Australia

Igår var jag och mamma och såg australia helt sjukt vad bra film och den är verkligen vård 110 kronor.
Det fanns hur många tillfällen som hellst ja hade kunnat gråta på men de är ju lite pinsamt att göra det på en biosalong så. Fast det stoppade inte en av dom som var och kollade för hon verkligen grät det rann inte bara tårat utan grät haha ja började nästan skratta.




Sarah och Drover

Nullah

NYÅR!!

NYÅR!! ja har typ egentligen ingen aning om vad som händer ikväll. eller det ja vet är att de är ruskigt kallt ute och kommer frysa benen av mig om ja ibara ska ha strumpbyxorna som tänkt.  men det blir nog bra ändå. Efter middag ska jag fara ner till mamma för att göra mig i årdning och sen fara ut, yey. ha eb bra nyår
pusss

en vecka på lovet har gått

Hej, nu under lovet är det en massa saker som ja vill göra så ja har ingen tid till att skriva här så allt om nyår och julen kommer jag att skriva om efter lovet alltså. Idag har jag iaf mest kollat på one tree hill.
puss

God Jul!

Nu blir det att göra sig klart för att  sen fara till farfar och se kalle och sen äta go mat!
btw, ja va på x3m i förrgår det va faktiskt mkt roligare än vad ja hade väntat mig. yey

 god jul!


gogummaN

1h-47m-12s
tisag tisdag, snart. vänta de är imorgon!!

let's twist again

jag och adam spelade nyss Twister! :D Han vann...

Min utlandsresa var toppen

hej hej! idag vaknade jag av att mamma ringde halv 1 och frågade om ja ville följa med henne och köpa dom sista julklapparna. hon skulle först fara förbi barnenshus och sen hämta mig. Efter 5 minuter säger pappa att vi ska gå ner på boom och kolla på lampor ja, jag han vara vaken i 10 minuter innan ja skulle iväg.
Efter julklappsinköpen blev det att fara och köpa julmat niiice.
När allting var klart fick jag för mig att jag skulle fara och sola så pappa lämnade mig hos farmor så att jag kunde gå och hämta kortet för att kunna komma in till solariumet.  Det var så skönt, det kändes nästan som att jag låt utomlands och solade och bara hade det skönt. Efter 20 minuter var den drömmer över men det blir väl att sola på tisdag också.



Självklart lyckades jag ju missa Gossip girl nu också med de får bli att se reprisen senare


Nu blir det duschen !
byebye

centre stage, The Glass Slipper - Final Dance

Jag har blivit kär i Kenny Wormald helt sjukt.


ta i lite hårdare nästa gång eller?? hahha

Heej. nu har jag just kommit hem från stan efter att ha sprungit omkring på stan med pappa och adam och köpt julklappar. Svårt att gå har jag också HAHHA. igår skulle jag lägga upp benet på adams axel. Ja står och laddar för att ja ska klara det och så när jag väl tar i med all kraft tror ni inte jag lyckas sparka rakt i dörr handtaget! jag har riktigt ont i tån och är blå hah, men ja får kanske skylla mig själv lite, ont gjorde det då iallafall.percent)

byee

vi är för allvarliga

Godmorgon. idag va det egentligen tänkt att jag skulle fara och se anja och några dansa på dragonskolan men jag orkade verkligen inte så jag sov istället.
En grej till varför ja kan ha varit trött är för att jag och adam ( bror ) satt och gjorde "slipknot" maskar hela kvällen. hahaha dom vart riktigt misslyckade, men de va då roligt iaf. Nu ska ja göra mig klar för att fara ner på stan cya.
puss

ge miig!


linser

Hej hej, igår tänkte jag : ja tror ja skirver om linserna imrn ( det som typ alla bloggare gjort ) för datorn hos mamma är så seg. Självklart när jag går in nu för att skicka meddelandet så går de inte att göra de längre, gud så irriterande/surt men what to do? :slash

Tisdag. ingen bakardag?

Hej hej, idag va jag så inställd på att få baka sista gången innan ja börjar i butiksköket men icket, vi skulle städa...
Det gick faktiskt ganska snabbt så jag kom hem vid typ 12 och gick och sov på en gång tråkigt nog vaknade jag av att de va någon som ringde men ja har ingen aning om vem de var.
Sen nu på eftermiddagen kom jag på att jag inte fixat något fika till imorgon ( alla i klassen ska ha med sig fika ) så jag började göra en kladdkaka. Esther fick det lilla av smeten som fanns kvar efter jag hett in kakan i ugnen och ja man kan väl säga att de blev kladdigt.
Det blev ett bad för henne så fram med kameran eve!



