jag vill inte !!!

godmorgon. varför vaknar jag nu? gud så dumt, jag börjar inte jobba för än om flera timmar ju!
Aja ikväll ska jag vara med tove och anja. vi ska testa oss fram inom halloween temat vi ska ha. Jag tänker inte säga någonting om vad vi har för plan utan det visar jag helt enkelt senare.
Sen måste jag börja skriva på ett CV för jag måste hitta ett nytt jobb och det är inte alltid det lättaste. Aja jag vet ärligt talat inte varför jag sitter och skrivet när det enda som skrivs är strunt, nu får det vara nog. later guys



It's enough to make kings and vagabonds ,Believe the very best

Jag hittar inga ord. Jag har sovit så underbart timmarna mellan 10.30 - 16.00.  Tågresan / bussresan gick bara bra men när vi hoppar av tåget för att vänta på bussen i 1½ timme så går vi in och sätter oss i tågsentralen. Fysatan vad det luktade piss och öl, de va typ de värsta jag varit med om!
Aja jag ska fara på stan med pappa nu och se om min telefon har kommit in ännu och sen ska jag vidare till lekbiten hade ja tänkt för att infärskaffa lite halloween grejor.  Jag har nämligen nya planer inför just halloween och med det menar jag att jag inte ska vara leopard som jag hållit fast vid så länge utan nu blir det nått helt annat.
har ni några planer på vad ni ska vara?
hejdå

just nu: Can you feel the love tonight - elton john


Don’t you worry about the distance

Nu har jag just packat klart alla mina grejer för att fara tillbaka till kalla norrland igen.
Igår åt vi middag hemma hos peters mamma, jag och föräldrar.... men det gick helt okej ändå. Efter det for vi och hyrde en film, sen vidare till carlie´s place för att kolla. Det blev The Haunting in connecticut. Om en pojke som har cancer. Dom flyttar till ett hus närmare sjukhuset och då börjar han se massa döda m.m. Anja fick sig några skrik och peter satt typ och rykte till under hela filmen. hahahah!



Självklart saknar jag alla hemma. Speciellt tove som har kommit upp från stockholm JAAA!! fast egentligen vill jag typ inte fara här ifrån heller för jag triv jätte bra faktiskt. ingen dryg storstad och sen är alla super goa, Synd bara att rikard bor i halmstad nu och att robin & robin är där för att försöka sig på körkortet. ne nu ska jag göra nått vettigt dom här sista timmarna. Kommer hem klokan 10 imorgonbitti. hejdå

kort uppdatering

Igår for vi till halmstad för att hälsa på rikard.
Vi är kvar där nu också och jag har ingen aning om vi ska hem sen eller om vi ska stanna en dag till. Men jag känner mig as äcklig just nu så ja vill duscha!!!

ajan u ska ja fortsätta se gossip girl. lateer


15 timmar senare

Nu är vi framme.  så vi tappade inte bort oss efter vägen. nu ska jag sovaa!!

i will try to fix you.

Godmorgon.

Just nu springer jag omkring i lägenheten som en tok
för att inte glömma nått som jag ska ha med mig. Jag ska nämnligen fara till borås  MOhahah! Medans alla ruttnar här i umeå så åker jag 95 mil söder Mmm.

Nu blir det nudlar till lunch och sen prov på skolan. Jag förstår fortfarande inte hur jag ska hinna allt jag ska göra. Och lycka till till anja som kommer få skynda sig ännu mer än jag troligtvis. hoppas hon har packat det mesta redan. aja nu ska jag käka. Jag vet inte om jag skriver nå mer innan jag far och isåfall så skriver jag nog inte för än jag kommer alltså nästa torsdag. hare gött. hejdåå

En sista makeup innan jag far och den blev grön ( ja måste ha nya färger!! )


Keep me partying till the A.M.

Japp. kameran följde med till skolan idag och det känns skit bra att jag tog med den för annars hade jag ångrat mig as mycket. Jag har inte så mycke annat att göra. Nu ska jag börja packa min väska och sen sova lite innan jobbet. byee



hit the road jack!!

Godmorgon.

