party@salle

I lördags -
evelina nordlund

You're keeping your legs crossed honey

Sådär ja, nu har jag jobbat klart på Online. Passet var as drygt så jag längtade bara tills jag skulle sluta. Men nu när jag kommit hem känner jag att det känns tråkigt att lämna alla trevliga (och snygga) människor haha. Men jag pratade med sten och han sa att jag fick komma tillbaka till jobbet när jag ville göra det så de känns ju bra.
Nu sitter jag och äter lite nyttig mat som min mamma har lagat. Nyttig mat är as gott! har inte tänkt på det tidigare men det är nästan godare än pizza ibland. Snart börjar också one tree hill så nu taggar jag det! . later...

Och du berättar att du saknar mig i natt, de gör jag med

Tjaaa. idag har jag varit trött som ett svin. sov typ5½ timme kanske och sen ringde stina (en annan praktikant ) och sa att hon va sjuk så jag fick jobba som ett djur, men tiden gick fort iallafall. Hahah sen skadar jag mig hela tiden där.
Klämde först långfingret för nån vecka sen så nu är de bara rött. Sen skar jag mig på en kartong i måndags och sen igår skulle ja skära upp ett bröd och så höll jag brödet i handen så två fingrar fick sig ett smakprov av kniven. Och allt på samma hand, bra! Sen idag klämde jag mig igen men de är på andra handen som tur är för den högra handen ser inte bra ut nu med alla plåster. Det blöder inte så mycket men jag har mest plåster för det svider så fort ja får nå vatten där eller nått.. ha-ha-ha.
Juste juste. Jag köpte en ring också. Okej alla har typ en sån nu men jag är helt kär så varför ska jag då låta bli?
Mmmm!! Sen köpte jag lite smink idag men det måste bli lite mer. Typ kajal, skuggor m.m.
Just nu: Lars Winnerbäck - Elegi

Lars Winnerbäck 26-11-09


Our captain fell in love with a lady like a dove

Tjaaa. snart ska jag gå och sova men först väntar jag på att få höra min fina pingu ringsignal.
Näst sista jobb dagen idag och nu börjar jag nästan ångra mig. Alla människor är så trevliga där och man får faktiskt betalt. Men aja, jag får väl söka jobb och så sen se om jag söker där igen senare. You'll never know!
IMORGON SKA JAG SE LASSE!!! det är dock sjukt att jag inte är tallad men det lär ju komma när jag står där framför scenen. just ja kanske ska ladda kameran också.
Hahah vad jag drar kort om allting men nu går vi till mitt öra. Jag tänkte ju töja mer imorgon men jag tror ja måste vänta ett tag för ja har fortfarande ont och jag har inte tänkt få det infekterar eller nått sånt skit så jag tar det i sakta mak.
Ne va fasen nu ska jag hitta laddaren och sen vet inte, sova verkar de som för min ringsignal vill aldrig börja spela. Godnatt



ba do it

Igår efter jobbet följde jag med jesper hem för att låna hans töjstavar. Jag försökte typ hur länge som hellst men sen så kom jag på att jag kan ju börja med en navelpiercing först. Så nu har jag en sån och ja måste säga att de gör ondare än man kan tro att töja.
Men så nu är jag igång och om några dagar ska jag försöka med en annan storlek. Och jag vet jag vet att ag är dålig på att uppdatera men jag har så mycke just nu. Snart slutar jag jobba och då ska jag ha lite mer tid över.
Just nu : Beyoncé - Ave Maria

i wanna wake up where you are

Jag kunde inte låta bli, Tiden går så långsamt när man bara längtar och längtar. Ikväll bokade jag flyget så om två veckor kommer jag bara kunna vara på bra humör.
Goo Goo Dolls spelas på svag volym på datorn och nu ska jag ta fram telefonen.
Ja har börjat ha dåligt med uppdateringar här i bloggen men jag har nästan ingen tid faktiskt. Och sen har jag så lite inspiration men snart slutar jag jobba och då ska jag väl kunna ha tid med lite mer. Godnatt med er iaf

just nu: Goo Goo Dolls - Slide



the look of today


saturday night.

Heej, Varför jag fick nya skor idag beror på att mamma tyckte att mina gamla vart för trasiga så hon slängde dom och sa att hon kunde fixa nya åt mig. Det blev ett par svar/vita enkla skor så inget mer med det. Sen fick jag en mössa och en halsduk och båda grejerna var ett riktigt måste för mig så.
bilder visar ja senare får det bli.
ikväll har jag färgat håret på  mormor och nu försöker ja komma på nått att göra. Försöka få gustav att vilja göra nått sjukt.

for my ladies, and my baby´s girl your driving me crazy

Hinner inte!!. ska fara och köpa skor nu, sen köpa biljett till lars winnerbäck!!!! hörs kanske later.

loocki´n good anja.

