kanske imorgon.. kanske till hösten

Hahaha. alltså ja kan verkligen inte vara hemma den här sommaren. jag har varit borta så mkt så nu blir jagtyp deprimerad så fort jag inte gör något. Så planen är nu att åka tillbaka till borås nästa vecka någon gång.

Sen hatar jag mig själv för att jag bloggar så lite men jag har ingen kamera och ingenting så jag funderar helt ärligt på att inte blogga alls tills skolan börjar. Fast det känns ändå lite tråkigt sen att kolla tillbaka och så ba: illa ja har inte skrivigt någonting om min sommar. men ja känner att så länge ja inte har någon kamera kan ja inte heller förklara hur roligt att har varit  så vi får helt enkelt se när jag uppdaterar igen. later

inte borås på länge nu.... tråkigt

sådär ja, jag är hemma efter 12 timmar resa. kameran är glömd i borås självklart så den kommer inte för än om 3 veckor. Jag måste försöka lösa det på något sätt.. godnatt nu iallafall , måste sova

Juli 19, 2010

heejjjj!, jag lever. Men det blev ingen stockholms resa förra veckan, vi tog bilen till åmål istället. Inte blev det att vi for åch hälsade på peters pappa heller, men men.

I lördags kom paula hit så nu är vi tre i huset. Peter har massor med halsfluss och har varit på sjukhuset två dagar för att skära och greja i halsen så nu börjar han bli bättre, eller ja han kan iallfall prata och leva rätt okej.

Imorgon spelar min bror match mot ifk göteborg på gothia som vi ska passa på att se, sen blir det förhoppningsvis att strosa runt lite i staden innan vi åker tillbaka till borran igen.
På söndag är ja hemma i umeå igen och sen är det inte länge kvar tills ja fyller 18!! iiih. hejdå



Juli 12, 2010

Mitt bloggande är värdelöst jag vet. men jag har ingen tid att skriva när jag är här nere i borås. och jag har heller inga bilder att lägga upp så det blir väldigt torrt.
Men imorgon åker vi till stockholm och är där tills torsdag, sedan på fredag åker vi och hälsar på peters pappa som jag aldrig träffat förut..

sen kommer paula hit. bye

Juli 5, 2010

HEEEJJ!! jag lever och allt är bra.
Vi kom fram till borås typ vid 22 tiden i s;ndags och sen blev det typ pang isäng på en gång.
Tråkigt nog blev det typ inga bilder tagna under festivalen förutom på underbara hardcore superstar (som jag också fick ett plektrum av) och så några få bilder på europe.
Imorgon åker vi förmodligen till varberg tills på torsdag och sen har vi väl inte så mycket planer utan det får bli som det blir. ha de gött!

RSS 2.0