Hare gött med mos alla!!

Tjabbson. Idag har jag varit med lisa och sen bara packat och packat. Varit på affären och köpt lite mat och sen hm och köpt torrschampo som kommer att användas i massor.
Imorgon klockan 10.05 åker jag till peace & love. och nu börjar jag bli så taggad så de är inte sant. Fick meddelande på telefonen idag också om att drashdïet ska dit. herre min gud vad det var lycka!! så nu längtar jag bara till att gå och sova så jag kan vakna och fara iväg.

Sen efter festivalen åker jag till peter och är där i 3 veckor så bloggen lär fortsätta lida en massa men det finns helt enkelt ingen tid till något annat så. Men alla får ha det så bra så ska jag försöka lägga upp några bilder från festivalen senare någon gång. pusss!!


sommaren i city 1990 kommer du ihåg den? svar : nej

Tjaaa, midsommar igår då. Kvällen var rolig ibland med mest vara jag bara trött. Då är det ju tur att jag iallafall får vara med mina favorit tjejer.
Tove har en massa bilder från kvällen som ja tänkte att ja kanske skulle kunna få ta del av så jag ska prata med henne senare.

Sen så sminkar jag mig nästan ingenting nu när de är sommar har ja märkt, jag går ofta helt smink-lös. Därför blir det heller inte att jag lägger upp nå dagens eftersom de som inte är lönt. Därför kommer bloggen också vara rätt tråkig i sommar eftersom jag inte kommer ha så mycket att skriva om och sen så ska jag vara borta den största delen av sommaren också så de är så de är. nu ska ja se true blood. byebye

ner till landvetter blev det christer björkman

Jag är hemma. helskinnad. Och igår på planet såg jag Runar, wohooo jag är typ cooool. ne skoja, han är ful i sitt fake blonda slickade hår. tack för mig


Juni 20, 2010

tänkte bara säga hej. Känns sjukt att jag varit här i borås en hel vecka redan. På onsdag åker jag hem och firar midsommar sedan blir det peace & love nästan på en gång vilket kommer bli super.
Peter slutade för en halvtimma sen så han borde bara hemma vilken sekund som helst. Bra för då kan vi se klart lejonkungen 2. hejdå

Juni 14, 2010

Godmorgon.. man kan väl säga att jag vaknade just, eller ne ja vaknade vid 10 sen var ja uppe till 12 och sov sendan till nu. Peter är ändå och jobbar och kommer hem 5 så jag har som ingenting annat att göra. Han ringde och väckte mig och sa att det var fint väder och att vi måste fara på picknick någon dag. Haha alltså ibland händer det att han är väligt söt så picknick ska det bli. Men inte idag men kanske imorgon eller så.

Sen från de ena till det andra kollade jag försa avsnittet på säsong 3 av TRUE BLOOD som kom ut igår. Jag har längtar och längtat lite mer och nu äntligen!! Det var väl dock inte ett kanoners avsnitt men det spelar ju ingen roll.
Aja jag ska väl göra någoting vettigt nu (fast egentligen kommer jag inte de, ja kommer bara sitta vid datorn) så ja skriver kanske någon fler gång snart. hejsss

Are we going down or will we fly

Jag va tvungen att sminka bort mitt sjuka ansikte, vi ska ju ändå bort ikväll och ja kan inte se ut som att det varit söndag i 3 veckor. Blanda fondation lyckades jag också med, dock fick jag använda endel solpuder för att de inte skulle se så på kladdat ut med fortfarande, ja lyckades få fram rätt färg och bara det är ju ett mega +.
Snart kommer farmor och då ska vi börja bege oss till flygplatsen. vi ser väl om jag uppdaterar bloggen något dom närmaste dagarna eller inte, isf blir det bara nått enstaka kort litet hej.
alla får ha det bra tills vidare, pusss!!


kuuuul

Godmorgon, kul att jag gått och blivit sjuk just nu när jag ska åka till borås om några timmar.
Vaknade typ en timme sen och hade skit ont i huvudet halsen och bihålorna, yey! det blir nog jätte roligt att åka flyg 2½ timme.
Det kommer bli skönt att komma bort men jag hade inte tänkt att ja skulle måste vara sjuk på det,jävligt drygt.

där allt förändras, fast ingenting händer

Godmorgon. Hahah min skolavslutning va lite rolig kan man säga, eller inte alls. Började med att jag åkte till mormor och bara tog det lugnt, sen åkte jag hem, tog på mig mjukisbyxor och gick en promenad med mamma. Efter det pratade jag med peter och sen sov jag. Hahah vad har hänt med mig???? Förra året var det alltid party, ALLTID!! Men nu är jag som en soffpotatis. I sommar måste det bli en förändring för det här håller inte, jag måste leva ut mitt liv litegrann igen.