Hahaha, jag hittade dom här bilderna från i somras när jag och anja va på nolia. Fyfan vad jag är snygg hahaha, och med mitt feta plåster och allt. nu är de brottom. bye guys

sångerna blev kedjebrev man hör

Åhh. P ska kolla Lars Winnerbäck ikväll och jag så jätte jätte avis. Jag kommer typ inte kunna se honom för ingen vill typ följa. Alla har sån dålig musiksmak, fy!
Om en kvart ska jag gå ner till moa, Hon kanske vill följa med mig. Det är iallafall värt att fråga. Tove! min trogna lasse lyssnare! vad gör du i huvudstaden nu när han ska spela? Det är nästan så jag bli arg!

Nu ska jag dansa DANCEHALL, Mmm ja gillare. Aja kameran är kvar hos pappa eftersom jag bara ska va här hos mamma ikväll för att passa min lilla kisse. Som btw har pissat i två av mina väskor!! han är ett litet svin, ursch!
Men iallafall så ska jag tillbaka till pappa imorgon efter dansen så så ligger de till. pussshej



today - Brow shadow

JO, jag han visst fota sminket som jag haft idag men inte lägga in de på datorn så nu gör jag det istället.
Jag fick en fråga tidigare om jag kan fota det sminket jag använder för varje sminkning och det va en smart ide. jag ska nog börja göra det faktiskt. Det blir lättare för mig att veta vad jag använt om jag vill göra om samma makeup nån gång. Men idag har jag inte fotat sminket men jag börjar med det nästa gång.
Jaha, så här blev det alltså idag. Den mörka skuggan har jag faktiskt använt ögonbryns skugga till. Bara för att det är till för en grej betyder det inte att det är de enda man kan använda det till.
Nu ska jag kolla so you think you can dance. pusshej

over and out

Godmorgon, Ställde om väckarklockan 2 gånger innan jag klev upp så jag hinner inte sminka mig nått mer än bas så ja, alltså inge bilder. men men, Idag är det onsdag och min arm är helt död efter vaccinet. ja kan inte lyfta armen, ursch det är inte skönt alls!!. nu ska jag äta lite frukost och sen till  praktiken och rengöra stolar haha. och sen jobbet, det finns ingen tagg alls men jag måste och sen är det snart slut med de också. över och ut. hejdå



A Lonely September (november)

Jag är hemma från jobbet och huvudet skriker, och det blir ju inte precis bättre att att ja sitter och biter i läpparna heller. Det gick helt okej att jobba idag fast jag nog hade hoppats på mer bättre ändå.
Mamma ringde just och sa att vi ska ta svininfluens spritan imorgon. Jag har sagt det länge och säger det fortfarande. JAG VILL INTE! det känns bara onödigt, jag är redan förkyld och ja har hört att man inte kan få två virus på varann. Sen så vill jag inte skicka in massa saker i kroppen.
Jag vill kunna stå emot saker och ting själv med min egna kropp och inte skicka in en massa. Men nu tvingar mamma mig och jag orkar inte gnälla emot så jag får väl få en invalid arm , det blir säkert jätte kul. Sen tycker jag att jocke kan köra upp bilen hit så att jag kan åka med han tillbaka till göteborg sen.
Ne nu ska jag göra nått vettigt. kanske sova. godnatt



han vill inte bli kung och ändå är han född till de.

Godmorgon. Uppe med tuppen va jag idag och nu ska jag snart börja cykla i regnet för att komma till praktiken nån gång. Jobb i kväll blir det också och det känns så skööönt att det snart är över. Tror jag har 5 eller 6 pass kvar nu så de är inte så farligt, ska bara försöka göra bort dom så fort som möljligt så jag bli lite rik.
Hahah kvallan på bilden är ju as bra "not" men det får duga, det är så mörkt såhär tidigt på morgonen så. Aja nu ska jag börja klä på mig så ja, haree

If a song could get me you

Sådär. nu har jag jobbat klart det här passet. 5 pass kvar nu!!
Jaja, jag sa ju att jag skulle uppdatera helgen. Inte alls speciell egentligen.
I fredags satt jag hemma och kollade idol med pappa och adam, Somnade ganska tidigt för jag var helt slut.
I lördags for vi iväg till media markt. Jag köpte en en "vågtång"  och jag tror att den kommer användas flitigt faktiskt. På kvällen blev det att sitta hemma igen. Vi kollade en massa olika filmer och jag satt mest vid datorn och va som en liten nörd.
Aja fredagens smink var alltså: Grå
Lördagens smink blev: Svart med röda läppar.
Nu ska jag bänka mig framför tv,n och sen försöka sova rätt så tidigt iallafall. hejsvejs

Det var sommar och du skulle härifrån



Nu drar jag och jobbar i 4 timmar. Gud vad jag läntar tills jag gjort klart mina pass!!
ikväll - One Tree Hill & Gossip Girl!! hejs

just nu: Lars Winnerbäck - Under Månen.
Btw, vill ingen gå med mig på lasse's konsert som är snart! snälla..

rock this party

Mmm. min dator är hos mamma så det blir inte några inlägg. däremot ska ja försöka uppdatera lite imorgon. så efter jobbet. det blir en tidig kväll ikväll godnatt.

give me a call.

