care

Godmorgon. igår fyllde mamma år så vi gjorde en tårta och åt en massa annat gott också. Gull esther fick sig ett bad och när hon va klar smörjde jag in henne med hudkräm och masserade henne. lill ungen, hon tyckte att det va skönt och bara låg och ville att ja skulle göra meea meea.
Jag glömde allt smink och kläder hos pappa så efter att vi hade varit och grattat mamma for vi hem dit. Vi såg lite på lets dance och sen började jag se the sisterhood of the traveling pants


Gud den var så bra! men börjar verkligen uppskatta sina vänner. Jag fattar inte att jag inte sett den tidigare faktiskt men nu blir det att se 2an senare idag. i eftermeddag blir det att fara över till tove och ikväll karlsson. byebye

grattis mamma

tjaa. tänkte skriva en massa igår med det gick inte att ladda upp nå bilder och då blev ja inte lika taggad på de längre så.
Nu sitter jag iaf på engelskan och vi snackar om olika dating metoder, typ internet, speed dating och sån. trååååk. snart ska jag gå iväg och dansa. later

nu äre 180 som gäller

Godmorgon. har egentligen ingen tid till att skriva. jag hittar inte mina byxor ja ska ha hela dagen och inte dyxerna ja ska ha på idrotten/dansen heller+ att ja inte sminkat min så nu är det brottom. byebye

Millencolin ska på peace&love!!

det blir bara bättre och bättre.

JAG är sÅÅÅåå glad nu så det finns inte. det kommer hur bra artister till p&L och nu gick jag in och kollade på millencolins hemsida och tänkte ba, dom borde ju ändå kunna klämma in nån spelning där. vad är det jag ser? jo det står redan att dom ska fara dit. gud lyckan bara!

250209

godmorgon, jag har just kommit till skolan och det är varmt ute! jag tog till ochmed fram skinnjackan och hade på mig idag. snart är det vår!


utanför fönstret .

äru klenmodig eller?

tjenare!!. idag tisdag- praktisk dag. hahah jag och issa styckade en gris. okej det såg sjukt äckligt ut men det va faktiskt riktigt roligt. men de luktar ju inte fräscht och man tycker ju lite synd om djuret men den är ju redan död så what to do? lika bra att bara skära upp den. hahaha!!
Tove va med till skolan också jag tror inte hon tyckte att de va så mysigt, eller ja vet att hon inte tyckte de för hon bad hela tiden om att gå ut en stund och att hon typ började må illa. klen fisen. efter skolan så gick jag iaf hem och satte mig vid min kära dator. tänkte faktiskt ta mig en tupplur innan dansen men sen blev klockan för mycket och då han ja inte med det. Förbannad blev jag på min bror också och det underlättade inte att pappa tyckte att det var helt okej att både jag och adam sov på samma ställe. riktigt sur blev jag så det slutade med att ja stannade på haga även fast ja hade behövt fara upp till pappa för att hämta plattången.
Nu ska jag försöka läga ett kapitel på twilight så att jag kan börjar på den andra boken för filmen kommer ju mot novermber/december så. ha en go kväll pöss



issa och jag är på G . det finns inga ord ( förutom att ja aldrig kan vara/se sur ut )

snabb genomgång om helgen

Tjaa. det har varit en ruskigt dålig uppdaterna men datorn har varit på ominstalation på skolan över helgen så ja har inte kunnat göra så mycket annat än att bara vänta på att datorn ska bli klar någon gång och nu funkar den. yihhoo
Helgen har iaf varit mina största otursdagar kan ja ju lova.
fredagen var iofs helt okej med vänner och sånt. sen på lördagen så for jag ner till mamma för att träffa anja,tove,gabbi och eve. Vi ställde oss och gjorde en jätte god kladdkaka och hur fin som hellst. sen när jag skulle he ut den ur formen, ja men då självklart så lyssnar bara en del av kakan medans resten sitter kvar. skitsmart



Senare på kvällen umgicks jag med anja och anton. Sen tog anton ut popcornen för tidigt så det blev jätte lite så självklart ska jag klaga he-he. sen bad anja mig att poppa nya så då gjorde jag det med råkade ha dom i lite för långe så dom klev ihop klibbade och svarta, smart än en gång. sen kom anton med en klyftig ide att poppa dom cornen som inte blivit poppade. det gick bra första gången men andra... ja eld blev det hahah


Mysig middag på söndagen blev det med morfar, anita,mamma,esther och adam.
jag hittade en pizza som inte hette minder än evelina så jag tyckte det va ganska passande att ta en sån.
 

