Yesterday you told me 'bout the blue blue sky

Tja-a

Nu sitter jag här framför datorn och segar. Ikväll är det första avsnittet av grey's så självklart kommer jag vara bänkad framför tv.n vid 21 tiden.
Idag hos frissan gick bra men hon sa att jag kunde gå tillbaka nån dag om jag känner att ja vill fixa nått och jag ska nog gå dit imorgon för topparna på hårförlängningen är jätte skarpa och så vill jag ju inte ha det. Hahah sen hade ja för lite pengar med mig också så ja måste ändå dit imorgon och betala hela klippningen haha. bra evelina.
Nått jag inte sagt för än nu är att jag ska på en anställnings intervju imorgon på online klockan 10.00. jag tror att det kommer gå bra faktiskt. Jag är halvt förbered på vilka frågor som förmodligen kommer att komma och jag vet nu också vart det ligger haha, det kan ju som underlätta. Ne men iallafall så jag är inte ett dugg nervös faktiskt men det kommer kanske ja vet inte riktigt. Eller förmodligen gör det de eftersom jag alltid blir nervös över små saker.
Nu ska jag gå tillbaka till datorn och sen kanske göra nått fint med mitt hår inför imorgon. hejdååå



just nu: Fool's Garden - Lemon Tree

let's kill the clockwork

Hejsaan.

Dagen idag har varit ganska lugn
. på bageriet gjorde vi chokladbollar och nå konstigt bröd, men gott blev det iaf och det är väl det som räknas. haha ne kanske inte om de hade varit nått äckligt som sniglar eller nått annat obehagligt men det va ju iofs inte det heller så.
Jag slutade nästan en timma tidigare än vanligt idag så jag fick panik och visste inte vad jag skulle göra med tiden mellan skolan och dansen.  Jag ringde paula men hon skulle hem. Sen ringde jag anja men hon hade lektion. Så jag bestämde mig helt enkelt för att gå till frisören och beställa en tid för mitt hår så nu är det fixat! Imorgon kvart i 4 och efter det blir det en ny evelina, eller ah typ. Sen försökte ja ringa peter men ne han svarade inte så jag gick och kände mig som en lodis på stan i mina träningskläder.

Iallafall så hade vi en vikarie den här veckan också. Men nu körde vi jazz istället för lyrisk vilket jag tycker är mycket roligare än modernt som vi hade förra gången. Dansen hadlade om en person som går i sömnen, drömmer om vågor och sånt, det var faktiskt riktigt kul och en frän dans.
Nu kollar jag på idol så jag ska fortsätta med det.


Jag & anja för nått år sen. vi va lejon tror ja




Juste en AS rolig sak som jag skrattar åt fortfarande så fort jag börjar tänka på det är att i lördags var vi ju hos anja. Sen kom nån på att vi skulle fara på en lokalfest på mariedal. Jahapp vi far dit upp men sen när vi kommer dit är grannarna nere och gormar så vi for tillbaka till anja igen.

Nu till den roliga grejen. När vi skulle cykla tillbaka är en cykelbana avstängd för att vågen håller på att byggas om. Men smarta som vi är ville vi ju självklart ta den närmaste vägen och alltså fara på den vägen ändå. Jag cyklar runt staketet, anja och rasmus också. Men när det är ärlebo's tur att snirkla sig förbi med en fart som är helt okej far framhjulet ner i en grop och han flyger över styret och ner i buskarna. HAHAhahah det  är så jävulskt roligt och nu börjar jag skratta igen. 
Kom att tänka på det igår när jag cyklade förbi och jag började skratta högt för mig själv. Stackars folket som såg mig, dom måste ju trott att jag hade nått riktigt fel. Aja nu är det ju för tusan desperate housewives. hejdå

today - orange county

Idag är det orange på schemat.
Nu måste jag kila, hejs

Oj vad jag älskar den där killen!


I was raised by the demons

halloj

Som jag sa tidigare så skulle jag hem efter skolan och "leka".
Jag tog inspiration av videon nedan och gjorde lite fläckar. Jag tror nästan ja ska köra på nått leopard aktigt under halloween faktiskt, det skulle vara as grymt.

leopard make up

just nu: Kiss - God of thunder


31 okt right?

hej
OJ oj nu är det bråttom! vaknade och ställde om klockan en halvtimme så nu måste ja skynda mig så in i!
nu sitter ja och borstar tänderna samtidigt som ja sminkar mig och skriver samtidigt så ni fattar ju. Idag blev det nästan ingen make up alls så det blir ingen bild heller.
Men om 2 timmar slutar jag och då ska jag leka. måste börja tänka över halloween. hejdå.

090927

Sinnes. one tree hill är det bästa som finns och tårarna bara rinner och rinner.

