Okt. 31, 2010 - halloween blev kort men trevlig

godkväll mitt folk. Var på five igår och vi kan väl säga att jag varken var attraktiv eller nykter. tanken var att jag skulle ut ikväll också men det orkade inte min kropp.
Kameran saknade batterier men mamma lyckades ta två bilder på mig och tove som jag tänkte att jag kunde visa. alltså jag är verkligen inte snygg...
ni får se tove först, de känns bättre.



1 år

1 år med min älskling idag. nu ska vi ut och äta god mat. Jag har fått fina blommor. hejdåå


Okt. 25, 2010 - EOTD

Men ser man på. Men kan göra sina inlägg tidsinställda. Inte för att jag nu tänkter göra det nu men det kan ju vara bra att ha :)
ne nog om det. Klev upp tidigt idag för att hinna duscha m.m. så jag orkade lägga ner tid på att sminka mig idag och dessutom fota det (dock inte det jag använt)(jag är en latmask jag vet..). så here we go.


Okt. 21, 2010 - halloween



Nu har jag jobbat med det här i några dagar och jag börjar bli nöjdare och nöjdare med resultaten. Den här gjorde jag nu ikväll medans min lillasyster(3år) stod och kollade på och när jag var klar så sa hon med sitt inte bästa uttal: Uh fy vad äckli!
Gött det var det jag ville höra, hehe. nu blir det att sova i min sköna säng.

Okt. 21, 2010 - EOTD

tja tja.
idag har jag gått
och sett ut såhär. Fick en massa skuggor av pappa sen han va på cypern som jag testade idag.
Jag kan inte säga att dom var super duper bra (var tvungen att lägga till lite andra skuggor också) men bra pris och dom funkar ju helt okej så. Oj oj , jag måste plocka mina bryn.




Okt. 20, 2010. sneak preview

hejsan hejsan. i eftermiddag har jag suttit och knåpat på idéer till halloween nästa helg och det börjar gå frammåt faktiskt. måste bara öva lite lite till så har jag det precis som jag vill ha det! jag taggar så in i baljan!!


Okt. 18, 2010

godmorgon! snart bär det av till skolan för att jobba med projektarbetet. men innan det ska jag gå forbi preem och hämta ut ett par skor.

dagens smink består enbart av MS deadly och  så basen så klart.
märkte när jag la upp bilderna på datorn att ett hårstrå fastnat i brynen men så kan det gå.


thats it

tja tja. ingenting alls att skriv nu för tiden så därför har jag bestämt mig att.
jag skriver endast när jag känner för det och då bara om smink och liknande. herååå

lördag var en grym lördag

tja tja. bilder från i lördags är det enda ja kan bju på just nu.
alla bilder är dock nattas.








Okt. 10, 2010

tjaa. som ni kanske märkt har jag lagt ner projektet med stiften. Några var lite gamla och så så det blev inte mer än så..
Idag är jag trött... Var på super kul klassfest igår som sedan slutade med krogenkrogen. Vi hade himla trevligt så jag hoppas verkligen vi kan göra det igen snart.

Okt. 6, 2010

gokväll.. Mitt huvud strejkar nu känner jag. Men något som är super är att mina skjortor från H&M har kommit så jag ska fara och hämta ut dom så fort peter spelat klart.
Anledningen till att ja inte visade nått stift igår var för att det inte var bra alls. Jag fick gå och bättra på det hela tiden och blev bara less. Sen det som jag haft idag är egentligen ett glans som är mork mork lila. Men den känner jag inte heller var nå bra. Jätte krånglig att applicera bara så ni får väl se morgondagens istället imorgon.

nu vill jag äta maaaaaaaaaaaatt!

hell on hight heels





Dagens stift är från Oriflame och heter Plum Crush nr506.

Skita snyggt nu till hösten och vinter känner jag. speciellt när man börjar bli en blekfis
Vet inte om ni lagt märke till det än men jag kör samma sminkning under hela den här testa stift perioden för att man ska få se exakt hur dom ser ut. Sedan tänkte jag lägga upp alla "små" bilder i slutet också. yeyy..

Snart ska jag åka till mormor ( vi sov hos mamma inatt för peter skulle på intervju ) för att tillbringa min kväll där ensam i lugn och ro. bara jag .kan behövas. later

Big rock candy mountain

godkväll.
idag har vi bara chillat. varit med pappa och adam och fikat och sen, ja... chillat.

Nytt stift idag som sagt och nu blir det Max Factor's dusky rose nr.830




Imorgon har jag fixat fram ett skit snyggt stift så taggaa!!!

did you give the world some love today, babe?

tjatja.. förfarande dålig på det här. Men nu när mormor är utomlands får jag och peter bo hemma hos henne så vi får vara själva litegrann och så. Igår kväll kollade jag i en av hennes lådor i badrummet och hittade en massa läppstift så nu är då tanken att : Jag ska visa ett stift för varje dag fram till på fredag.

Idag har jag ingen kamera så de fick bli en skit kvalite bild från webcamen...



Jag har nyligen fått en kärlek för mörka läppar så jag ska införskaffa ett så fort som möjligt. men det här är då det första stiftet. namnet kan ni få veta imorgon för jag har det inte framför  mig nu (sitter nämnligen hos papi nu)

Aja hare så länge.

RSS 2.0