No one ever said it would be this hard

Tjaa. idag försov jag mig lite och då brydde jag mig inte i sminket nästan. Bara det enkla med mascara och lite vit kajal.

Idag har jag varit på praktiken från halv 9 - halv 5 och mina föttar skriker! Men eftersom jag måste gå till dansen halv 4 imorgon så måste jag börja klockan 8 då. Kul, jag kommer vara en zoombie men det får neil helt enkelt tåla. Stina kommer ju klockan 9 iallafall så det blir bra det.
Snart blir det iväg till dancehallen och jag taggar as mycket! Förmodligen kommer jag ligga efter en aning eftersom jag inte va med förra gången men det ska jag nog klara av att ta igen ganska fort, hoppas jag iallafall ;)
Sen ikväll blir det att gå och sova RIKTIGT tidigt. kanske klockan 10 till och med. Fast egentligen borde jag väl sova tidigare. Eftersom jag kan somna när som hellst och typ vart som hellst så blir det nog inga problem.
Aja nu känner jag att jag bara slö skriver så jag ska gå och göra mig lite mat. Mamma är på möte och äter där så nu får jag vara duktig och göra min egna ( fast det blir väl att bara värma på en låda ) aja , hejsvejs
just nu: Coldplay - The Scientist

Silly Boy

Sådär ja, Kläderna som blev införskaffade i helgen.
Den med paljetter blir nog till nyår. Behöver bara köpa in lite nytt smink sen är jag good to go. godnatt

today - Pierre René PEARL

jag hinner inte. Måste skynda...
Ögonen ser gröna ut, Men jag har blå. vet inte riktigt hur det  blev med ljuset
Sminket är grönt iallafall och inte blått. hejdåå

dom kunde in träffas så ofta ...

Det blev att få skjuts upp till pappa och hämta kameran i samma veva som vi for och handlade med efter det gick jag på en promenad på typ 1h & 10min kanske. As skönt faktiskt även om det hade varit roligare att ha någon att gå men men. Aja nu ska jag sova, ska bara höra klart peter's godnatt saga först.

A bloodsucker, Gotta have it all

Godmorgon. Uppe med tuppen har nästan blivit en vana nu faktiskt, det händer att jag vaknar innan väckarklockan och det är ju bra de, om inte så är de skönt istället för att behöva bli väckt av nått som låter helt sjukt.
Aja igår började jag mitt lite nyttigare liv. Jag kände att det blev alldeles för mycket gosaken nu under farsdag's helgen så. Igår gick jag till jobbet så samma sak blir det idag. Sen ska jag vara duktig och gå upp till pappa och tillbaka för att äntligen få hem kameran, jag känner mig så handikappad utan den.
Nu nu blir det borsta tänderna och sen röra på mig. Mamma sa att det va -6 grader så det blir väl att klä sig varmt och sen är jag good to go. Aja later kanskee

just nu: Hardcore Superstar - Shades Of Grey


we got something that'll never die

TJaaaa..
Idag - farsdag. Jag skulle egentligen ha jobbat idag men jag orkade verkligen inte så jag va med mamma och mormor istället. Införskaffat en massa nytt har jag gjort idag så jag ska försöka visa det någon dag.
Klockan 15 for vi till farfar och åt go middag. Lite synd är det att vi inte är där oftare, det är ju som inte så långt bort om man tänker efter. Aja nu ska jag fortsätta se Gossip Girl, det är som lite spännande nu. later guys

just nu: Bon Jovi - Born To Be MY baby

(länkar den pga att den är låst)

KARL-E!!!

Den här är bara för dig eva-jj hahaha!!!


för vi har varann

Jag vet inte varför. Men jag har inget intresse till att skriva just nu. Det kan nog beror mycke på det dåliga vädret. Eftersom jag har hittat mitt genom att fota dagens makeup,er så betyder vädret mycket! ljuset måste vara bra annars måste jag köra på blixt och det är de sista jag gör! + att kameran är hos pappa. Nu ska jag kolla tv.

min snö...

attans. min snö som jag hoppades skulle ligga kvar från och med nu är borta. Det som va så fint och ljust när jag for till praktiken och när jag for hem va det mörkt och grått...