Sometimes love comes around

hej hej.
vaknade klockan två idag av att mamma ringde, huvva.
Aja igår va vi hos anja och hade kul. Ett tag kom det lite mycke randoms men dom fick gå lika fort igen, bra att anja är kall.
Mot kvällen tog tröttheten över och ingen kunde typ sluta skratta åt saker som egentligen inte är roliga i över huvudtaget. haha men det va faktiskt skoj så det måste göras om snart tycker ja.
Nu tänkte jag att ja ska hjälpa pappa med maten lite och sen vänta på att lisa ska ringa. Inget mer vettigt än så kommer hända för mig ikväll så. hejs

just nu: Keri Hilson - KnockYou Down





o-oh baby you're the one

Hej!!
Går kvällen vart helt okej faktiskt. den började hos anja, haha oj vad ja gillar dom brudarna.
Sen tog vi våra cyklar och cyklade till dragon hem till max. Ett ställe behöver inte ha världens drag för att det ska vara trevligt har jag kommit fram till nu.
haha simon fick en citron i ögat och eve en mobil i huvudet men det är så det ska va. hahaha!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, förmodligen blir det att fara hem till anja och sen hitta på nått. Men sen så har mamma farit till stockholm och jag måste ta hans om min kisse så jag måste ta några vänder förbi hemma innan.
Sen så ska jag ta med mig kameran ikväll också. Känner att jag måste ha några bilder från alla roliga kvällar. Igår filmade jag på tove's kamera när hon och anja lekte dirty dancing, den där delen med låter oh lover boy!!! men nu kommer hon och säger att hennes kamera kabel är kvar i stockholm. bra. därför ska jag ha min egna lilla bebis ikväll. aja hejdåå

hoppa fram till 0:40. den innan är bara strumt

cya later

Nu är jag hemma och har ätit en as god pizza med bea sås på. Mmm.
Fast nu ska jag iväg till anja, träffa min favorit tove, gab & eve sen ser vi väl vart kvällen slutar.
Ha en awesome kväll nu. byebye



sådär ja.


Mitt egna hår måste bara fixas till sen är det super. kanske tar bort lite på längden också

oh happy day!


today - lingerie smog

godmorgon.
Om en halvtimme ska jag fara iväg och söka praktikplats, hoppas det går bra på första stället för jag orkar inte fara runt på en massa, eller det har jag inte ens tid men.
Aja lite halv bråttom har jag men iallafall så gjorde jag en enkel make up idag, kanske inte är jätte smart att komma jätte sminkad till ett bageri haha. aja later

Peter, för fan du pissar ju på mattan!

HAHAHAH jag kan kolla det 10 000 miljarder gånger och fortfarande skratta lika mycket. Helt insane

put some paint on it

Eftersom jag inte får ha nagellack på tisdagar och onsdagar då jag bakar skyndar jag mig alltid att måla dom när jag kommer hem. Idag är dom rosa/lila. fast den lila färgen syns inte så bra dock.

I never had a Summer of 69

Tjaa.
Provet gick ganska bra även fast jag inte ens kollat på sidorna provet var på, eller jag tror jag klarar mig på G iallafall annars är det nått konstigt.
Om en halvtimme ska jag fara iväg till dansen (dancehall idag) men jag har fortfarande träningsvärk så vi ser väl hur det här kommer gå.
Fast idag taggar jag faktiskt lektionen as as mycket eftersom jag inte kunde vara med förra gången, haha på grund av min smarta hjärna som inte trodde att jag knappt behövde äta eller dricka nått på en dag, smart. Aja men just därför ska det bli så roligt nu. Sen är det typ min favorit stil också, awesome.
Just jag har några bilder från när jag gick dancehall tidigare men det är på pappas dator så jag får ta och visa de lite senare.

Imorgon ska jag och lisa gå och söka en praktikplats och efter det ska jag svänga förbi på min kusins jobb, nått mer tänker jag inte säga nu. Måste vara lite surprise måste det ju bli. fast en del vet om det redan men vafasen, alla gör inte det.
Ringde ju vårdcentralen idag också, sen när dom ringde upp fick ja inte boka tid med henne utan jag måste ringa till en annan brud och hon kan ja inte få tag på för än måndag. KUL... Aja det blir väl bra antar jag.
Nu ska jag packa ihop lite saker och sen bege mig. bye bye bye bye bye

Just nu: The Bravery - Time Won't Let Me Go





today - viva green

Hej hej
Idag blev det grönt som ni ser.
Jag vaknade typ en timme innan jag skulle egentligen så jag ska väl försöka ringa vårdcentralen nu och sen se om jag han göra nått annat kul innan jag ska ha prov. hehe niice

jag har seglat på ett stormande hav

Uhh. Vaknade för ett tag sen efter att ha sovit sen 2 typ. Idag har jag varit på bageriet och nu är jag så sliten. Sen så är jag och lisa mega snabba när vi bakar så när vi är klara håller alla andra fortfarande på och ja vad får vi göra då? Jo vi får så klart städa. och sen städa och städa ännu mer. Kul , nej. Nästa vecka tänker inte jag städa ett skit för jag är inte där för att bli städare och plocka bort efter andra, Lättast är det om var och en plockar undan efter sig själv.
Iallafall så gjorde dom typ winerbröd och nått annat medans jag och lisa fick jobba individuellt, typ som vanligt hah. Aja dom i butiksköket gjorde paj så det blev lunchen. Den var faktiskt riktigt gör, fast det kan bero på att jag fick göra den själv..
Inga planer alls för kvällen har jag förutom att det är idol. Sen tror jag att ja ska ta en promenad innan eftersom det inte blir nå simma ikväll. Fast då hoppas jag att anja är hos sin pappa så hon kan gå med mig. ska ta reda på det nu. hejsvejs