Igår fick jag också veta att min morfar läser här typ varje dag så hejhej morfar!
nu ska jag hoppa in i duschen och sen planera julklappar.
pösss

Nu är granen uppe


lördag hela veckan...

heej!, idag är jag bara trött och sliten utan anledning egentligen.
Igår började med att ja träffade eve och gabbi på stan och sen for vi upp till marieberg eller  hem eller vad de nu är. Iallafall så vann jag över simon i tv spel yes!!
ja har ingenting mer att skriva så,
pusshej

känner du den här killen eller?

godeftermiddag. jag har just fyllt i en dataenkät om det här med att vi får datorer av skolan, vissa frågor förstod ja typ ingenting av men ja svarade ju ändå som he-he.
Som ni kanske ser har ja gjort om lite i bloggen. bättre eller sämre? ja än så länge har ja inte orkat lägga någon tid på någon header men det kommer väl så småning om.
Från det ena till de tredje så ska jag förmodligen fara och fika med eve ikväll och sen kanske fara vidare och träffa några typer ( inte säkert än ) för att vaka men ja tror inte de bli lätt att vara vaken ikväll känner jag. Sen behöver jag städa tvätta och köpa julklappar också, de är ju sjukt vad mkt ja måste göra kom ja på!
Ne nu måste ja ringa eva-jj,
byebye

papparkakorna blev iallafall brända och dåliga

Idag har skolan känt ingenting annat än segt. Matte prov imorgon och jag vet redan hur de kommer gå. yey.
när ja komme hem kände jag att ja ville baka men ja orkade inte ställa mig och göra cupcakes så jag tog fram lite pepparkaksdeg ut kylen och sen började jag och esther baka, de  va iofs inte så lätt att baka med henne men ja iallafall ..



puss

nu äre snart jul och de betyder..

Helloj, igår va de tisdag och alltså bakade jag ju på skolan men ja orkade inte fara upp till pappa för att lägga in några bilder så de får bli nu ist. ;) 


safransprinsar och safranskramsar blev det lagom till jul sådär. ja kan lova att kransen var mycket godare.

ett steg närmare

hej hej, idag har ja varit på skolan till tjugo över 10 sen slutade vi. Jag och eve hade bestämt oss för att gå till dragonskolan så dit gick vi i snö ovädret. Sen när vi kommer dit så inser vi att de finns egentligen ingen som vi vill träffa egentligen förutom paula min lilla favvobabe.



eve min lilla ko haha




Nu har vi ( eller pappa egentligen ) gjort klart mitt rum och ja är super nöjd än så länge och längtar till att få ställa in sängen och allt annat!

         

puss nu alla!

we own the stage

helloo.  Idag har ja varit på idun hela dagen också. allting gick mkt bättre idag faktist och ja blir så sugen på att dansa allt när ja ser alla andra danset.

   
Scar - elefankyrkogård och sen jag och eve i logen i lördags, yey (:  
pöss

jag är en gnu

tjaa (: mega dålig uppdatering men de får skylla på att ja har/har haft dansuppvisning hela helgen och då finns det bara ingen tid. och nu måste ja göra mig i årdning ja ska försöka få nån bild så ja kan lägga på senare. 
önska mig lycka till

Turn it up!

hallooo! idag på idrotten sträckte jag mig i benet igen. verkligen illa just innan dansuppvisningen och allt men ja får hoppas att de är borta före imrn för ja måste verkligen öva in mina piruetter så dom sitter i helgen!
Imorgon blir det att ta med danssskorna till idrotten och hoppas på att elin kan va snäll och låta mig träna och träna tills de sitter för ja är just nu riktigt nervös för att allt ska bli hel, huvva.

Idag har jag och lisa iaf suttit och kollat på center stage - turn it up ännu en dansfilm som ja nu har sett och den va faktiskt riktigt bra. Mycket balett men vadå dans äre och då funkar de alltid, man blir så laddad på att dansa och man vill bara kunan göra samma saker som dom gör!



Dom är super super, och ja vill också.          
pöss

snart så!!

godmorgon. sovmorgon idag och det känns verkligen som att det behövs.
Igår började jag och pappa bygga om en del av köket så att ja ska få ett nytt ( större ) rum och idag får vi förhoppningsvis upp väggarna. awesome!


hej mitt vinterland nu är ja här...


We're going off tonight, To kick out every light

Godmorgon!!, Nu sitter ja här framför datorn, borstar tänderna och lyssnar på nickelback - Burn it to the gound. super bra-.  Idag ska jag först till skolsköterska och sen vårdcentralen men jaja vet inte eller efter att ja fått host medicinen så har förkylningen efter 7 månader äntligen blivit bättre så snart är de nog över, danke!

Igår hade ja dansträning också, ja kommer att få tok träna för att kunna klara uppvisningen som är redan på lördag, helt sjukt när ja inte ens har någon stans att träna. jaja jag får göra bort mig antar ja..
 Nu ska ja göra årdning mig inför denna LÅÅÅÅNGA skoldag.
pöss


We're going off tonight
To kick out every light
To get anything that we want
To drink everything in sight
We're going till the world stops turning
While we burn it to the ground tonight

Jul bakning

Idag är de tisdag och ja har min telefon

    

Massor med ägg gick det åt för att baka idag ( 5 liter ) för att göra nån fruktkaka som inte alls  va nå god.
Issa bakar pepparkakor medans lisa. eehm... gillar choklad?  Nått lyckat blev iaf vörtbröden.
pusshej
 

RSS 2.0