitt hår någon dag, tagga!
Om 40min kommer lisa förbi och då ska vi vara duktiga och ta en promenad i kylan. jag kommer väl frysa bort men det får ja väl överleva. Oj hon ringde nu. hejdåå

update, torsdag

Ja, som jag sa skulle jag lägga upp dagens i torsdags men då han jag inte för jag for till mamma och sen igår krånglade det med datorn. Men nu har jag hittat en lösning, eller en kamera som är ladda skulle vara bra så därför blir det med pappas. bilden förstör mycket av sminket men det är det bästa som går just nu.



Till the sun turns black

Tjaa, frågan är vad jag egentligen gör uppe nu. Jag har iofs ingenting att göra så varför sover jag inte bara?
Jag kollade just klart filmen FAME. Den handlar om en skolan som tar in musiker,dansare, skådespelare m.m. och gud vad sugen jag blir på att dansa när jag ser sånna filmer, jag känner bara att dansa är det jag vill göra resten av mitt liv typ. Att när jag blir äldre kunna jobbaextra knäck som danslärare någonstans, det skulle vara helt sjukt.



Nu ska jag förbereda mig för sängen och sen sova länge länge imorgon hoppas jag. Pappa sa att det ändå skulle vara kring 25 minus här imorgon så. godnatt

jag ska! men hur kommer jag få ihop det?

Jag har kommit fram till en sak : PENGAR GÖR EN LYCKLIG.

Feb. 18, 2010

Tjaaa, jag är tillbaka från dansen nu, ny duschad och allt. Jag var tvungen att fara till mamma för att boka resan till peter, men då kom ja på nu att ja har prov imorgon och jag har böckerna hos pappa så det blir ju jätte bra... not.

Imorgon är det ändå fredag så veckan har gått sjukt snabbt, snart är det vecka 9 och då kommer tove och sen bär de av till borås, (hoppas jag). Helgen nu kommer förmodligen bara vara lugn så jag kan vila upp mig lite, jag känner att det behövs faktiskt.

Inge smink har jag heller här hos mamma så antingen blir det no makeup eller så lånar jag av mamma. Fast det vill jag egentligen inte göra, jag gillar inte att låna smink av andra med tanke på ens egna bakterier m.m så vi får väl se.
nu ska jag göra mig klar för sängen, det blir en tidig kväll ikväll tror jag. Natten


That planet earth turns slowly

Godmorgon. Sovmorgon idag fram till 10.35, awesome!
Jag vaknade faktiskt inte heller när dom som gör om badrummet jobbade.
Sminket är på men jag hinner inte lägga upp någon bild på det nu för bussen kommer snart... After the dance my friends



Just nu: Owl City - FireFlies

wolfmother till P&L!!!


Jag är ruskigt glad! jag säger bara : WOMAN!

let's hit the road?

Godmorgon. Just nu sitter peter på planet hem till borås.
Vi har faktiskt inte gjort så mkt under tiden han varit här, bara käkat massa mat och sett film typ. Men det behövdes och det har verkligen inte varit fel, jag tycker att han borde vända och komma tillbaka egentligen.
Haha, han glömde sin tjocktröja här nu ser ja. Den luktar gott...aja jag får ta med den när jag far dit ner på lovet. Jisses vart ska jag få pengar ifrån, Eftersom jag alltid ska kolla resor så sent så blir det ju sinnessjukt dyrt, men jag måste väl snart börja lära mig att de är smartare att boka i tid.

Idag är jag ledig från skolan också så jag ska väl städa lite i mormors lägenhet och sen sova ett tag, jag har inte sovit klart än känner jag så. höress humans



hahah fiiiiint..

Feb. 14, 2010

sorry, men jag orkar verkligen inte skriva någonting nu när peter är här. finns inte så mkt att skriva om heller.
Nu bor  vi hos mormor iallfall eftersom hon är utomlands. Imorgon - skola, men bara en kort stund.
ja ja ja ja... byee

just don´t ask me what it was

Godmorgon. De är torsdag idag vilket betyder att om några timmar är the boy back in town!! Jag gick och hämtade ut datorn igår också men jag har inte orkar börja jobba med den så jag sitter fortfarande vid den stationära.