just nu: Lars Winnerbäck - Stockholms kyss

I still feel your breath,On my skin

Godmorgon. Idag är en dag då kroppen gör allt för att jag ska säga att jag stannar hemma från skolan. Jag gick inte ens i säng jätte sent i natt så det här är bara trams! Fast lite drygt känns det faktiskt för vi har bageri idag och man får så ont i hela kroppen och jag tycker typ inte ens det är kul längre. Visst vi får ju göra fina och roliga bakelser men vi gör ju alltid världens massproduktion som om alla bageri har lagt ner,huvva.
Sen har jag jätte träningsvärk i kroppen, modern dans tar tydligen på ställen som jag inte är van vid. As ont i sidan av rumpan och under armhålorna har jag så nu vet jag inte hur jag ska kunna gå. Haha jo det är nog inte det största problemet precis. Inge smink blir det idag heller förutom lite mascara så jag orkar inte ta någon EOTD just so you know.
Från det ena till de andra så sitter jag och lyssnar på en massa Bryan Adams låtar nu och gud så mysiga dom är. Lyssnar man på texterna blir man helt glad och jag kan typ komma på mig själv med att sitta och små le. hahaha en annan sak som är roligt. Jag och anja gick och pratade om det i måndags tror ja de va, ja. Men typ om man går förbi nån, hälsar och ler, så ler man nån sekund efter personen gått förbi. Det är inte precis as lätt att bli stoneface på en gång. Så då går folk och kollar på en som om man är helt retadad. Eller typ om man fått ett sms och nästan börjar små skratta, Då tror ju folk att man verkligen är helt sjuk. Aja men det är kul. Nu ska jag göra mig klar för en cykeltur till skolan .bye bye


just nu: Bryan Adams - I Will Always Return



Rock Is deader than dead

TJaa
Nu har jag just duschat, as skönt för jag har varit på dans för ett tag sen. Vi hade en vikarie idag eftersom vår riktiga lärare tydligen var sjuk. Vi ska dansa lyrisk jazz men läraren lär ut modernt, bra.
Jag hörde efter lektionen när hon pratade med en annan lärare ba: Asså de dansar jazz men jag lärde modernt.
Hur smart är det helt ärligt. haha aja det va inte sådär jätte roligt så jag tänker då inte börja modernt nån gång i mitt liv tror jag.
Om några timmar börjar idol och då ska jag springa ner till grannen (moa) och kolla hemma hos henne. Nu är det väl alla som har fått kolla till sthlm som ska sjunga? jag tror det iallafall och om inte blir jag typ besviken, jag orkar inte dåliga personen som bara kommer dit för att driva längre.
nu ska jag försöka på nått vettigt. later guys


just nu: Marilyn Manson - Rock Is Dead



ett tips. håll er borta

Hallojj. Ja kom just hem från att ha varit och övningskört med pappa. Det gick faktiskt dåligare nu än vad det gjorde första gången jag körde, vad är de här`?
Aja. Jag ska gå och kolla tv och dricka saft med mamma nu. hejs svejs



Well baby let's take a break

h e j  h e j.
Igår kväll missade jag One Tree Hill, självklart så jag har försökt kolla på det nu men ne då tar det slut mitt i, jag får helt enkelt söka vidare eller vänta till nästa avsnitt på söndag.
Igår bokade jag resan till borås också så de 22 oktober far jag och anja med buss och tåg ner. Drygt med lång resa men det blir säkert kul när vi väl är framme så de blir bra.

Egentligen borde jag gå och söka praktikplats hela dagarna efter skolan men jag har ingen ork. Det är inte bra att ska skjuter upp det hela tiden så jag ska ta tag i det i veckan, det måste ja göra. Sen skulle jag skicka in en intresseanmäla på online idag också men  nu går det inte att komma in på hemsidan så jag får dra ut på det också. Åhhhh jag behöver jobb!!!



just nu: volbeat - Fire song


den slöa dagen på veckan

söndag. Igår va jag med eve och gab. vi for till gurre och hade trevligt .
Orkar inte skriva nått idag. hejss.

inga planer..

tja.
Okej kort om igår och idag.
Igår kom anja upp till mig så vi kollade dirty dancing och efter det stockholms boogie. sen idag har vi kollat på ghost. Gud jag kände hur tårarna började komma och jag kämpade för att det inte skulle spruta tårar.

