today - lila sotning

Hahah, jag gick lös på mammas smink idag vilken resulterade till en massa lila.
isadora är skuggerna ifrån tror ja.

Nu blire plugg. om ja orkar, ja måste orka


Today - neutral?

Idag klev ja upp 06.30 och det var faktiskt inte så jobbigt som jag hade trott. Men däremot var jag seg och sket i att bry mig så mkt i sminket och drog på de ja använt mig av de senaste dagarna dvs. fondation, cover all mix, puder och ögonbrynskugga(förutom igår). Jag ser så liten ut utan smink, kolla bara!! hej bebis





Se bara skillnaden på den här bilden och bilden i nedre inlägget! herregud


Gårdagens.

Glömde helt bort igår efter skolan att jag hade en kamera som jag fotat med på morgonen så därför kommer det en bild nu istället.
Jag gillar mina nya ögonskuggor(MUS) enormt mycket måste jag bara säga...

½

för ett halvår sen nu var jag och anja påväg hem från borås. Förmodligen satt vi på burger king och tryckte nuggets. Fast egentligen har det här ingenting med det att göra.
Utan jag och peter har varit tillsammans ett halvår idag. Det känns ändå helt sjukt för jag trodde verkligen inte att det skulle hålla så länge som de gjort. Det är ju bara sådär 100 mil emellan oss så, men det känns lika bra varje gång ja träffar honom.

Nästa torsdag blir det borås.


give me your right hand

Godmorgon. kameran är hemma nu men något som självklart skulle bli då är det dåliga vädret. Det har varit så fint jätte länge och när ja bestämmer för att hämta min kära så blir de mulet vilket det typ ska vara hela veckan också yey!!!

aja nu: put som makeup on. byee

jag kan inte ens stå när du inte ser på

Anja är hemma. Vilket betyder att jag ska hämta kameran någon dag fram över, herregud så saknad den är!!
Nu måste jag skynda mig lite till skolan.

tråkigt... än en gång

herreguuuuud, vad bloggen är tråkig just nu. inga bilder eller nå.
Men igår gjorde jag iallafall slingor på paula och sen idag har vi först varit förbi ner på stan ett tag sen sen suttit på i20 och solat lite, skeeeent.

Ikväll ska vi fira gabbi som fyllde 17 igår så grattis till henne. nu tror ja jag ska vila eller nått , byee

Nytt meddelande: Peace&Love

"Lily Allen, Julian Casablancas, johnossi, The Cribs och Familjen! Alla kommer till peace & love i sommar. Idag nsläpper vo 15 akter till sommarens festival :)"

Där ser man, jag trodde de va slut med bandsläpp nu med tanke på att affischen över alla band redan kommit. Men ja det här blir väl bra. nu ska ja kila till skolan byebye party people


mat mat maaaaaaaaat

tjaaa, idag har inte hänt mer än de vanliga. skolan, vilket som va rätt chiill.  Karl-e va med i kallköket idag när vi gjorde sallad och det blev typ as gott faktiskt. Kyckling räk och grekiska sallader blev det, sen ut i butiken.



Sen efter skolan gick vi på stan. vandrade förbi telia och fick underbara nyheter!! Hem efter det och sov i 2 timmar och sen vidare till dansen. alltså det är sååååå kul! ja ska bara dansa olika jazzer nästa termin för det är awesome!! iiiiiiiihh.

Snart slutar peter och då blir jag glad. hejdå

oh, lord!

Godmorgon. herregudarns vad jag är trött. Men jag ska cykla med lisa till skolan så då kommer jag väl vakna, jag tror dock att jag måste klä mig lite mer än när ja brukar gå. känns logiskt.'

Sen anledningen till att jag inte har lagt upp några dagens makeup bilder är väl först för att kameran är hos anja och för att ja försöker vänja in mig att nästintill vara utan till sommaren, man vill ju inte bli fläckig och det räcker med att mina ögonbryn är helt vita när ja tvättar bort sminket på sommaren hahah. nu ska ja gör mig klar. ska vara hos lisa snart så byebye

fynd, oja de är mitt mellannamn!

