30e juni

Jaha.. bättre sent än aldrig
. Nu har jag äntligen sett new moon. Det var faktiskt riktigt bra. många har ju sagt att den inte är så bra men jag tyckte den var awesome och ja satt och grät flera gånger om.

Jan. 29, 2010

tjaaa. Jag orkade inte fara på dansen idag, Jag har varit trött hela dagen och sen mår ja typ lite små illa.
Ikväll har jag inga planer inför kvällen, kanske ringa anja och höra vad hon ska göra.
Nu till dagens makeup :
makeup

is this the thanks i get

godmorgon. när man vaknar 3 gånger innan väckarklockan har man sovit det som behövs. Det första ja tänkte när ja vaknade var: Det här kommer nog bli en bra dag... Men bra, när ja stiger upp och kollar på termometern är det -22 grader ute. Om vi har skidor på idrotten blir jag arg på riktigt för jag tänker absolut inte vara ute och sen hittar ja inte mina täckbyxor som jag tänkte ta på mig. Jag får ta nå vindbyxor istället.
nu ska jag äta frulle. fred ut guys



Today - Purple Indian

Lite sen uppdatering på dagens, men jag har inte orkat / hunnit faktiskt.
Aja som ni ser blev det inget speciellt utan bara lila. jag börjar få dålig fantasi så om nån vill ge mig nå tips eller kanske nån utmaning så tell me!
evelina nordlund

the dance make my days

Heeeeej!! jag kom just hem från dansen. Alltså det är egentligen sjukt, jag har dansat i 11 år och jag tycker fortfarande det är lika roligt. Viket humör man än är på, allting blir super på en gång man kommer in i danssalen.
Någon dans jag ganska just har fallit för är dancehallen. Det är ju grymt. Att jag alltid varit svag för jazzen har jag vetat länge. Men jazz och dancehall är inte lika varann i överhuvudtaget men det är helt sjukt! Ikväll var jag alltså på dancehall och jag känner att nästa termin ska jag gå fortsättare, jag vill ha lite mer utmaning. Sen blir det jazz imorgon, jag längtar redan!!!!
DÅ: (jag längst till höger)
NU: (me and anjalainen)

Shivering waiting for the storm

Nu är jag tillbaka från dansen. Gud det går knappt att vara ute för det är sånt hemskt väder. Det är såna här gånger man längtar till sitt hem.
Min sovstund blev inte så långvarig heller. Peter ringde och väckte mig så så blev det med den sköna stunden.
Tänkte ta och visa en bild från öppethus bakelserna jag och lisa gjorde i måndags och sen efterrätten vi gjorde idag.
Prinsessbakelserna är jätte jätte mycket godare måste jag bra säga. Fast björnbären på de andra va också sket goá.
just nu: Hoffmaestro - The Storm

It kicks so hard it breaks your bones. Cuts so deep, hits your soul

heeeeej, jag älskar fortfarande att Andreas är tillbaka i paradise hotel, det kan inte bli bättre.
Igår var första danslektionen också. Det kändes rå bra och det känns i hela kroppen idag också, mina muskler skriker.
Ikväll har jag också dans, så som torsdag fredag också. Men idag ska jag bara kolla vilken svårighetsgrad dansen ligger på.
Anja glömde sina glasögon här imorse så jag testade hur jag skulle se ut med. Gud vad jag inte såg någonting! Sen ser jag typ jätte vuxen ut. Jag ska sova. godnatt hahah eller nått i den stilen
evelina nordlund

just nu: James Morrison - Love Is Hard

The beautiful is back!

Godmorgon. Igår på skolan gick bra faktiskt. Alla som besökte fick svara på frågor, men dom svarade typ inte på några själv utan frågade till sig alla svar haha, tur jag va lite på läst då annars hade det väl blivit lite pinsamt.
Sen när jag kom hem ringde jag hit anja. Vi käkade apelsin (ja vet inte varför jag berättade det men. C-vitamin!!) sen började paradise hotel samtidigt som P ringde.Jag tror nästan jag skrek honom döv när andreas kom tillbaka till paradiset, FÖRLÅT. hahah.
Helt underbart att han fick komma tillbaka iallafall och jag är typ lycklig som ett litet barn när de får glass, Ögon godis!!
Nu ska jag sminka mig (tror inte de blir nått speciellt) och sen gå till skolan. later guys