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. får se vad som händer.

stop, make a pose

MMmmm.. Jag fick ett ryck och kunde inte låta bli att göra några kladdkaks muffins. Det är så enkelt och går snabbt att göra. Dom vart riktigt riktigt fula. ser typ ut som ut smetade hjärnor men det är för att jag är hos pappa och har min muffinsplåt hos mamma. Men! låt er inte luras av utsidan, de är insidan som räknas;) Dom blev riktigt goda så nu blir nog pappa och adam glad.
Hahah så vackra. Nu vill jag göra äppelpaj , de är ännu lättare men vi har inga äpplen...
nu står jag här i köket och tränar på dancehall haha.
just nu: Elephant Man - Willie bounce


today - smog black

idag blev de en brun skugga mixad med en svart glittrig fast glittret syns inte men men.
Idag ska jag vara med lisa. Det var ganska länga sen. Vi ses ju på skolan typ varje dag men de är inte samma sak. Sen efter det ska jag fara på dans och nu har jag ätit ordentligen så nu ska jag kunna stå på mina ben hoppas jag hehe. Lisa lärde jag föresten känna genom dans. Vi gick i samma showjazz när vi va kring 7 år kanske eller va det från 6, jag kommer inte riktigt ihåg. Vet bara att vi hade skit skoj och vi slamsade hela tiden istället för att lyssna på vad läraren sa. En gång fick min mamma komma och kolla på träningen för att vi inte skulle stöka.
Men nu har hon slutat dansa den ungen! Hon borde börja igen.
Nu blir det panpizza. hejdåå

01.22

HAHAHAH jag och issa gillade att stycka jätte grisar förra året!!

Why, why, tell 'em that it's human nature

hellloj. helt ärligt, fan vad duktig jag är. åt lite för lite mat idag och drack inge vatten och sen tror jag helt ärligt att jag ska kunna fara och dansa. lycka till, världens svindel så jag va tvungen att sitta mer än halva lektionen. jävla skit.
Iallafall så hade jag ingen idrott idag vilket var bra eftersom vi som sagt inte har planerat våran uppvärmning så bra. Jag vill ha nått gott, typ chips eller godis men ne,godishuset stänger om en kvart så jag orkar inte
Nu ska jag kolla film eller kanske leta upp låtarna vi har på dansen. godnatt sen.

just nu: Michael Jackson - human nature



please let me introduce myself

Godmorgon. Idag blir det skolgång och ärligt känns det ganska drygt men det är sista dagen på veckan i skolan så jag får helt enkelt bara härda.
Nu när det bara blir kallare och kallare längtar jag faktiskt till vintern. De är klart inte till kylan och alla is som man ska behöva halka på, hahah fast man halkar ju tydligen på gräs också hah. Men utan till att ta fram brädan, fara iväg till nån fin backe och sen bara åka. Så himla skönt!! Det dryga är att det ska sån lång tid i liftarna. man hinner ju typ åka två åk i backen innan man är uppe ur liften så mesta delen går ut på att åka upp med den. Men det är hur bra som hellst ändå. Hoppas skolan drar ihop nån friluftsdag så man kan få fara till typ buberget eller bygdsiljum eller nått. aja nu ska jag äta upp min gröt. bye guys



(adam -08)

just nu: Bret Michaels - Go That Far

i wanna tell the whole world

Eftersom pappa har sin bil på lagning har han min moped och jag måste cykla.  Men idag har jag haft min cykel hos mamma eftersom jag ändå inte varit i skolan. Så när vi skulle hem till mamma för att fixa med köksbordet och stolarna (fast jag gjorde ingenting dock men) så fick adam skjutsa mig på sin cykel. EFter ett tag ville han inte cykla längre så jag fick trampa, kul.
Imorgon ska jag fara till skolan. Jag känner nu att den här dagen hemma verkligen behövdes så imorgon ska jag nog ta det ganska lugnt sen på dansen också. Saken är bara den att på idrotten imorgon ska jag, eve & lisa hålla i uppvärmningen och det känns inte så väl planerat men jag får väl inget annat än hoppas att det går bra ändå. Nu ska jag läsa lite ur boken ja fick av mamma och sen sova. Jag börjar halv 1 imorgon men jag behöver min sömn. minst 10 timmar vill ja sova egentligen. natten

just nu: Europe - New Love In Town

today - neutral

Idag var ja hemma från skolan, sjuk och orkade inte bry mig i sminket så mycket. bara lite kajal och mascara.
Nu sitter jag och min bror och kollar på american pie - naked mile, inte så jätte bra film egentligen men nu blev det att kolla den ändå.
ikväll är det ännu mer idol och då visar dom från umeå. Hoppas att nån man känner igen är med och går vidare, det skulle vara lite rolgt faktiskt. Aja nu ska jag göra något vettigt av dagen som är kvar.  later

this is what i do.

godmorgon, eller dag egentligen.  Jag har suttit och kollat en film hela morgonen, Bangkok dangerous med nicolas cage. Den var riktigt bra faktiskt, lite tråkigt slut bara men annars så. Egentligen är det sinnessjukt många filmer som han är med i fast man inte tänker på det. Så fort man her på tv.n så är han med i en film. Oj nu kom jag på hur mycke pengar han måste ha! tur för honom.
Kolla filmen om ni inte sett den!


Do you feel better now as she falls to the ground?

Haha, den här bilden på mig och anja gillar jag. vi är så ehm.. gulliga?