Ingen uppdatering igår
men ja hade inget vettigt att säga. Eller igår skulle ja ju få min telefon men då fanns den modellen jag ville ha inte inne just nu så jag kommer väl inte hinna få den innan ja far till borås. För ANJA!! klockan 18.05 sitter vi på en buss till sundsvall imorgon!!

nu måste jag rusa. vi ska göra halloween bakelser idag, jag tar kanske kameran med mig vi får se. Annars jobbar jag ikväll så det kommer bli en stressig dag. hejdåå

dagens.



today - CYBER Crow

Godmorgon.

Jag ska snart iväg till skolan(jag har ingen trafikant idag så ja fick sovmorgon) men innan de kastar ja upp en liten bild på dagens makeup. Efter skolan ska jag iväg och skaffa en ny telefon, äntligen gav telia med sig. Aja nu blir de frukost. bye bye guys

jag sågar av grenen som jag fastnat på

Godmorgon. Åh jag blir less!! Jag stiger upp klockan 8, helt död och jag vill typ helst inte röra mig en centimeter. Efter att jag har legat paralyserad i sängen i 10 min ringer mamma för att be mig ta med hennes paserkort till henne. Det kunde jag ju göra för jag skulle ändå förbi henne för att vi sen skulle följas upp till sjukhuset.
Det har föresten snöat  i natt så när vi cyklade såg vi två stycken som drattade omkull, inte kul alls.. för dom.
Sen när vi väl är på sjukan så tar dom in mig i världens operationssal och jag blev typ hur nervös som hellst. Dom ska fortsätta göra utredningen på min konstiga förkylning och så helt plötsligt är ja där.
Så sen tjejen ba: jaha berätta för mig vad vi ska göra. Ehmm.. jaha jag ba: ja asså nu ska väl kolla upp min näsa och typ hals? tjejen ba kollade konstigt på mig och ba: jaha...

Eftersom jag inte kan låta bli att bita i mina läppar hela tiden så hade jag fått en knöl i underläppen. Men det är borta för länge länge längesen men det var tydligen den som dom planerat att ta bort. Bra. Nu for jag dit helt i onödan. Dom borde väl kunna skriva vad det är som ska göras så att som nu att det inte behövs göras nått nu så kan man meddela det.Fast vi fick oss ju ett gott skratt iallafall. Aja ( Eller för mormor ja ja )nu ska jag väl sova ett tag till. Sen på stan med pappa och kirra en telefon. hejdå!



Nu vill jag att det ska bli sommar så jag kan få fara till peace&love igen. Såret jag fick i handen under tiden jag va där i somras passade ju iallafall in rätt bra.

kort uppdatering

Tjaaa.

Internet strulade igår så jag kunde inte skriva nått. men en kort uppdatering då.

fredag: jag va med anja, vi kollade idol och så
Lördag: Förbi gammelmormor som fyllde 81 i fredags. Sen stan och på kvällen mötte jag eve och så for vi till rasmus och spelade tv spel med han och simon sen kollade vi en liten film.
Söndag: Idag då, jag har jobbat typ hela dagen och det gick inte så bra idag faktiskt. Åt middag hos mormor och sen kollade jag One Tree Hill och Gossip Girl där. Nu ska jag skynda mig till tv.n för ja ska kolla wallander. godnatt

I’m worried she’s still on your mind

Godmorgon. Som sagt så blev det att sitta inne nästan hela gårkvällen. Anja kom hit och vi såg idol. Sen for vi ut en liten sväng och sen hem igen, men vi fick oss lite skön kvällsluft iallafall.
Idag ska jag tvätt vilket är as bra för det var jätte längesen ja gjorde de och det har resulterat till att jag nästan inte har nå kläder kvar att använda. Aja nu måste jag upp. later

just nu: Marit Larsen - Under the surface

i hope that you could understand

Idag var jag på stan med lisa. Köpte hem dom här urläckra tightsen och en sen en mascara.
Ikväll har jag inga planer. Men det är ju som varje helg så nu ska jag börja hata helger!! nu ska jag äta, nu blev ja på dåligt humör också... hejdå