Senare på kvällen typ vid 23. kom jag på att jag skulle ta mig en härlig dusch. och när ja står där och ska skölja ut schampot ur håret så ramlar det man hänger upp kläder på rakt ne i mitt ansikte så nu är jag så helt blå på näsan. ( hoppas inte mormor läser det här )


Sen va helgen slut.

good night sweet heart well it's time to go

tjaaa. jag har inte skrivit någonting i helgen typ men det är mest för ja inte haft tid och för att ja inte orkat. Men min helg har faktiskt varit bra förutom att det har varit världens oturshelg. haha ja ska allt berätta mer om det . och dom som går på min skola kommer förmodligen undra om ja har varit i nå slagsmål eller nått. ha-ha . godnatt

vem ska inte ??

Godmorgon. kvällen hos A igår var trevlig. lagom med folk som vanligt och trevligt folk.
Hem gång blev det vid halv 3 men dom som jag och eve gick med var sånna segisar så det tog en bra stund att gå inge långt alls.
Snart ska jag och eve fara ner till min mamma och boka biljetter till peace  & love. tagggaaa!!

awesome ikvälls

Go'kväll nu bär det av till a. hare fint ikväll/natt

det finns bättre dagar.

tjabaaa. idag var bara dryg, eller dansen på skolan var ju kul iaf men sen va det bara segt och tråkigt.
Hade livsmedels prov som jag tror gick ganska bra faktiskt.
Efter skolan gick jag ,eve,lisa och natta till stan. Eve gick till sin buss och vi andra gick till subway och köpte lite mat.
Träffade johan också så han satt och snackade med oss ända tills han spillde ut hela muggen med cocacola över natta och lisa. HAHahah jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig så galet roligt. Sen skulle natta kasta lite cola tillbaka på johan men han han flytta på sig så det for rakt på en av hans kompisar. haha då vart det ju bara ändå roligare. harreligen.

Sen iaf när jag och natta hade kommit till dansen ( locking ) så satt vi typ där i 20 minuter innan det kom ner några och sa att flyget från stockholm var sent så dawid skulle inte hinna komma till lektionen. yey jätte kul så det blev ingen dans för oss. 
Nu ska jag gå och kolla om de är någonting bra på tv ikväll . byebye

inget gnäll vill ja se/ höra

godmorgon. jag tänkte som mest meddela att dom som gnäller på att det är kallt ute ( typ i sthlm och malöm och så ) borde kanske testa att fara upp till norrland i några dagar. Hela veckan har det varit mellan -20 till -27 grader när jag ska bege mig till skolan så inte coolt alls men inget gnäll gör jag ifrån mig heller.
Nu ska ja trycka i mig mat och sen gå ut i - 21C posssen

bajs dator. självklart när ja har nytt rekord

tjaa. ett riktigt sletet inlägg blev det igårkväll när jag läste det nu märker ja hur trött ja va. helt värdelös humor helt enkelt.
Nu har jag iallafall fått min kära far att komma med usb kabeln så nu blir det lite roligare för en stund.
Igår - dans gud jag mår alltid så bra när jag är där, vet inte hur jag skulle känna/klara mig om jag inte dansade. gud min danslärare gör mina veckor helt enkelt.
Sen var jag i butiksköket hela dagen igår ( som vanligt ) men på nästa tisdag ska jag släpa med mig tove också så vi kommer vara så snygga i kläderna man måste ha med de är gött.


Fattas bara en riktigt sexig mössa sen är man redo för krig ( eller nått ) hehe.
Idag har varit en riktigt seeeeeg dag. Min dator har pajat igen så nu blir det att lägga över allt ja har sparat på ett usb-minne så att ingenting av mina skoljobb försvinner.  Sen blir det att lämna in datorn till datateknikerna och sen installera om hela datorn. NEJ! jag kom just på att om jag installerar om så kommer mitt rekord på teris att försvinna. haha okej det låter kanske sjukt med de är jätte bra om man inte har någotning att göra och jag fick faktiskt 100 rader idag .. men men ja får väl försöka klara mig till det igen då.
Jaja. men JUSTE! ikväll börjar grey's anatomy och det ska jag verkligen inte missa, aldrig i mitt liv.
Tagga peace and love. puss

Godnatt

Har inte haft någonting intressant att skriva alls idag faktiskt. imorgon ska ja försöka komma ihåg och hämta min usb kabel till mobilen så ja kan lägga upp lite bilder. det är så torrt om det inte finns några sånna. men godnatt nu. peace ( & love) haha oj så rolig ja är. och trött med andra ord nu ska ja sluta skriva fort som bara den.