You're my flowers and sunshine cherries and red wine

Jag och adam sitter just nu och kollar på the girl next door. Faktiskt så har jag aldrig sett den filmen förut så det passade ju bra att den går på tv nu. Stackars kille, helt nervös haha. iallafall jag borde nog gå och se om vi har nån termometer i närheten för jag är fortfarande helt död. uhhh

Clean up my brains and sweep them underneath the rug


fy vilken dryg dag! det här känts som jag haft feber hela dagen typ. svettats, frysit och inte haft någon ork till någonting alls.  Dansen gick väl sådär också. hoppas det blir bättre om ett tag annars blir ja sinnes. Imorgon har va friluftsdag, vi ska fiska och paddla kanot men det blir då ingenting av om jag känner mig lika seg som nu.
Aja nu kommer pappa och hämtar upp mina grejer så jag ska väl börja göra mig klart.
brunt fick det iaf bli idag. hejdåå

just nu: Atreyu - falling down

10.56

godmorgon. Ja började just lektionen. - svenska. vi pratar om språksociologi. typ om män och kvinnor talar olika, om det är skillnad på hur äldre pratar i jämnförelse med ungdommar.
Egentligen måste jag skriva min praktikansökan men nu ska vi tydligen göra det här så jag får göra det när jag kommer hem istället typ vad 18.00.
nu vart jag sugen på godis också. inte bra inte bra haha. ne nu ska jag lyssna på vad min lärare har att komma med, later aligater

jag är nu seg som en bläckfisk. typ

Hahahah min gammla klasskompis love tycker att jag ska börja meditera varje kväll, han säger att man sover mycket bättre. Nog för att jag har jätte lätt för att sova men ändå. Han skickade en länk som han tyckte ja skulle lyssna på nu innan ja ska sova. Först skrattade jag as mycket men sen om man gör som dom säger så känner man hur trött man blir. as sköönt.  Jag tror nästan jag måste börja med det ändå hahah.

when we do the things we do

Jag är trött, fast ja ska inte sova än! börjar inte för än tjugo i 11 och därför känns det aldeles för tidigt att sova nu.
kollade true blood tidigare idag gjorde jag. Sista avsnittet och jag blir galen på att när det är säsongsavslutningar så ska det alltid vara spännande i slutet, jävla skit! och nu måste jag vänta tills jul innan säsong 3 kommer ut, apa.
Anja var här idag också. det känns som evigheter sen vi var med varann men det är väl dels för att hon varit i kreta och göttat sig i en vecka också. Vi kollade på youtube och kom fram till katrin zoiskaa bla bla bla ja vet inte vad hon heter men iaf så kom vi fram till hennes program sexuellt så vi satt och kollade på det lite. i slutet på avsnitten gör hon alltid en uppgift, fy säger jag bara så sinnessjukt pinsamt.
Anja visade också en grym beatboxare. fattar inte hur vissa folk kan få ut så mkt olika ljud ut munnen samtidigt.
Nu ska jag läsa min bok som jag fått av mamma. Det är samma författare som har skrivit twilight böckerna. hejddåå



ta våra minnen, gör om dom till nått fint

Jag fick en fråga tidigare om vad jag använder för highlighter och ögonbrynspenna.
Grejen är den att jag är fattig och har inte råd med någon highlighter så för det mesta använder jag Eyeshadow Ebony & Ivory från H&M.

Sen till ögonbrynen brukar jag variera lite, ibland H&M's egna Light Brown Men för det mesta Bodyshop's brynskugga.


today - pink

Igår kväll frågade jag paula vad jag skulle ha för färg idag eftersom  jag börjar bli less på dom färgerna jag har. Hon tyckte rosa så då fick det bli det helt enkelt.


paulas order

Heej. fotade just dagen make up men jag hinner inte visa den nu så jag gör det efter skolan, slutar halv 12 så.
Frågan är bara vilket klassrum jag ska vara i. Aja jag far nu så får jag leta ett tag. later

sleep well

YEEESSS!!! jag har hittat min laddare till kameran så nu är den laddad och klar. awesome.
Kvällens One Tree Hill avsnitt var bra. fast sen har jag sett det två gånger förut på datorn men ändå, längtar till nästa söndag typ. Nu sitter jag och kollar priser och resor till borås och det blir bara dyrare och dyrare för varje dag och jag blir så sinnessjukt stressad, MÅSTE BOKA NUU!!!  

Jag har tidigare ikväll suttit och klurat på hur jag ska göra min make up imorgon och jag tror jag har kommit på hur, men som jag är så kommer jag säkert komma på nått annat medans jag håller på och *WIPPS* så är det något helt annat. Nu är det sova som gäller tror jag för ja är as trött av nån anledning natten



Ragnar sover med mig i natt

vänner kommer och går

Hatar hur det är, men ingenting att göra åt saken. tiden i 9an var den bästa

only time will tell

hellooj. Helgen har blivit en lugn hemma helg men det känns faktiskt skönt att inte behöver ha alla helger planerade hela tiden. Nu sitter jag och anja och planerar sommaren som kommer. hahha utan jobb blir det ingen utlandsresa säger jag bara. Hon är villig att sitta på gatan och tigga pengar åt mig för att vi ska kunna fara.
Peace&love resan kommer att bli av, det är det jag prioriterar högst just ni iaf. Det var så sjukt kul i somras så det är ett måste.