Jan. 25, 2010

Tjaa. idag blir det en lååång dag på skolan. Började 8.40 och nu är jag bara hemma en liten stund för att sen gå tillbaka och sen jobba på öppethus fram till 21 ikväll.  Anja kommer senare så jag får ha en sov kamrat istället för att ha hela lägenheten för mig själv.
Sen gjorde jag en makeup jag inte gjort tidigare, en lila. Och som sagt, jag vet inte vilket märke det är på de viktigaste färgerna så jag struntar helt enkelt med att skriva det idag, men det är ju bara att ta nån lila färg och pröva sig fram.
evelina nordlund

we don't need anything, our anyone

Tjaa. bad update, Gud det  känns som att det är de enda jag skriver nu för tiden. Jag har verkligen kommit efter. från att ha bloggat minst två gånger per dag till typ knappt 1 gång.
Helgen har iallafall varit rätt skön. I fredag var jag med anja. Vi tog det bara lugnt framför tv.n och sen sov vi gott i mammas stora säng. Så sen igår på morgonen kom paula hit, vi for omkring på stan och kikade på lite allt möjligt. En massa skor blev det kollat på och jag är grymt sugen på två av dom. Men jag har ju mein Junge så långt bort så jag måste helt seriöst snåla en massa på det grejer jag vill ha. Och om jag ska kunna fara utomlands två gånger i sommar också så.
Iallafall så på kvällen orkade vi inte sitta inne bara så vi gick över till Gab's Place, spelade lite kort och hade det bara mysigt. Sen idag har jag varit slö och äcklig som alla andra söndagar i mitt liv. Vi for iallafall till mormor och lagade lite sushi, as gött.
Till veckan börjar dansen och guuuuud vad jag taggar, det kommer bli så roligt! godnatt

just nu: Snow Patrol - Chasing cars

who is she?

Juste Btw. Igår kväll kunde jag inte sova så jag hede på en liten film på datorn.
Tanken var att se filmen 100 Women men den hittade jag inte så det fick bli 100 girls istället men det funkade ju det också. Jag känner på mig att jag sett den tidigare men ja kom inte ihåg vad den handlade om så det blev bra.
Jag tycker faktiskt att den var riktigt bra även fast det är as as gammal och skrynklig.
Om ni inte förstår på namnet så försöker han alltså hitta en tjej han inte vet hur hon ser ut bland alla 100 girls som går på skolan.
Hejdå

In my place

Hej. idag har varit en seg dag men lilla eve ( karl-e, evajj, E1. pick a namn) lättar alltid upp den, de sjuke mongot som hon är.
Ikväll kommer anja hit och då ska hon äta godis, hon har sin godis dag idag så. Men jag ska inte äta nått för jag är nyttig. eller rättare sagt jag har haft min onyttiga dag typ alla dagar i veckan nu så det blir inge mer i veckan hade jag tänkt. Vi får väl se vad vi gör. kanske kollar någon trevlig film eller så vi få helt enkelt se.
Aja hela veckan har ju varit lite smink så jag har gått bara såhär i veckan och oftast utan vit eyeliner också.
Men nästa vecka är jag tillbaka och då kan inget stoppa mig. haha ne inte så galet kanske men.
makeup

Take my tears and that's not nearly all

Gud nu är ja uttråkad igen. Och ingen är hemma så jag är själv, jag kommer aldrig kunna bo själv för jag har typ insett nu att jag inte kan vara ensam. Jag måste ha nån upp i mig hela tiden.
Jag saknar min tove och jag saknar min boy. varför ska alla alltid bo så långt bort!!!
Sportlovet är iallafall bestämt nu, inte bokat men BESTÄMT. borås en vecka och i can't wait.  Tiden måste gå fortare. Jag vill ha sommar så jag kan göra vad jag vill och vara där jag vill.
just nu: Marilyn Manson - tainted love

Look at the stars, Look how they shine for you

hej... boring... jag är uttråkad. Men jag är samtidigt så trött att jag inte orkar göra nått. Idag har jag varit i bageriet hela dagen och kämpat på som ett litet svin som jag är. Jag och lisa va typ dom enda som städade och diskade, yey det känns ju bra. NEJ!
Och sen har vi planerat öppethus dagen som kommer att vara nu på måndag. Vi kommer att baka massa nice. T.ex prinsessbakelser! Sen kommer vi också ha en frågesport och vinnarens pris kommer inte vara dåligt (fast det vore riktigt kul).
Nu sitter jag här i sängen och väntar på att mitt hår ska torka så att jag kan förbereda det inför imorgon. Jag hinner inte det jag ska göra om jag ska börja från 0 varje morgon så därför gör jag det som går innan jag tar och lägger mig helt enkelt.
Planen var ju också att vara utan mycke smink den här veckan och självklart håller jag det. Det är bara lite ögonbryn och mascara. Sen skulle jag ju tvätta mina penslar också vilket jag nog tänker göra nu innan jag kommer på nått annat sjukt jag ska göra.
återkommer gött folk