Efter dansen for jag till morfar och anita och åt go mat´n och tårta, ni vet innan fars dag. Gud vad gott det var och nu mår jag nästan illa så mycke mat och tårta har jag ätit!!
Nu ska jag kolla idol. Tove ska sjunga en sång och låta oss tänka på olyckan förra veckan. det kommer vara fint. Nu ska ja bänka mig. hejdååå

Hej mitt vinterland!!

Nu är jag glad!

det finns ingenting. det finns ingenting vi inte kan

hej hej . min hjärna är tom och därför drabbas bloggen. sen är min tid minimal därför drabbas sminket. Men idag har jag då som vanligt från och med måndag varit på praktiken. Jag fick gå tidigare för att hinna fara på minnes ceremonin på dragonskolan. Jag får säga som alla säger. Har man träffat Niclas Norgren, det räcker med bara en gång, så vet man vem han är sen. Han gjorde ett sånt intryck på allt folk omkring honom och han var älskad av alla.
Olyckan som hände förra veckan borde inte ha hänt. men det är sånt som händer och jag vill inte ens tänka på hur hans familj mår efter att ha sett hur hans närmaste vänner har det just nu. Även fast jag bara träffat honom kanske sådär 3 gånger när han varit för att träffa eve så efter att mammas kompis son calle började sjunga började tårarna rinna.
Men man får helt enkelt hoppas att han har det bra och sen att hans vänner och familj lyckas klara sig igenom det här någolunda iallafall.
Nu ska jag nana, hahaha. jag får verkligen inte börja säga så, ursch! aja jag ska SOVA godnatt med er

jag får inte fram ett ord

jahapp. adam är då min bror....

ge mig jul

Förlåt att min blogg är så sinnessjukt tråkig men jag har ingen tid just nu. Självklart fick jag sälja fyrklövern idag också men idag sålde jag faktiskt 9 stycken istället för 1. nu är jag glad. Jag vill ha jullov!! pussNN

INTE fyrklövern

Godmorgon. 12½ timmar aktiv blir de idag. halv 9 ska ja va på praktiken som slutar halv 5 för att jag ska hinna till jobbet till kvart i och sen sluta 21. kommer vara en sliten krigare när jag kommer hem ikväll. Och om online ger mig nått svårt att sälja idag så stryper ja nån. later guyss

mitt hjärta kommer bli svart

Det här är plågeri och slaveri på en och samma gång. Jag steg upp halv 7! det är sjukt nån stans. nu blir det mot praktiken. från 8 till halv 4 sen från 4 till halv 6 dans, jag kommer snart förvandlas till en levande maskin. hej

jag önskar att du kunnat se mig nu

Första praktik dagen idag. Den gick faktiskt ganska bra och jag tror jag kommer trivas som handen i handsken där.
Jobb precis efter jag slutat och det gick värdelöst i början. ja menar vem faan vill ha porslin med tomte målning på, dom går ju ändå bara att använda 1 gång per år. Efter 2½ timme kom ante in och sa att jag fick sälja tidning istället och de slutade med att jag kom 3a i den tävlingen och vann 50 spänn, chill. Lisa är ett underbarn och ska börja sälja för telenor, makalöst makalöst. Imorgon börjar jag 8 så nu ska ja sova, ska fasen upp 06.30 imorgon så. godnatt



Ne ingen vill ha dom tallrikarna, bara lisa som lyckas lura i folk sånt strunt!

just nu: Lars Winnerbäck - Köpenhamn och överallt

nu och 7 veckor till

Jaha.. Då va lovet slut och ja kan inte säga att jag är övertaggad till att börja min praktik men. Full späckad dag är det iaf. Fara till praktiken ( ska vara där vid 10 ) Sen vet jag inte när den slutar men jag hoppas innan 5 för då ska jag jobba häcken av mig... Men jag ser det positivt, 1 av de 10 sista passen.
Nu måste jag göra mig klar. Sminket bryr jag mig inte om så mycket ikväll därför blir det ingen bild heller, Sen så är det så dåligt ljus på mornarna när jag brukar fota och när jag kommer hem så är det också mörkt så det är svårt att få en bild som det ser bra ut på. Ajaaa nu pladdrar jag bara på om strunt. lateerr



bilder från igår

Idag är det söndag, vilket betyder att jag har min "äckliga" dag och därför orkar jag inte skriva nått speciellt heller förutom att gårdagen var helt okej. Det var super roligt att göra alla såren, speciellt skadorna på mig och anja i ansiktet!
Nu längtar jag redan till nästa år, då vill jag nog köra på ännu äckligare. hejdåå

it's not a ordinary party

Kom hem nu efter att ha varit på maskerad (halloween you know) så nu ska jag bara skrapa bort allt skräp jag hett på mig och sen ska jag sova. Bilder kommer kan ja lova. förhoppningsvis imorgon, jösses vad snygga vi va ikväll tjejer!
godnatt

RSS 2.0