Jag har föresten fått låna pappas kamera men sen kom ja på att USB kabeln inte är här så jag lyckas ändå inte. åååååh aja nu ska ja äta lunch, hejddå

fy.. vad tråkiga mina inlägg börjar bli. Jag måste hitta min laddare


And if you were with me tonight , I'd sing to you just one more time

tjaa. Vilken dag måste jag säga. Mamma har ju kastat bort vårat köksbord så nu sitter vi utan. men iaf, imorse ringde jag mamma och frågade vad hon gjorde och hon sa att hon och mormor var på myrorna. Ne fan vad kul tänkte jag så dom fick komma och hämta mig. Ne efter det så ska dom fara och kolla på köksbord i typ 3 timmar och gissa om jag är nådigt less nu. JA!
Sen var det typ aldrig något bord som dög heller så vi for fram och tillbaka mellan alla affärer för att kolla och jämngföra priserna.  tillslut kommer vi på expo och där hittar hon äntligen bord och stolar som var riktigt fina. men iaf så va det med de.
Sen var vi och fikade också. Hur skabbig som hellst kände vi oss och ja vem träffar vi på fiket då? Moa, alltid lika snygg som vanligt. jätte bra, då kände jag mig bara ännu sunkigare haha.
Tacos till middag hos mormor och nu står mamma i duschen och jag väntar på att hon ska bli klart, hon vill tydligen att jag ska sminka henne och allt möjligt, Jag har typ aldrig sminkat andra förut så vi ser väl hur det blir, fast det blir nog bra. aja lycka till till mig.

just nu: Jimmy eat world - Hear you me



Calypso



Nu sitter jag och kollar pirates på tv. Måste säga att jag gillar filmerna men den här sista slutar alltid med att jag gråter. Fast å andra sidan gråter jag till nästan alla filmen. Djungelboken 2 t.ex. haha
Efter dansen idaf iaf så for vi och köpte pizza (vesuvio med bea sås) det var faktiskt as gott, jag ska typ alltid börja ta det. Sen har jag trycket naturgodis och frukt så nu har jag enorm paltkoma och det känns som att jag har frukt upp till strupen.

Nej nej det här håller inte, jag måste kolla klart filmen nu. godnatt sen


Sen måste jag bara tillägga att jag gillar tia dolma (eller calypso) sinnessjukt mkt.
tia-dalma.jpg image by LIGHT67

You don't seem to know or seem to care what your heart is for

Godmorgon. Planerna för idag då ?  Fredag och jag är ledig så jag ska snart ställa mig och laga mat, gött.
Dansen igår gick bra och det är så sinnessjukt kul men man kommer inte därifrån svettfri är ett som är säkert.
Klockan 4 tror jag de är börjar jazzen och vi håller på med en dans till jubileums uppvisningen som kommer att vara under höstlovet. Om jag inte tar helt fel så skulle typ temat vara årtal och vi har 90talet. med andra ord ska vi dansa till wannabe med spicegirls. Det enda som är lite synd är att jag förmodligen inte kommer att kunna vara med på föreställningen men jag kommer nog ha kul ändå.

 Och en annan grej. Igår ringde de från telia och dom har alltså tappat bort min telefon. Hon frågade om de va en killer eller tjej som vi lämnade in den till och hur hon/han såg ut. Hallå de va 6 veckor sen, hur tror dom att vi ska komma ihåg allt de? insane. Och ingen kamera har jag heller...
ne nu blir det mat. hejddåå

just nu: Natalie Imbruglia - Torn


jaja

tänkte skriva men jag kommer inte på nått vettigt....

You were acting so in love,With your hand upon his heart

helloj. det blir att fara till skolan idag ändå. svenska och arbetsmiljö & säkerhet. idrotten skippar jag.
Nyss försökte jag ta kort på min sminkning med camen men efter typ 10000 bilder kunde ja inte vara seriös längre vilket resulterade till riktigt fula bilder, hahaha!


Aja nu sitter jag och äter lite nudlar. gött, men det va bar för att jag inte orkade ställa mig och laga nått vettigare. Nu tänker säkert mormor: Men evelina, nudlar är inge mat. oj oj hon kommer tyna bort...
Men de är gott och jag blir mätt, alltså mat. hejdå

dancehall

Äppelpajen vi gjorde idag var super god. Mindre bra är att jag försöker att vara lite mer nyttig och det är svårt när jag går livsmedel och bakar massa goda saker hela tiden. Sen blir det ju inte bättre när jag vill prova den nya chips sorten sourecream bearnessås. Dom var goda men inte så goda som jag hade hoppats på och nu ångrar jag att jag tryckte i mig en massa skrot.