Med det säger jag godnatt


Swing it.. Swing it

Hej.
Jag är helt slutkörd efter ett dancehall pass. Jag och Moa svingade våra armar som nå apor, as nice och nu är jag hur trött som hellst.
Jag ska väl helt enkelt bara hoppa in i duschen och sen se om det är nån intressant film på tv men om inte så finns det alltid californication att se eller massa andra avenyn avsnitt som jag har missat pågrund av mitt jobb som jag har tagit mig an. Det blir så att jag måste jobba på måndag också för att jag ska få ihop alla mina timmar så jag får min garanti lön annars blir jag lite sad. Imorgon får jag lön för förra veckan och jag tror att ja ska fara och kolla på lite skor eller nån lite tjockare tröja. Det börjar bli så kallt här uppe i norrland men en dunjacka känns lite för varm än så då blir det att köra på skinnjackan men en tjockare tröja under helt enkelt.
Aja nu väntar duschen. Ni får njuta av låten vi dansar. hejdååå

Trouble is a friend

Godmorgon
Jag fattar inte riktigt. ja stiger upp tidigt för att kunna hinna med allt ja ska göra. Men ne nu är jag stressad ändå och ja måste förbi preem innan skolan också. Åhh stressa stressa....
Röd- Jag börjar få slut med idéer, säg nått jag ska göra!!

Time is everything

Sinnessjukt vad less jag är. Jag har jobbat till nu. Tur att emma också jobbade annars hade tiden blivit låååång.
Vitala gick jätte dåligt att sälja så vi samlades i konfen och fick sälja teknikens värld istället och det tycker jag jätte mycke om att sälja. Det är som att bil intresserade killar dras till mig. hahahh!
Fast sen så har jag kommit på att jag nog inte kommer få ihop alla mina timmar den här månaden om jag inte jobbar som ett svin. Jag har jobbat mycke och jag måste få min garantilön annars blir jag förbannad så nu ska jag gå och kolla hur många timmar ja jobbat och sen hålla mina tummar. Godnatt sen.

vet hut fredirk åkare. skäms gamle karl... Jag fyller snart 17 sa cecilia lind.

Godmorgon. Tidigaste dagen i veckan är idag klockan 9 så de här är as tidigt för mig och jag är seg som en groda.
Idag ska jag baka hela dagen och vi ska göra en massa swartzwaldtårtor. Mmm..
Aja idag låt jag mig själv bara få 40 minuter på att fika, klä på mig och sminka mig så jag gjorde det enkelt för mig genom att bara dra ett sträck över ögat. hejdå



take a look at us now

Jag kom just hem från dansen och kom på att jag fortfarande inte tagit mig tid till att visa mina nya skor. Så jag tog helt enkelt bilden från skopunktens hemsida.
Dom är jätte mycket snyggare i verkligheten måste jag också tillägga. 
just nu: Backyard babies - A Song For The Outcast

1 2 3 4 5 6 7 8 and 9 10 11 12 13 14 15 16!

Tjaa
Nu har jag bråttom som sjutsingen, ja har prov nu på morgonen så nu måste jag kila
Dans efter skolan sen då. Fan vad jag är taggad av nån anledning.
Idag kollade ja ut genom fönstret och såg höst så det blev min inspiration till dagens makeup.
Men nu måste jag verkligen fara. hejdå

Your voice is all I hear somehow

Jag kom hem för nån timme sen efter att ha jobbat som en dåre. Fast jag fick sålt mycket ( eller jag fick lura i många massa prenumerationer ) Men många köpte bara för att jag pratade så bra och det känns bra eftersom jag egentligen har problem med att prata med folk speciellt över telefon.
Hahah kunderna har börjat bli mina vänner. Några vill umgås med mig och andra inte just idag. haha okej nu är jag för trött och har ingen humor i över huvudtaget.
På onsdag jobbat jag igen och sen ska jag slappa... till på söndag. Aja nu ska jag ställa väckarklockan , fast ne föresten de behöver ja typ inte göra eftersom den här lägenheter verkar vara öppen och välkommen för alla så kommer det ju självklart massa kabel killar imorgon klockan 7 på morgonen och ska fixa med tv.n så dom lär väl väcka mig när dom kommer. tack. godnatt

just nu: Joshua Radin - Winter




min mage kurrar. varför bokade ja ett pass idag??