This could be the start Of something new... vi äger

BTW igen!!. Jag och eve körde high school musical i trapperna idag. Synd för er som inte såg ( vilket jag hoppas ingen gjorde ) men det var grymt kul och jag tycker nästan vi borde platsa i filmen, helt klart! hahahah.
Eller hur?

sommartider hej hej sommartider. yeah sure?

Tjaa. gud jag är trött 24/7, skärpning. Ikväll har jag bara suttit och kollat flyg och tågbiljetter. Hela sportlovet kommer iallafall att vara uppbokat. Men jag orkar inte att det ska vara så dyrt!!!
Aja. det blev tråkigt idag men jag måste spara på mina krafter. Godnatt



Btw. Ge mig lite sommar

Smoking his last cigarette

Tjaaa. Sorry för bad update men jag har varit med min pojkvän i helgen och vi har inte haft nått internet så.
Men jag kan försöka dra ihop helgen som varit med lite korta meningar.
Torsdag: Mötte upp P på flyget. Vi for hem till mamma och lagade mat och sen vidare till lokalen för att packa upp, bädda och bara ta de lugnt.
Fredag: Planerna var FEST, men P fick migrän så han låg typ i sängen hela kvällen stackars. Mamma jocke mormor pappa adam och baby syster kom förbi med middag och där blev dom kvar en tag. det funkade det också.
Lördag: Planerna blev FEST. Eller det började med att vi hämtade upp anja för att sen laga lite god sushi. Vi skulle bara vara vi och några tjejer för att sen dra vidare men vi kom inte så längt, vi kom ingen stans faktiskt så det kom över lite mer folk och jag hade faktiskt skit skoj. Det var roligt att träffa maja som det va så längesen jag träffade t.ex.
Söndag: Vi försökte sova igen alla timmar efter lördagen men det gick väl inte super. Mamma ringde vid 12 och frågade om vi ville äta där så sure. Bara det att när vi väl skulle fara hittade vi inte bil nyckeln. Vi letade som två sjuka svin typ och till sluta hittade vi det på fläkten i köket, hur kom den dit?
Middan vad super och sen va planen att vi skulle se en annan del av köping och sen nån film, så vi for till godishuset och köpte lite chips.
När vi kommer  hem så är lokalnyckeln borta. Awesome, så vi fick börja leta igen men den här gången hittade vi den inte. Jag var beredd på att skämma ut mig och ringa farmor och berätta att vi behövde extra nyckeln.. För att göra en lång historia kort så säger vi bara att  farmor hittade nyckeln i snön utanför bilen sen.
Måndag: Vi steg upp. Jag tror inte jag har varit så trött någonsin på länge iallafall. Sen så ringer pappa och erbjuder sig att skjutsa mig till skolan och P till flygplatsen så då kunde vi vila lite till. Vi fick säga hejdå på skolan och det känns jobbigt att  veta att jag kommer sova ensam i natt och alla nätter ungefär en månad framöver.
Jag orkar inte skriva nå mer idag och jag kommer inte bry mig i sminket i veckan heller. Mitt ansikte måste vila så jag ska passa på att rengöra penslarna någon dag framöver också, det var ett tag sen så nu vet ni vad jag kommer pyssla med. Nu ska jag snart kolla in paradis hotellet. Godnatt

Just nu: The Fray - You Found Me


E/F of the day

Godmorgon. steg upp åtta imorse för att börja tvätta. Men ne då hittar jag inte nyckeln till där tvättmedlet och det är så då blev det inget med det. Så sen nu har jag hållt mig sysselsatt tills nu och snart ska jag måla naglarna. Jag hatar omålade naglar och på tisdagar och onsdagar när ja är i bageriet får jag ju inte ha nagellack så jag brukar alltid skynda mig att måla när ja kommer hem.
Vid 4 kommer den sjuke så då ska vi till mamma och äta sen hämta nyckel till där vi ska bo m.m
dagens makeup blev jag helt missnöjd med men jag orkar verkligen inte göra nått nytt, jag ska ju ändå bara till skolan.
jag har använt:
MUS M/S Nightfall
MUS BLUSH Carmel ( har ja använt till både ögonen och kinderna)
gul skugga (ingen aning)
Isadora Eyeliner Indian Black
H&M Eyeliner White
Maybelline Great Lash Mascara
makeup
evelina nordlund

