jag ar brun nu.

HEEEEEY!!!! ja tycker att alla borde vara valdigt avundsjuka pa mig, for jag har det skit bra!!
Vi har mest legat pa stranden hela dagarna och blivit brunare och brunare.
Ikvall ar sista dagen pa hoteller kan man val som sagt for imorgon ska vi ut pa en bat hela dagen och sen pa onsdag aker vi ju hem. men alla pa hotellet ar skit trevliga och ja taggar augusti nar jag och brudarna ska hit!!
Som du ser mormor (och alla andra) sa har vi det bara bra. pusss!!

hit the road. till turkiet

Kulturnatta i helgen och ja har inte skrivit sen dess. Men den kvällen var kul och ganska sjuk.
Ikväll, eller om någon timme ska jag dra till turkiet. Det kommer kännas sjukt att inte kunna prata med peter varje dag i en hel vecka...
Känns lagom skönt att fara iväg till varma nu när det blivit så dåligt väder här. mohahah!! aja ja sitter med pojken i telefonen och ska kolla väskan en sista gång. bye bye

En sista dagens makeup tänkte jag iallafall lägga upp nu.


Blame it on the boogie

Godmorgon. tidigt upp idag för att jag ska vara på balettakademin klockan 11.
Jag förstår inte riktigt hur våran stora dans ska rymmas på den där lilla scenen men det får väl bara lov att gå men det kommer bli så mycket minder effektfullt.
Sen undrar jag vart solen tog vägen nu? När jag fikade frulle var det fint ute men nu ser det inte lika ljust ut. aja vi ser väl. Men jag går iallfall ner i shorts så kanske ja får byta efter ja dansat. cya soooon


9:onde klass

googlade lite på mina vänners namn och hittade en bild från 2008 när anja & tove var på umeå open. hihi gullungar.



Det är sommar



Jag och elisabeth igår (Eve´s bild)
Och, bilder från igår (eve och elisabeth´s bilder) jag är för lat för att ta några kort...




hey, soul sister

Åh, alltså dagarna är ju helt underbara just nu. eller då menar jag vädret och inte något annat.
Alla raster och hål går ut på att ligga och sola ute vid skolan.
Idag är inget undantag.


Jag och mamma gick föresten blodomloppet idag. hahaha fy vad himla mycket folk men det var ändå lite roligt.
Nu ska jag gå och möta evaj. hejs

helgen blir grym

wihooo!! läste mina mail igår kväll för en gångs skull och då har jag fått ett mail från balettakademin. Min Jazz grupp ska dansa på kulturnatta!! Så imorgon blir det hård träning för att vi sen ska köra mumie dansen(kolla inlägget under) mitt på stan, det blir nog grymt och ja tror ja kommer vara sinnessjukt nervös. aja nu blir det att gå till skolan, byebyebyebyebye

vi är små gulliga mumier

tjaaa. hittade en bild på facebook (jennica björk's) från dansuppvisningen i lördags.
How coolt is that.


Ronnie James Dio

Dog idag. alltså om ja ska vara ärlig så har ja inte lyssnat allt för mkt på musik med honom men det har spelats mycket från pappas sterio både hemma och i bilen så han är nog mer chockad över det här än vad jag är. Men jag tycker ändå att det är helt sjukt. Det var ju han som började med "horntecknet" (allt med andra ord det tecken man gör och som direkt förknippas med rocken.)

Helt ärligt så måste ja säga att jag bryr mig mer nu än vad jag gjorde när michael jackson dog. Så det här känns bara sjukt. Heaven & Hell hade ju ställt in hela sin europa turné pga av att ronnie inte hade blivit bättre från cancern utan sämre och inte skulle orka spela i sommar , och se nu hur fort det kan gå från att inte må tillräckligt bra för att kunna stå på scen till att inte leva längre. Det är sjukt.


inget kan få mig på dåligt humör

Godmorgon, jag är världens lyckligaste människa. Dansuppvisningen gick bra igår och min boy är den bästa som finns!! iiiiiiiiiihhh, nu vill ja få slut med vår och sommar. tack för mig, nu ska ja ut och gå


(inte från igår)


Mmm.. snart kommer jag ligga i turkiet

tjaa. uppe tidgt idag igen för att ta en promenad med tove. Men när det är 20 grader ute och man klär sig som att de skulle vara 5 så vill man väldigt snabbt försvinna.
Fatta!! det är verkligen 20 grader varmt just nu här i umeå, det är ju inte ens sommar än. men man ska väl inte klaga utan bara gå ut och njuta av värmen, dock är det inte mycke sol ute men det håller på att bli riktigt fint så. cyaaa


cut cut cut cut cut

Massa hår föll just ner. mycke skratt och nu en ny evelina. Jag har gått tillbaka till lugg efter sådär 2 år.
Mohahah. ja httar ingen bild från förut så nu får helt enkelt vänta och se...