Ne Blå är inte min färg känner jag så när jag kom hem från skolan gjorde jag en helt ny. Sen så har jag sovit ett tag så nu är jag helt seg. Måste äta innan jobbet annars blir det inge mat för än 21 och dit kan ja inte vänta. hejss
Sen är frågan varför bliderna blir bättre när jag fotar med en vanlig digital kamera istället för min system??
Kolla baraR!

save tonight

Dagens makeup blev blå och orange. Jag har helt fått slut på idéer, mitt huvud är helt tomt.
Nu ska jag fara iväg till skolan. på med vinterjackan. hejddåå

söndagen går ut på.

Ne, jag hinner inte. Måste... jobba...

två kontantkort?

Idag har jag varit på stan med mamma.
Köpte ett par skor från skopunkten och sen en klänning från indiska. Det blev bara bra men jag visar bilder sen för ja ids verkligen inte gå och ta nå kort nu.
Ikväll har jag inge planer, vill fara ut men det verkar inte bli så. Det blir väl att sitta och kolla fotbollen istället verkar de som.
Sen har jag kommit på att jag aldrig skrivet nått vettigt så ja ska typ börja att bara lägga upp dagens make up och nån gång berätta om dagen om ja gjort nått vettigt, för jag skriver bara strunt.

Iallafall, till sminket idag. Tänkte bara köra neutralt men sen i sista sekund gjorde ja röda läppar så jag har inga bilder på de men men det kommer garanterat nån annan gång.


every morning i look at you and smile

tjhaa.

dagen idag har varit förbi frissan och små fixat med håret.
Efter det gick jag på lite olika ställen och sökte praktik plats. Så nu kommer jag att göra min praktik på Åhlens cafeet mellan veckorna 45 - 51 så kom in och ha det gött när ja är där så jag har någonting att göra.
Jag gick förbi skopunkten och blev kär i ett par skor ( sådär som jag lätt blir ) så jag la undan dom, ringde mamma så imorgon ska vi på stan och köpa skor haha.

Sen träffade jag anjalainen. Vi gick omkring och kollade på massa fint. Jag hade hört att det fanns en bustier (eller om de heter så) på lindex så vi gick dit och kollade. Jo nog fanns den där alltid. Den hängde där och ville verkligen komma hem till mig men, nu kommer ett men. Självklart finns det inte i min storlek utan bara för stora. kul...
Jag kollade på ögonskuggor också men sen helt plötsligt blev jag snål så det fick också vara.
Träningsvärken från dansen igår ska vi inte tala om och dagens danslektion var inte jobbig alls men aja det gjorde inte så mkt för jag är ändå så stel idag haha.


linne&jeans-GT


Mmmm...



TACK PETER! nu kommer ju jag sova gott i natt

forget about your boyfriend

Jag blev så glad när ja skrev om Kiss i förra inlägget så det blev på med tröjan och sen en mörkare make up.
Nu ska jag pallra mig iväg till mamma och sen skolan. lateer



The first step of the cure is.... a kiss

Godmorgon!

Gud någonting jag tänkte säga i forrgår men som jag helt glömt
bort i all fart är att Kiss nu har släppt sitt senaste album Sonic Boom!! Hur coolt är inte det? Och ännu värre/bättre, Kiss kommer till sverige 2010! Jag tror nästan att jag ska försöka få tag på biljetter då dom släppt. Visste jag har mycket planerat inför sommaren som kommer men det är KISS, så egentligen är det inte så mycket att fundera på. Den enda grejen blir att få någon som vill följa med mig. Men det löser sig nog.




Idag då om man ska gå tillbaka till verkligheten ett tag. Sista skoldagen i veckan (för mig & min klass iaf) Och den börjar halv b1 och slutar 3. Sen efter det så ska jag hem en sväng och äta lite mat för att sen fara iväg till dancehallen. Det känns som det var evigheter sen jag var på den bara för att ja inte var med förra veckan, Så ni ska jag ge gärnet. Aja nu måste jag stoppa i mig ite mat innan jag storknar eller nått liknande. hejddåå

just nu: Kiss - Calling Dr Love

hard work work

Tjaa

Gud jag är helt less i huvudet just nu. Har varit på skolan från halv 10 och sen efter det iväg till jobbet på en gång till nu. helt slut! Men tro det eller ej, visst jag har just börjat men jag tycker att det är roligt.
Sen vaknade jag imorse av att målaren ringde på dörren. Sen kommer vaktmästare och när han går kollar det en tekniker och när han går kommer hans kollega. Det var med andra ord fullt hur här hela morgonen medans jag skulle göra mig klar inför skolan.
Aja . ursäkta min dåliga uppdatering men jag har lite halvstressigt just nu. godnatt