Imorgon åker jag iallfall till borås igen och stannar där ett tag. Det känns mega super bra, det är alltid skönt att kommer bort ett tag. Peter kommer tatuera sig när jag är där också!!! Jag är helt kär i tatueringar men jag och sår/blod går inte alls ihop så när han gör den kommer jag antingen vara as taggad hela tiden eller så kommer ja bli helt vit i ansiktet och typ svimma haha, men det är niiice.


Om någon timme kommer mormor och då ska jag tvätta upp lite tvätt och sen fara på strömpilen och kolla grejer. Funderar på ett nytt gelenagel kit och en mörk mörk fondation som jag sen kan använda och blanda ut den andra jag har så jag får bra färg under hela sommaren utan att se för blek eller brun ut. tummen upp för min smarta ide!
jahaja men over and out.

Fram med kameran, det är sommarlov

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJ!Nu är det äntligen sommarlov och som jag har längtat efter det!! Dock har jag två kurser som jag inte gjort klart än men det kan vi blunda för just nu.
Jag sov hos paula inatt och hon hade köpt en klänning hon inte ville ha kvar så då fick ja köpa det och det passade perfekt idag, fast det kändes nästan som att det var jag som skulle ta studenten. Jag får vänta ytteligare ett år med det kommer nog gå snabbt som attan och sen är det dax att bli stor. Jag vill typ inte ens fylla 18 bara för att man måste börja bry sig.

Aja som vanligt vid den här tiden så ska jag ta mig en liten tupplur (som kommer sluta med att jag sover 4 timmar och drömmer sjuka drömmar). pussss


back in the summer of '09

Godmorgon. Kvällen hos natali igår var jätte mysig. Vi åt massa god mat och sen satt vi bara och pratade en massa hela kvällen. Idag fyller anja år så jag ska till henne i eftermiddag.

Sen blir det onsdag och sen torsdag - ba pang så är det sommarlov, så på lördag tar jag flyget till borås förmodligen för sista gången.
Men det viktigaste just nu är att det är 20 dagar kvar tills peace&love!!!! Jag taggar så sinnessjukt mycket, och hoppas vädret håller i år också. nu ska ja hämta min cykel sen ta ytteligare en promenad.


blond håret stannar väldigt länge

Vad gillas färgskillnaden på mitt hår och hårförlängningen. haha



Haha undra om det är dax att köpa nytt. Fast det blir efter sommaren för just nu har jag då inget pengar till det.
Om en timme ska jag pallra mig iväg till natali som fyller 18 år idag och ska ha tjejmiddag för att brudar så nu måste jag börja sminka mig. hejssvejs

paula 17 år



här har vi henne i action. sexig brud

this weekend.

Godmorgon. Idag fyller min paula 17 år!! 
På fredagen vad jag med anjalainen som för övrigt fyller år tisdag. Men vi kollade dear john (filmen) som jag typ satt och grät till hela tiden.
Igår kom paula förbi mig för att sen gå ut. Vi kände att vi ville äta så vi gick till subway och åt en jätte gooood macka. Sen gick vi och mötte eve och gab i OK parken för att spela kubb. Haha det var riktigt kul och paula gick verkligen inte för det och slet av sig en massa kläder.
Måste bara säga att jag äger på kubb! träffade en kub på två spelomgånger. bra evelina! bra.


(bild: google)

turkiet -10











Hemma. och de känns skönt

Tjaaa. ja har glömt att meddela att jag är hemma. bilder orkar ja inte lägga upp nu så ni får bara se en än så länge. hihi


RSS 2.0