Tjaa,  skola idag efter helgen.. lame.
Efter skolan gick jag och eve ner till stan och träffade elisabeth.
Först gick ja till attityd för att köpa silverschampo. dom hade ett för 199 och ett för 139.
så jag frågade som vad som va skillnade eftersom ja bara hade med mig 170 kr. Haha de kunde inte bli ett enklare svar: den ena är svag och den dyrare är stark. så då blev det inget därifrån

Sen knallade vi runt på stan lite för eve ville köpa nått för hon har ju fyllt år och vill spendera sitt presentkort på H&M men ne inte fick hon med sig något.
Innan i UP2 gallerian han jag bli kär i ett par skor som är alldeles för dyra för mig i det här livet iallafall. Gick vidare och fick syn på frisörsalongen BLA BLA BLA. Så frågade jag bara: har ni något bra och rätt billigt silverschampo?

Japp dom hade ett för 159 kr och gissa vad. Det var samma som det som kostade 199 på attityd så jag blev ju helt happy och köpte på en gång. Jag har testat det en gång nu och det blev verkligen skillnad men jag måste ju ge det några gånger så klart. men tummen upp för den!!

Det blev Lanza´s Cycle vital


yellow submarine

Hej, jag har gult hår. imorgon måste ja köpa botemedel dvs silverschampoo. godnatt ( ja ska inte sova men ändå )

There's things you need to hear So turn off your tears and listen

Godmorgon, alltså helt ärligt! vad händer med vädret? Det snöar ju. oh my gud.
Igår var jag och tog en fika på station med karl-e och sen hem och kolla tv, pratade i telefon en massa vilken måste göras det med ibland.

Snart ska jag orka gå upp till pappa för att hämta cykeln men jag har sån träningsvärk i magen och vaderna från styrka och kondition passet igår på idrotten men det är väl bara att pressa sig ännu mer.
Ikväll ska jag anja och vickan ha "spa" kväll, det blir ansiktsmask och sånt trevligt.

Sen så är jag så sjukt taggad på sommar men innan det måste jag hinna fara till boråsan, hej pengar... jag måste skaffa mig ett kontokort också eftersom min plånbok blev stulen (förmodligen) för några helger sen. Hämta ut passet måste jag också göra och fixa ett id kort.

Aja, sommaren väntar på mig och det kommer bli awesome!!


just nu: john mayer - heart of life

(bild : google)


vad händer

... men mina uppdateringar?
Okej ja kan skylla på att peter varit här och att ja inte hade någonting att skriva om igår.
Just nu är han och kollar fotboll och eftersom jag ändå tycker fotboll är rätt kul så tänkte ja att jag kunde väl lika gärna lyssna på matchen medans ja sitter här vid datorn.
Just nu står det 2-1 till elfsborg mot djurgården. Awesome!

Sen har jag börjat fundera på när jag ska åka ner till borås nästa gång. Haha men när vi bor så långt ifrån varann måste man planera eftersom alla resor bara blir dyrare och dyrare hela tiden annars. Jag har bestämt att det måste bli någon gång i maj och den enda gången ja kan då är typ den 5e till 10. onsdag-måndag med andra ord. Egentligen borde ja fara den 6e, det spelar väl iofs ingen roll vilka dagar i skolan jag missar egentligen men problemet är bara att jag missar massa lektioner på dansen och det är snart uppvisning och alla dom lektionerna är viktiga, iaf dom på onsdagar och fredagar så..

Aja nu ska jag ta mig nått att dricka och sen se om det finns något intressant här på datorn. byeee

btw: ja kan inte hitta kameran.. hmm


haha herregud vilka tråkiga och icke peppade inlägg det blir

jag har tråkigt, är rastlös och måste göra nått. Men det kommer sluta med att ja somnar. godnatt laaaaame

..

skola skola skola skola skola skola skola...... leva

kreativitet svar ja!

tjaaa, dålig update men peter är här så då får det vara lite dåligt.
Efter flera timmar av att bara sitta och ha tråkigt kom vi på att vi kan ju spela kort. Problemet var bara att vi inte hittade någon så nu sitter vi och gör en egen liten söt. finns väl inget annat att säga så. over and out

haha från de ena till de andra. om en månad är det dansuppvisning. tagga, herregud ja måste träna

lame ass mother..