Jan. 13, 2010

Tjaa. bad update idag men jag har gjort massa annat, som typ att sova. Haha jag är så trött nu för tiden, jag måste tycka upp mig. I helgen blir det btw också dålig uppdatering men ja ska försöka få med dagens makeup.er iallafall. Godnatt på er!

the time of my life

hej, idag orkade jag inte vinter och mörker så jag gjorde en somrig makeup. Jag har så mycke planer i sommar och det kan inte bli annat än bra! Först turkiet med mamma, hennes boy och min bror. Sen efter det blir det av till Peace&love. Strax efter det bär det av till gothia eftersom adam(bror) ska spela. Och sen toppen på isberget - vi tjejerna far förmodligen utomlands!! Sen antar jag väl att det blir nån sväng förbi borås också.
Imorgon är det onsdag vilket betyder bageri hela dagen. Det känns ändå bra för jag orkar fortfarande inte bry mig så mycke i skolan. Fick veta att jag har två svenska uppgifter som ska vara klara nästa vecka. Gud det hade jag helt glömt bort så nu blir det att ta tag i det. Kanske på fredag när ja ändå är ledig, men då är P här så då vill ja inte sitta och plugga precis. aja over and out. jag ska göra nått vettigt, typ sova
(idag har jag använt mig av random skuggor så de blir ingen beskrivning)

Today - Indian Black

Stressade igenom sminkningen idag eftersom det va första dagen i skolan idag.
jag har använt:
Pierre René Pearl No 15
Pierre René Pearl No 38
MUS M/S smog
H&M Eyeliner white
Isadora Eyeliner Indian Black
makeup

Jan. 10, 2010

Godmorgon. eller jag har varit uppe nån timme men inte orkat göra nått så.
Igår for jag ut och träffade tjejerna dvs tove eve anja gab linda. Vi spelade lite kort och umgicks. Senare blev det ner på stan och äta lite mat, gött.
Senare idag ska jag till mormor och äta middag, nice.
För några dagar sen fick jag lite frågor om hur det är att ha ett långdistansförhållande så jag tänkte att jag skulle ta och svara på dom. ( eftersom min stavning på engelska är värdelös så svarar jag på svenska.)
J. om rubrik:
Hi! 
(I am half Swedish, half British though I prefer writing in English, hope that's okay with u.? u can write me back in Swedish)

I like ur blog and read it every day (please update more and add more pictures!)
I assume u and "P" have a long distance relationship and since I am about to enter one myself I'm just curious to hear ur opinion!

How long have u two been a real couple (without dating others)? 
Isn't it tempting to date others when u don't see each other as often? 
Have any one of u two ever been unfaithful?
How often do you two meet?
How old are u and how old is him? (I'm 17 soon 18, btw)
Are u planning on moving in togeather?

/J

1. Vi har varit tillsammans i drygt två månader.

2.Självklart kan tanken att träffa andra slå mig just eftersom jag varit singel så länge. Men den tanken försvinner fort för jag skulle inte kunna vara med någon annan än "p".

3.Nej, Och det skulle jag inte kunna vara heller.

4.Det är lite olika från gång till gång men som det varit nu har inte absolut inte vara mer än två månader tror jag. Och sen vi blev tillsammans har vi träffats 1 vecka i månaden och nu kommer han upp på torsdag.

5. Jag är 17 och han är 20.

6. Eftersom jag fortfarande går i skolan och har mer än ett år kvar så har vi inga som hellst planer på att flytta ihop.




I will be your guardian

Sådär . Nu är jag tillbaka i umeå.
Det strulade en massa innan jag äntligen kom hem måste jag säga!
Jag va tvungen att ta buss från borås in till göteborg för det första och självklart missar jag den jag ska med. Så då tänkte ja: aja men jag tar väl tåg istället då. Ne då är det inställ och det gå bussar istället. Men jag han till Gbg en halvtimme innan tåget gick så det va väl tur det.

Sen kring 21 tiden efter att jag bäddat och nästan börjat somna så kommer det in en och säger att vi måste byta vagn för att den här vagnen sitter löst. Happ, då va det bara att packa ihop alla saker igen och byta. Men då fick vi ligga i sov vagnar istället för ligg så det var redan färdig bäddat.