Maj 12, 2010

tjabbson.. igår då. Jag och peter gick och handlade lite ehm.. mat? Det var iallfall det som var tanken men det blev paj cola och glass istället.
Klockan tickade och sen var det dax att åka till flygplaten. Jag kunde typ få ut nått ord att säga under hela bilturen för jag ville verkligen inte fara ifrån honom igen, det kändes bara jobbigt.. Men men, när jag väl hade bytt flyg på arlanda och nästan var hemma fick jag höra att det var för mycket dimma för att flyget skulle kunna landa så vi fick åka till skellefteå istället.
Därifrån blev det buss så jag var väl hemma 00.20 typ.
Nu längtar jag bara till sommaren så jag kan få umgås med mina favoriter och min älskling.
Nu blir det bäst tove. hejjsss

Maj 11, 2010

godkväll, eller nåt. ikväll har vi abra tagit det lugnt. grillat med peters gamla klasskompis och hans tjej. Imorgon klockan 19 går flyget från landvetter... godnatt

today - Deadly

Like i said, bild på dagens. Orkade inte göra något speciellt med det fick ändå min danslärare att inte känna igen mig haha.
Var med malin när hon piercade sig idag också, det blev fint och alla är glad. Nu vill emma också så nästa vecka blir det väl att följa henne också. haha herregud vad jag triggar igång folket omkring mig.
Men nu längtar jag bara till imorgon!!!!! ca 22.30 på landvetter. puss

evelina nordlund
som ni kanske fattade i rubriken så har jag använt mus Deadly (den mörka) och sen nån ja inte kommer ihåg just nu vad den heter. Sen cake eyeliner black också från mus.

makeup

Mmm... grädde

Godmorgon säger jag med en liten söt bild på malin från igår. Sen har jag en dagens bild också men den hinner ja inte lägga upp nu . hejss så länge


party all night long!! till sommaren...

Godmorgon. sovmorgon idag tack vara mig! yes!!!
Det är skit soligt idag vilket betyder att det är en jätte bra dag att gå med lite smink och bli lite brun, eller iallafall lite fräknig.
Ikväll måste jag plugga och plugga ännu mer men sen blir det att andas förtsätta igen, aja jag måste äta upp min frukost och fara till skolan. byeebyebye

Btw, billy talent kommer till peace & love - lycka


VISA ung

Gjorde trafik prov idag på skolan. Jag tror att det gick bra faktiskt med tanke på att ja inte pluggat utan bara snappat upp på lektionerna.
Sen efter det gick jag och malin ner på stan. Vi gick till banken och tog en kö lapp, det var 60 st (tror ja de va ) före oss så då gick vi och käkade glass för att få tiden att gå. Sen när det väl är min tur inne på banken kan ja inte göra de ja ville bara för att jag inte hade med mig någon legitimation. kul. Så nu måste jag typ tillbaka imorgon eller på onsdag och fixa det.
Nu är det sova som står på schemat och sen skola igen ( dock sovmorgon ) . godernatt



hit the road jack..

Åhhhh, den här veckan är dryg. Imorgon har jag trafikprov, sen onsdag svenska prov och på torsdag har jag och några bruds presentation av vårat företag. Så var det med det gå ikväll kommer jag bara sitta inne och nörda i mina papper, fy...

Men på torsdag kväll flyger jag till peter och stannar där tills tisdag. Det känns såååå bra att komma bort ett tag men jag kommer ändå att måsta plugga när jag är där men det kan jag ju passa på att göra när han endå är och jobbar, sweeet.
Men ska jag cykla till skolan ( fick låna min brors cykel annars hade jag måstat gå ) så later



Hahaha den där kvällen. Jag och lisa gick i 8,an och vi skulle på skumdisco. frääänt

Se dig omkring här. Hit har vägen av allt hat fört oss

jaha. okej, vad har jag gjort idag?. absolut ingenting. Vaknade vid 10 och käkade lite frukost, sen pratade ja i telefon ett tag och satt vid datorn tills klockan blev kring 12 och sen kände ja att jag lika gärna kan sova ett tag till. Så vaknade jag sen av att mamma säger åt mig att det är middag, då var klockan 18. Bra evelina. Men det roliga med mig är att ja skulle kunna gå och sova hur tidigt jag vill ändå även fast jag sovit så länge innan.

Men jag gick iallfall till gabbi och var där ett tag med hon eve och frida. Sen skulle dom dra vidare och jag kände att det blev lite sent för att fara så långt och det skulle säkert bli problem med att ta sig hem så då for jag hem istället.

Nu sitter jag här framför datorn med mobilen i knät och jag är laddad för Pocahontas. godnatt


emma fyllde år igår!

Godmorgon. Happ, valborg igår och jag gjorde inte alls mycket. Anja kom förbi och åt middag hos oss och sen följde jag med mamma ,jocke och pappa upp till campus. Jag höll typ på att få panik när ja va där för det va hur mkt människor som hellst och samtidigt så stog man i massa gägga och vatten så ja va jätte blöt om fötterna.
Men vi var inte där så länge utan for till rött istället. Vi satt där resten av kvällen vilket var rätt skönt faktiskt. vid typ 24 tiden började vi dra oss hem och det var sinnessjukt!!!! kallt.
Kom hem - hedde på ett avsnitt av the vampire diaries och sen sov jag som en gris.

Konstigt men ändå rätt skön valborg, over and out


RSS 2.0