Godmorgon. Kul, alla bara sover. Peter sover, adam sover. vad ska jag göra? jag vill inte bara sitta här och tråka. kommer säkert bli så att jag går och sover igen, inte okej...

April 7, 2010

tjaa, jag har varit och tagit passfoto. herreherregud vad man blir ful på såna bilder! inte ens världens snyggaste kan vara fin på sitt pass. Jag ser iallafall ut som ett mongo men ja ska ju ändå inte visa det för någon speciell så det gör väl inte så mkt i guess.

Sen var ju tanken idag att ja skulle slinga paulas hår men hon den latmasken orkade inte ta det idag längre så det får helt enkelt bli någon annan dag.. Jag vill hitta på någonting så att tiden går lite fortare, men ja har redan lovat mamma att vara barnvakt typ en timme mellan 3 och 4 så då kan ja ju inte göra något iaf, sen måste jag duscha så tiden rullar väl på någolunda allafall.

Nu ska ja äta lite go lunch - älg korv och fulkorns makaroner. awesome;)


Yeah, I'd rather be with you



Tjaa
, nu drar jag till tove och fikar. Hon åker ju hem imorgon så nu blir det mys. ♥


sleep well cykelställ

tjaaa. ingen anar hur trött jag är just nu. helt sjukt. Sen trodde jag att ja skulle behöva dygna på onsdag men ne för peter kommer inte halv 7 på torsdag morgon. Han kommer vid 7 på onsdag eftermiddag, lycka för min ork.

Igår var jag med tove och gab. vi for till anja och vickan på umedalen och hade det allmänt chill. Idag har ja varit hos farfar på första gången på typ 3 månader och efter det blev det påskmiddag hos mormor.
ne jag måste sova, men egentligen tänkte ja vänta till efter 01 ´men ja vet inte om ja orkar. godnatt


awesome

Godmorgon. Nu sitter jag här hos anja och slöar. Vi vaknade för kanske en timme sen och snart ska anja knalla iväg till jobbet och jag någonstans.
haha ja kollade igenom hennes bilder på datorn och hittade en jätte söt bild på henne och mig från halloween.
Njut av våran skönhet!

today - smokey



Idag kör jag med på en sotning. M/S Deadly it is. allting är iofs från MUS men det är väl deadly som är den viktigaste ingrediensen. hehe

Nu drar jag på stan med bästa tove. later


♥Glad påsk!♥

Det är ett påskÄGG. synd för er att ingen gissade rätt. (ingen gissade heller så....fail)
Massa godis i från mormor. Det finaste med blommorna är ju självklart mitt
Sen har jag fått ett ägg av morfar och anita också.  Awesome.


Hmm.. gissa vad?!


SPOTIFY PREMIUM

Vill ni ha gratis spotify premium? klart alla vill! bli medlem och svara på några korta frågor. Sen lyckas ni ju lätt värva 6 stycken och sen är det klart. Klicka bara på länken HÄR




today - NO yesterday

¨

Igår, första dagen på lovet måste jag upp kvart i 9 för att sen åka iväg till makeup store. Jag hade ingen aning om hur jag ville bli sminkad men jag hade tänkt på någon sotning länge men sen kom jag in på sommar så det fick bli en lite färgad sotning istället.

Sen fick jag ju välja produkter för 495 kr, men ja hade fått presentkort av på 150 kr också + på de fick ja lägga ut 35 kr så det blev närmare 700 kronor för allt. men det va de värt det.

M/C Ruby
M/C Lemon
M/C Deadly
Cake Eyeliner Black
+ eyeliner pensel och en katalog


RSS 2.0