Imorgon funderar jag på att vara hemma från skolan för jag är så trött och sliten och ändå sov jag 4½ timme efter skolan. Men vi ser väl hur det blir, jag börjar ändå halv 1 men sen slutar jag 4 och det är de som känns jobbigt + att jag har idrott men det kommer jag isf absolut inte vara med på. Men jag har dans imorgon också och jag skulle så himla gärna vilja vara med på den, jag måste!

Juste, självklart hittade jag inte laddaren heller. Den är typ helt borta för jag sökte i alla flyttlådor men icke. Jag och pappa for till telia idag också för att höra hur det går med min telefon och dom har tydligen inte skrivit upp att vi skickat in den på reklamation så tjejen skulle typ ta upp det på nått möte eller nått imorgon och sen höra av sig. Fast egentligen hoppas jag att jag får en helt ny telefon eftersom den telefonen jag har inte säljs längre.
Ne nu ska jag måla naglarna och sen godnatt

jag blir inte alls taggad, nej nej...

 


he's the one who makes you feel allright



Orkar inte webcam!!! Jag måste hem till mamma efter skolan och leta laddaren ännu mer det här håller inte.
Idag blir det iaf att ha mötley crüe tröjan från peace&love och sen en mörk sminkningen, värdelöst dock att man inte kan se noga hur det ser ut men. Nu ska ja skynda till skolan och baka tills jag blöder hehe, ne. hejdd

just nu: Mötley Crüe - Dr. Feelgood


party på högsta nivå

Uhh. Förkylningen tar kol på mig. hängig och på dåligt humör. nu går jag och sover.
Hahahah ja orkar intee!!  (last year)

090908

 

Godmorgon. Jag har as as brådis, ja kommer komma sen till skolan hur jag än beter mig... Aja jag börjar bli sjukt less på att jag inte kan foto mina sminkningar så idag blev det camen, illa men jag får ett utbrott snart och det var lösningen. aja nu måste ja kila hejss


22.46



Sitter just nu och kollar Roast på Berns. Ikväll är det björn som blir utsatt och ja tycker det verkar ganska kul fast jag tycker ändå att parlamentet tar det. Aja tillbaka till tv.n nu. byeee

ja ska bli muskelknutt! helt klart...

Hej. Känner inget sug till att skriva. Har varit på stan idag med pau. köpte ett par örhängen,ett par trosor och strumpbyxor.  Kom just hem från gymmet. NU: Andra avenyn

film time

halloj. idag har det bara varit en lat söndag och då menar ja de verkligen.
Igår kollade jag och pappa på stockholms boogie som ja faktiskt tyckte va bra. Hoffmaestro är med ( Hoffe ) och visst ja har sett han live men han är ju typ snygg. speciellt i slutet med sitt uppsatta hår. ojoj..





Sen idag har jag kollat på Hata Göteborg. Den va väl sådär. Visst, bra handling men annars tycker jag inte att den va så speciell faktiskt.




Ikväll For vi och köpte pizza och hyrde en film, Push. en sån film jag bara kan se med pappa och adam eftersom den är massa overkligt typ superkrafter och sånt och ja känner inte många som gillar såna filmer. Den var också helt okej, handlade typ om människor som fått superkrafter under kriget för att kunna skapa en as bra armé men nu idag går dom runt som vanliga människor och det är folk som vill ha tag i dom och sånt. värd att se för de är lite svårt att förklara.


i wanna get inside your head



Jag lyssnade just klart på takida's nya skiva The Darker Instinct och jag måste säga att jag är lite besviken. Mesta delas av alla låter är lugna sega låter. Jag förstår inte? vad hände med de gamla takida som jag tyckte om så mycket. Visst det är skönt att ett band har några fina lugna låtar men när typ en grupp som takida bara har sånna låter "nästan iaf" blir jag besviken. Den enda låter som jag tror att jag kommer tycka om riktigt är Trigger så den skivan får inte top betyg av mig. Men det är klart, av typ Rix Fm får dom säkert bra eftersom dom inte kan spela riktig musik...



Njut av det lilla som finns

 

 


A thousand miles seems pretty far, But they’ve got planes and trains and cars

Ne. jag sitter bara och gäspar så jag ska väl snart gå och sova antar jag.
Jag hittade aldrig laddaren till kameran så det blev inge bilder från hockeyn vilket var lite synd. Lite kul var det faktiskt och jag blev bara ner och mer taggad mot sluter för det va typ ändå en rätt spännande match. Sen när några börjar små slåss säger jag oseriöst så klart "KÖTTA!" hahah och sen fick jag höra den kommentaren resten av matchen bara för att dom tyckte att det lät så kul eller nått och mitt ansiktsuttryck. kul.

Sen när jag kom hem satte jag mig framför tvn och kollade fotboll sverige-ungern. Asså varför skriver alla typ på facebook att zlatan gjorde en sån jävla bra match bara för att han gjorde det avgörande målet? visst det va väl bra att han såg till att dom vann, men för det första var det verkligen bara ren tur att han får bollen och att den sen studsar mot hans mage och in i mål. Han gjorde ju INGENTING under resten av matchen. Orkar inte att det är sån big deal så fort han gör något liten bara för att det är han. Jag menar det vara bara tur och han gjorde ingenting. döö.
Hahah aja nu har jag fått säga det ja ville så jag ska väl göra något vettigt nu kanske. godnatt

just nu: Plain White T's - Hey there Delilah


allt i sista sekund, självklart

Godmorgon. Det här håller inte! jag har inte hittat min kamera laddare och jag ska på hockey/musikal om några timmar. jävla skiiit! Jag måste kasta i mig maten och sen försöka leta ännu mer. stressaaa.......