...face down in the dirt whit a bullet in my head

hej hej, galet så kallt de va i morse. vaknade klockan 7, mamma stressade hål i huvet på mig och jag satt i bilden kvart över. jag fick iaf åka till skolan iaf för att gå.
Om några minuter ska jag börja vandra till dansen. Jag är verkligen inge sugen men jag vet att ja kommer bli så glad när jag kommer dit så det är värt att fara.
Ikväll blir det andra avenyn och imorgon laddar jag för att grey's ska börjar . pussheej

JAAAAAAAAAAAAAAA!!

GUD VAD JAG ÄLSKAR MITT LIV JUST NU. GALET JAG SITTER OCH DUNKAR MUSIK. SNÄLLA MAMMA SNÄLLA MAMMA!!
fast pappa har redan lovar så!. nu bär det av. i'm in ladies

160209



kofta. h&m (herr avdelning). t-shirt h&m. Leggings gina

make a sound

johnossis go låt!  b..but t..to....  & bobby självklart

Det går fortfarande inte att lägga upp youtube klipp från denhär datorn så det får bli länkar


B..But t..to my knees I pray

hejsann. igår var det en riktigt slö dag så dårför fanns det heller ingen orkt till att skriva. laaat.
Ne men jag vaknade väl kanske kring 12 sen gick jag och sovde igen vid halv 2 och vaknade inte för än telefonen ringde klockan 4 så. he-he

Iallafall så var jag på skolan idag, eller haha nu låter det som att jag aldrig är på skolan typ men det är jag. Faktiskt alltid typ för jag är aldrig sjuk, eller ja nu har jag varit sjukt ett jävla tag men annars så är ja alltid i skolan. men hehe det var inte riktigt det ja hade tänkt skriva om men.
Slutade iaf vid 11.40 så då blev det att gå på stan och köpa mig en ny fondation för min är nämligen lite för mörk nu när det är vinter och jag vill inte se ut som att ja har lagt på mig nån brunmask och sen är halsen vit som ja vet inte vad. jag tycker bara det är pinsamt när man ser tjejer som är typ jätte fina men sen så har dom buntat en liten mörk fondation i ansiktet det är lite tråkigt.


klicka för större


natt eller morgon?

Hej guys, jag kom just hem från en kväll hos natta. Det var inte mycke folk men trevligt var det väl till och från iallafall.
Egentligen började ja under nu på en sak, vissa säger ju vid den här tiden att klockan är kring 2 på natten medans andra säger 2 på morgonen. Ja fattar inte det är ju som ändå samma sak så varför säger man olika? jag tycker iallafall det låter bättre med 2 på natten,he.he
men men nu ska jag ta mig en god macka och sen sova, godnatt

cupcakes

Jag och anja gjorde några cupcakes efter att vi hade vaknat idag också. haha det här va då den svåraste gången iallfafall


Glad alla hjärtans dag!

tjabbaa. igår kväll blev det att sitta hemma och svulla med anja, nice nice
Igår satt det en sån gullig lapp på mitt skåp också, iofs hade alla fått lappar men ändå


"Du är fantastiskt skapad" tackar för den.
Ikväll blir det att vara med  eve och sen fara till N och bara ha det trevligt. nu ska ja få och platta håret byebye

give me Ed Westwick


130209

tjabaaa. jag är verkligen hur trött som hellst just nu. va typ uppe och satt vid msn till 24.00 sen kom ja på att jag skulle duscha så då skyndade jag mig som ett svin och sen´låg jag i sängen, läste VR och smsade typ till efter 01.00. jag som brukar behöva sova cirka 8  timmar per natt och nu blev det typ 5½ inte bra men jag får gå och sova efter skolan bara.

Igår fick jag tillbaka min kära telefon eller en ny men frågan är ju varför man får en ny telefon men en bagagnad lucka? jag funderar på att gå till stan och säga att jag vill ha en ny, får se hur jag gör.


Ikväll blir det iallafall att vara med anja. antingen bara mysig hemmakväll eller utgång, får se hur det blir. Just nu är jag bara sugen på att sitta hemma, he på några jätte bra filmer och äta en massa chips och godis. me like!
Imorgon blir det iallafall utgång med  karlsson bruden och det är faktiskt aldrig fel. eller när det slutar med att vi sitter nere på stan så är det illa men inte annars är det alltid super. nu börjar svenska lektionen så jag ska börja jobba flitigt nu och stänga av datorn. pussss

so what i'm still a rockstar

heo guys. Snart börjar dokumentärserien om knutby som jag har tänkt sätta mig och se. den är i 3 delar och den första delen är ikväll. jag tror att jag kommer tycka det är en aning obehagligt när man vet att det inte är påhittat utan att det faktiskt hänt på riktigt men känns ändå som att man måste se det på något sett.