Just just jag tycker som om att försöka mig på olika frisyrer så inatt sov jag med 9 stycken "bollar" i håret och resultatet blev galet! Jag vet att jag gjort såhär förut men när jag hade långt hår, Jösses vad kort med blev så det blir uppsatt idag.


Just nu: Sussanne Vega - Luka


Jag vill gå hem med dig

Godmorgon. Jag känner att jag steg upp för tidigt nu på morgonen för nu sitter jag här och är rastlös.
Tisdag idag, tack för att dagarna går. På torsdag kommer peter så dagarna får fram tills dess gå ganska fort.
Idag - dans och efter det hoppas jag att moa kan fixa mitt hår, MOA!!!
Aja jag ska väl börja gå till bussen nu eller nått annat vettigt. Just ja kanske borde kolla  vad de är för lektion jag ska på. hejdåå

Btw, ja får tillbaka datorn idag så nu ska ja inte ladda hem nå virus.


apa!

Asså datorn!!. Idag på skolan skulle jag börja installera om allt som försvunnit. Tro ni inte ja får VIRUS! Så det va ju bara att lämna in datorn igen så imorgon får ja tillbaka den och då ska jag då absolut inte installera de som gav mig typ 15 olika virus. hejdåå

die die die die!!

Lämnade in min dator på skolan idag för att få den fixad och nu när ja kommit hem och ska starta den går det inte att logga in. jävla skit dator och skit tekniker ! Jag kommer typ inte palla blogga någonting i helgen om jag inte får igång den.. bye

just like the sun, lights up the earth, you light up my life

Godmorgon. Fredag idag och det känns hur skönt som hellst. det är bra att tiden går fort just nu.
Igår på dansen-det gick inte så bra som de gjort tidigare... men ändå helt okej. Nån tjej förjade blöda på tån så det va blod lite överallt i salen. niice.
Sen  har jag och min bror spelat guitar hero nästan hela dagen och vunnit en massa banor, vi äger! Idag har jag läxförhör också. Jätte lätt är det ju inte att plugga när ja har mina böcker hos mamma, men jag tror  att det kommer  gå rätt bra ändå faktiskt. Nu ska jag fika och sen pallra mig iväg till skolan. later

just nu: African Queen



Always when we fight I kiss you once or twice

Godkvälls. Dagen har varit lååång och seg. Bageriet hela dagen och sen efter det idrott.
Sen for jag hem till mamma och sov ett tag innan dansen började. Det är ganska svårt ibland, men det är bra! då lär jag mig mer.
I helgen bestämde jag mig för att få igenom tunneln jag skulle ja i örat. med den är så konstigt så det har inte gått att få in. Men så orkade ja inte mesa så jag pressade tills jag skakade och *wips* så va den där. Så nu är det äntligen fint.

just nu: The Wannadies - You & Me Song

Edward vem?

Alla kan ju hålla kvar vid att edward cullen är den snyggaste vampyren. Då kan ju jag ha Damon Salvatire helt för mig själv.  Mmmm... ---->


time to go , time to go

Öhhhhhh, jag har ingenting att skriva. Det ändå jag sitter och tänker på nu är att ja är pissnödig och att vi inte har nån toalett. Hela badrummet håller på att göras om så om man vill gå på toa eller duscha måste man gå till typ en stor bajamaja fast med en bra toalett och dusch m.m. Visst det är varmt därinne men de är ju kallt att behöva gå ut för att pinka liksom!
Sen så va det -27 när ja skulle gå ut imorse, då va det inte alls lika varmt därinne och ja trodde jag skulle frysa fast. Nu måste jag, kan inte hålla mig längre. ursäkta för detta korta störda inlägg... heyys


RSS 2.0