Juni 3, 2011

hellooo. Det är fan baja varmt ute idag med sol och allt! Legat i parken med anja tills nu. Synd bara att jag är rädd om mina tatueringar och inte vågade ha armen i solen men gött var det allt.

Nu sitter jag på balkongen med musik och ett glas vatten. Tänkte snart gå in och göra mig i ordning för släckt middag som börjar vid 17.00.  Sen blir det förhoppningsvis förvi emma och spela tv-spel och sen förbi peter för att lämna en stekpanna och hämta paulas laddare som den tokfransen haft hos honom i typ två veckor nu.

Jag är röd i håret. herråååå

Juni 2, 2011

men tjenixen. dagen har fan varit aktiv! vaknade vid 10. åkte och handlade, for till stallet och hämtade sen esther och allt det han vi göra på två timmar. Det kändes som att dagen var hur lång som hellst.

Vi bjöd över bror och peter på middag, käkade lite efterrätt och nu har alla farit härifrån så är själv...
Pratade just med anja också, hon är en fin människa!!

Ska kolla house nu. peter har nästan lyckats förstöra min serie smak eller hur man kan säga. Inte för att han gjort något fel egentligen, ingenting med han är fel.



Juni 1, 2011

Godmorgon. Sitter här och väntar på att pappa ska plocka upp mig, han ska köra mig till praktiken. Sista dagen där idag och sen börjar skolan igen. Jag har saknat alla klasskompisar så mycket så det ska bli skönt att komma tillbaka. Tråk bara att vi får träffas i två veckor och sen träffar man förmodligen inte alla.
Balen ploppar upp nästa torsdag och studenten torsdag efter det.

Imorgon ska jag fixa mitt hår .wiiii. ne jag har ingenting att skriva om här egentligen, mitt liv är rätt tomt just nu. nu kommer nog pappsen, herååå

RSS 2.0