Idag har jag iallafall bara tråkat på skolan. den kändes som extra seg av någon anledning men det känns riktigt bra att efter imorgon så har vi afro power dance överstökat och ska börjar på funk på estetiskt val på skolan. Men jag taggar tills jazzen börjar som en galning. min lärare idag: jag kommer att utnyttna mycke av det du kan när vi ska ha jazzen.  Hehe det kändes som ändå bra på något sett.
Iallafall så efter skolan gick jag på stan med karlsson ett tag och sen lunkade jag iväg till dansskolan för att dansa locking, men jag tackar min bror för att ha tagit mina träningsbyxor så ja fick ha några andra och ja såg typ ut som ett tota fån men men. nu ska ja se knutby. pusshej

här är den!



Haha jag hade nästan glömt att visa, men nu ser nu iaf hemlisen,  fast dom flesta vet väl förmodligen redan om att ja piercat tungan men ändå. he-he

vem gillar inte ozzy osbourne?

Godmorgon, jag hinner inte skriva någonting speciellt nu på mogonen men i eftermiddag tänkte ja ta och berätta om hemlisen jag snackat om förut.



Hahahah. den kan ja bjuda på.. peace

just like star wars?

godmorgon. Snart ska jag bege mig iväg till krigen, jösses det kommer vara hur mycket folk som hellst, provrummen kommer aldrig vara lediga och man kommer svättas till döds. Man får väl helt enkelt ta och testa byxor mitt i affären. A sa att hon aldrig skulle göra det för att de va pinsamt men hallå! allt i butiken ska bort och jag tror verkligen det är fler som kommer att göra samma sak.
Iallafall så från det ena till det andra så har min telefon kommit tillbaka från lagning, eller om den nu är lagad tvivlar jag på, jag tror bara jag har fått en ny helt enkelt men det är ju inte fel det heller. Jag har verkligen börjat sakna min telefon för jag har haft pappas gamla medans och vissa av knapparna funkar inte och ibland känner ja bara hur ja vill kasta den i väggen.. men det går ju inte. hehe- ne så jag är glad att jag ska hämta ut den.


Inge mer sån här telefon nu hoppas jag. pöösss

kämpa för allt du är värd

hola guys! Kom just hem från dansen. det har inte varit såhär kul på länge faktiskt, hur kul som hellst.
Idag glömde jag alla mina nycklar hemma men det gick ganska bra utan och tur det.
Snart börjar Andra Avenyn och alla som ser det måste erkänna att det är sjukt spännande nu när både kim och kitty har hiv! crazy
Något annat gaalet är att flott har total utförsäljning klockan 10.00 imorgon. Jag och eve tänkte vara smarta och skippa första lektionen för att vara där prick 10 men det verkar vara fler som tänkt samma sak. förbannat det kommer va massvis med folk och det kommer inte finnas en enda chans att testa nå byxor om man inte vill slita av sig byxorna och strippa litegran framför massor av personer.


Sommaren känns så längt bort

Verkligen, och det är den väl också. Iallafall här i norrland. Hur mycket snö som hellst har det kommit ute och jag vill bara sitta inne och kolla på mysiga sommar bilder från i somras men sen kollar man ut genom fönstret och då blir stämningen inte alls lika bra längre.


En annan sak som jag är riktigt sugen  på är att försöka skaffa mig en poladroid kamera, ni vet en sån kamera som spottar ut bilderna efter att man tagit dom. Pappa sa att han inte tror att dom tillverkas längre och att det blir dåliga bilder. Men det är väl bara att söka sig fram till man hittar en och det där med kvallan, jag tycker att många bilder blir riktigt grymma. Men sen har jag min kära nikon D40x också så jag kan alltid ta kvallite bilder med den.

Från och med nu blir det bara frukt

gudarns så skönt att sova en stund, eller stund och stund det råkade bli från 15 till 17.30 men skönt var det ju iallafall så.
Skolan idag kort och skönt, men jag och eve måste verkligen komma igång med vårat arbete på näringsläran. Måste bara få mamma att trolla fram alla viktväktar böckerna först.
Igår gjorde jag muffins som ja skulle göra nått fint med men dom blir bara färre och färre av någon anledning, det måste bli skärpining på det där nu!!