Nu kan det bara bli bättre

Heej hej

Nu har jag och mamma just kollat klart Män Som Hatar Kvinnor.
Den var ganska bra faktiskt och jag är sugen på att se Flickan Som Lekte Med Elden nu faktiskt.
Sen var det min första dag på jobbet idag också. När det var en timme kvar ungefär fick vi ringa de första samtalen. Gud det krävdes mycket för att ja skulle ta mod till mig och verkligen ringa. Sen efter ett samtal så kommer det en ny kund på en gång så jag fick typ panik först. Men efter ett tag gick det lite bättre.
Det svåra va när jag fick några som ja inte kunde uttala namnet på eller inte hörde vad dom sa pga uttal, huvva. Och imorgon måste jag kolla igenom systemet lite mer för jag har helt glömt bort hur man ska göra med allt typ. Sen tycker ja tydligen det är svårt att göra flera saker samtidigt haha .
Aja nu ska jag sova. Skola imorgon och sen jobba så det blir ett långt pass imorgon kan jag lova. Godnatt

just nu: Need To Breathe - We Could Run Away

today - dark snow



‘Cause if you jump I will jump too

godmorgon.
Utvsamtal idag och därför är jag ledig.
Panen för idag är:
Utvsamtal
Kolla tapeter
Färga hår (om de hinns)
Kurs på online
Nu ska jag sminka och klä mig. later honeypie
Just nu: We The King - Skyway Avenue

nött naaajs

Haha det har blivit nått med mig och söndagar. jag har ingenting att skriva!
Jag och paula har varit och kollat fotboll i kylan och nu kollar jag americas next top model.
bye bye bye

Ghost eller nått

tja

Jag och paula kom just hem från grubbe. fy! vad drygt det kändes att fara dit måste jag säga. Det är hur kallt som helst ute så jag har varken känsel i mina tår eller fingrar nu. Men vi svängde iallafall förbi nattöppet och köpte en massa godis så nu ska vi se film . godnatt
Okej det blev ingen före och efter bild men jag gjorde smink och fixade annat med hennes hår också så det blir en sånt istället. Blixten förstör en stor del av sminket men de får duga.

just get back up!

godmorgon. vaknade just och har ätit frukost så nu ska jag väl börja tänka ut nått smink.
Igår blev en hemma kväll för mig och anja. Vi kollade idol och pratade om allt möjligt och det var typ ganska skönt ändå.
Om nån timme kommer paula hit och då blir det att färga hår. Jag vet inte riktigt hur hon ska ha det men jag ska komma ihåg att ta en före och efter bild den här gången iallafall. ne tillbaka till verkligheten. later guys

don't give up, you'll make it

Nu trampar jag iväg till dansen och det suger att jag inte kommer kunna vara med på jubileums uppvsningen. Jävla boråsare!.

There's no other woman who does it like you


no matter how hard I try

Godmorgon.
Vaknade just av att esther gråter och skiker, kul.
Sinnes! ja kände just på mitt egna hår och jösses vad tunt det är. Och ändå ska jag fara till frissan till veckan och klippa ännu mer.
Juste jag var på arbetsintervju igår som gick ganska bra. Killen var trevlig och så så jag vart ganska avslappnad. Så sen på eftermiddagen ringde han och frågade om jag ville ha jobbet så nu är det fixat med jobb.
På måndag tisdag och onsdag ska jag på en kurs. Det dryga är att en dag är 5 timmar lång, men pengarna rulla ju in då också så det är bra haha.
Ne nu ska jag väl gå upp ur sängen känner jag. Fast egentligen vill jag ligga kvar för mitt huvud vill inte som jag idag och den bulltar. Aja frukost innan lunch är ganska bra att äta. Och en bild på mitt hår, Jag ska försöka hinna ta nån bild på det idag. later

just nu: 3 Doors Down - Let Me Go

RSS 2.0