You're a sex bomb love machine, 69 shots o' gasoline

Helloj. Äntligen fungerar internet här hos mamma men då ska batteriet i kameran sluta då så jag måste försöka hitta den innan jag tycker det är jätte roligt att skriva nått. Känns bara drygt att skiva om vad som hänt under dagen. Jag vill ha bilder i mina inlägg annars känns det inte värt att skriva något i överhuvudtaget.
Igår kväll fick ja typ världens höstattack och när jag vaknade imorse kunde ja typ inte prata. Helt hes och massa hosta. Det känns så drygt för så fort jag blir lite friskare ska jag gå och få någonting annat istället. värdelöst.
Ikväll ska jag fara och träffa eve och sen vidare till gab. Det blir nog trevligt, det är det typ alltid där. Även om man bara sitter och tar det lugnt.
Juste. Igår när jag gick hem från stan pratade ja i telefon och sen när ja la på kändes det typ som ja fick världens senadrag i armen fast det gick aldrig över. Så imorse hade det blivit bra igen men ne, nu när jag kom hem från dansen känner jag hur det börjar krypa tillbaka och nu göra det lika ont som i gårkväll. hahaha sinnes. aja jag har ingenting vettigt att skriva så jag slutar nu. byee


just nu: Crashdïet - Queen Obscene / 69 Shots



let´s kill the clockwork

Godmorgon. I natt har jag sovit skita dåligt. Först när ja skulle sova började det irritera i halsen. Sen när jag väl somnade vaknade jag av ett sms och kände sen att ja måste gå på toa. Sen Kunde ja inte somna igen... Vaknade ännu en gång men sen tror har jag nog sovit. Men as irriterande va de iaf.
Idag  börjar jag halv 1 och slutar 4, både bra och dåligt egentligen. Sen vid 6 tror ja de är så ska jag och moa fara och dansa. Jag har inte riktigt någon koll på vart vi ska vara och vilken dans det är idag men ja hoppas moa har lite bättre koll helt enkelt.
Nu ska jag äta upp (mitt försök till att vara nyttig) min gröt och sen skynda in i duschen.  Sen i eftermiddag kommer jag fara ner till mamma och vi får väl se hur det går med internet och det. Om det inte funkar kommer jag gå in i väggen så. a hejss

cutest eyes and the greatest smile

Hej.  Ursch vad ja känner mig sliten, vet inte varför men så äre. Somnade efter skolan gjorde ja också när jag kom hem så jag han inte sminka mig så jag fick fara till min kusin som ja är. Man inser sen vilka människor som har allt vett hemma och vilka som inte har.
Min lärare körde inte så hårt med mig idag iaf vilket som var bra, Jag har haft världen träningsvärk hela dagen och det är det fortfarande så det går typ nästan inte att röra sig. Sen efter jag slutat ska jag gå ner för en back med blött gräs och självklart eftersom det är jag så ska jag ju halka och bli helt blöt om benet. bra!
aja jag orkar inte datorn nu ska ja kolla en film på 6an tror ja. later

just nu: Nomy - You better die young

har byxorna krymt??? ne

Godmorgon. Jag har egentligen ingen tid till att skriva men ja kan inte riktigt låta bli. Idag - bageri, min lärare kommer väl köra med mig som vanligt men det är bara att kämpa.
Jag har heller inte orkat sminka mig så mkt dom här senaste dagarna när ja har flyttat men ikväll fyller min kusin år så då kanske jag gör nått vi får se. Känns som jag vill göra nått nu, det kliar typ i fingrarna.
Just en sak som är sinnesjukt! Jag gick igenom hela min garderob och jag kan bara ha två par av mina jeans!! vad är det här för skit? Jag har iaf börjat äta gröt till frukost och det är ju bra för jag måste komma i  byxorna. Man ska inte köpa nytt man ska komma i, så tänker jag. ne brottom brottom, hejdå

you dont know anything by

Hej. äntligen. Har inte haft någon dator på snart tre dagar så jag fick ett vredesbrottt och for upp till pappa. Just nu har jag ingenting vettigt att skriva typ. Första danslekteten idag - lyrisk. Det vet jätte roligt men jag känner att jag måste komma in i det för man kan tro att det är likt jazz men det är det faktiskt inte. Men det kommer nog.

Flytten har gått ganska bra tycker jag. Lite rörigt och så men annats. Ingen köksbord har vi heller eftersom mamma blev övertalad till att snöra det så jag satt och åt frukosten på golvet imorse haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen, har inte funnits någon tid för det innan så nu.

just nu: Milow - You don't know


RSS 2.0