Nu blir det att stycka i sig ett granatäpple. gött gött!   peace

020909


stress !!

Godmorgon. Nu sitter jag och försöker kasta i mig min kräm med mjölk ( utan mjölk den va tydligen slut ).
 Skönt med bara två lektioner idag och jag tror jag ska gå ner på stan och köpa nässpray eller så kanske ja får försöka  överleva och gå hem och sova på en gång istället, det altenativet lät faktiskt en aning skönare.

Bju på två sommar bilder kan jag af hinna göra.
 

 pöööss 
- 10C

För varje dag kommer sommaren närmare


Äntligen min underbara sköna

Ja! helt rätt, one tree hill och Gossip Girl börjar till
 och med om bara några minuter.
 One tree hill bilr 18.05 och
 Gossip just efter det. Hur awesome är inte det?


 


när ska det sluta snöa?

hej hej, ja ikväll blev ganska illa faktiskt men jag kom ut ett tag iallafall. känner dissen en aning men.
Idag har jag bara varit inne ned tanke på att det är -12C ute och det snöar och blåser som bara den. Inatt drömde jag att jag var så kreativ så jag gjorde en jätte fin klänning så för någon timma sen bestämde jag mig för att göra cupcakes. Jag han inte med att dekorera så än så länge är det bara muffinsar med det kommer så småning om.



När jag kom hem till pappa såg jag att mer än halva granen är över snöad och att om bara några centimeter till så har vi alla snö inne på altanen. inte bra inte bra...

vad händer med kvällarna?

Varför sitter ja inne? jo för att .. aldrig ringer och ja håller på att bli tokig av stress helt sjukt!
Jag hoppas iaf på lisa, marja och alla dom fina tjejerna nu. pösss

You are the one I've been waiting for today


Jeans- gina. leggings - gina, tröja - gina


Jag, mamma och pappa har gjort stan en liten stund idag. yeaah!

hahah mina kvällar blir som dom blir

Dagen var iallfall bara trevlig, ruskigt kall men det gjorde då ingenting.
Ikväll var det egentligen tänkt att ja skulle fara till a men nu känner jag ingen ork längre och ingen är hemma här så det får bli att ta bussen ner till stan och sen byta till en annan buss ner till mormor. hahha lyckad kväll men imorgon blir det nog bättre.cya  halv
soligt - 15C

take a chill pill

godmorgon. skön vecka blev det i veckan. skola till onsdag sen blev jag sjuk på onsdag kväll så jag var hemma från skolan igår och idag är jag ledigt för att jag var på öppethus en lördag för några veckor sen så riktigt skönt.
Snart blir det att hoppa in i duschen för att sen fara ner på stan och träffa j sen ikväll får vi se vad som händer. pösss

all your problems are back to stay


only heaven loves you now

hellojisan. skön dag med butikskök men så sjukans drygt att städa bort allting efteråt det är typ det ändå som är tråkigt med det annars är det ganska slappt och skönt att komma bort från plugg en dag i veckan.
När jag kom hem ställde jag klockan på 16.00 sen gick jag och sovde i 2½timme gu se skönt. Sen blev det One tree hill, mat och DANSA! gud det är alltid lika roligt och jag ska aldrig sluta, jag får bara inte göra det för jag vet att jag kommer ängra mig så sjukt mycket om ja skulle göra det
Snart börjar andra avenyn också så nu blir det snart att bänka sig framför tvn. peace.
halvsoligt - 4C


 


 

too late to live

godmorgon. en aning stressad är jag just nu. jag vet inte vilken buss jag ska tra och ja sitter fortfarande vi mjukiskläder, skynda.
ja bju på en låt . nomy - cocaine

inte lätt nån stans

en aning svårt att bestämma mig just nu


 
blir det att kolla på beck ikväll eller blir det the holiday? jag har sett båda men jag har ändå svårt att välja. men i slutändan blir det nog beck. i just love it. pösss

soligt -7C


man must dance

godmorgon. eller ganska mycke morgon för mig iaf jag vaknade inte för allt för länge sen.
Igår var riktigt tråkig i början av kvällen men blev bara bättre och bättre mot slutet. När Johnossi spelade åh gud så stämning och mysigt. Men självklart så slutar saker att fungera på sista spelningen så mot slutat så slutade allt att fungera, mickar, gitarrer allt så då tog det slut så men what to do- det va riktigt fint iallafall.


RSS 2.0