Vid 04.00 ringer brandlarmat!  Då är det nått mongo som har rökt i tåget. Jag fattar inte?! Reglerna i tåget är väl lika viktiga som i ett plan, och i ett plan tänker väl ingen ens tanken på att ta upp en cigg, sjukt. Sen kunde jag inte somna för är 05.
Det ringer i nån klocka igen och lyser en lampa i ögonen på mig. Innan jag fattade att det var väckarklockan. hahah. Tåger skulle vara framme i umeå 06.30. Så varför ringde då klockan 07.30?? tåget är försenat i 2½ timme, yes! Sen måste vi som ska till umeå byta till buss i vännes och eftersom jag var så sen hem hade mamma hunnit fara iväg till ikea så jag fick gå hem.

Aja nu är jag hemma iallafall och ska snart äta tacos med pappa och adam sen blir det tjejerna. Hoppas alla haft det bra. Nu är jag tillbaka och ska försöka lägga ner lite mer tid på min internet "dagbok". possss

JUST NU: The Fray - Never Say Never

rubrik

heeej.. Har inte alls nått vettigt att skriva. Hoppas lisa hade en underbar 18års dag och att min bror som fyller 15 idag också har det awesome. Imorgon tar jag tåget hem och är framme i kalla umeå 06.30 på lördag. Då ska jag kram min söta lillsyster som ja inte träffat på länge. hejdå

Det är så svårt att höra vad du säger

heej... igår blev sent. ja tror vi somnade kring 7 halv 8 men det va ju iofs hockeyn som det berodde på.
Och nu drog just carlie och joakim. Vi har käkat lite go middag och nu tänkte jag nästan gå och lägga mig.

i´m gonna hit this city

Tjaa. for ni som inte hänger med i mina häftiga svängar så åkte jag ner till min sjuka (pojkvän) igår så nu är jag här.
Det var verkligen inte planerat eller nått. Mammas kille skulle bila ner till Gbg så då slog det mig: Varför följer jag inte med? Så det gjorde jag med bara några timmars funderingar.

Åkte halv 10 och va framme 21.30 så 12 timmar tog det och jag var helt slut när jag kom fram så vi kollade bara lite filmer och sen sov vi rätt så tidigt.
Just nu är han och jobbar och kommer inte hem förens 01 om inte lite senare... Men han kommer förbi på sin rast och då ska vi äta middag så ja tror jag måste ta mig något innan annars kommer ja svälta.
Sen när han kommit hem (för kvällen) så kommer basse , sebbs och tim förbi, vi ska kolla hockey. haha yey.

Over and out. det blir med andra ord mindre skriv än vanligt tills på lördag så, tjaaoo

nytt år, nya möjligheter

Godmorgon. vaknade nu och har sjuka träningsvärken från att vi var i backen idag.
Jaha nu är det ett nytt år, jag känner dock ingen skillnad. jag har heller inget vettigt att skriva så jag lägger upp en rolig fråge-grej om året som gått istället.

ÅRET
Hur har året nollnio varit för dig? – Awesome
Bättre än förra året? – Det tror ja nog faktiskt
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? – sommaren & allt folk.
Har du flyttat under år nollnio? - jao, i september men ja har fortfarande inte någonting på mina väggar...
Har du hittat en ny låt som du älskar? – har jag nog
Isåfall vilken? - det är nog ett par
Har du druckit alkohol? - mjo
Har du kysst en främling? - hmm, kanske

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? – fin
Har du varit kär? – Oja
Har du sagt jag älskar dig till någon? – Ja 
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja
Har du haft ett hemligt förhållande? – ne, det struntade jag i

SORG&HÄMND.

Har någon i din närhet tagit självmord? - näe
Har någon i din släkt avlidit? – näe
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - jao
varit i slagsmål? - njae

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - hmm, kanske nått men inget ja kommer på just nu
Isåfall vad? - som sagt
Har du skämt ut dig? – det är jag grym på så
har du ljugit för en vän? – har jag nog, men det har nog inte varit nått elakt
Har du varit ute en hel natt? – Japz
Har du blivit tagen av polisen? - Njäe
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? – jouup
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? – de med

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - östraa
har någon varit elak mot dig i skolan? – varje dag. ne det va ett skämt
Har du gjort ngt framsteg? – hmm 
Haft alla rätt på ett prov? – Onej!

GOTT NYTT ÅR!

Tjaa. kom just hem från gab så nu ska jag ta och sova. GOTT NYTT ÅR !!!!!



RSS 2.0