ute och glider med snowboard och skider

Godmorgon. 5 timmars sömn och nu blir det iväg till agnäs och åka på min snyggaste och snabbaste bräda. det ska bli awesome! later

somnar 07 vaknar igen på natteeen

Godmorgon. Ja eller dag eller om man kollar ut genom fönstret så kan man säga godkväll.
Igår var jag iallafall bara hemma. det blev inge sola för jag hade som ingen tid riktigt så det blir ikväll istället. Mormor kom förbi igår så då färgade jag hennes hår, så nu är hon snygg på nyårsafton.
Sen fick jag ett telenor kontantkort av mammas boy för nån dag sen så nu vet jag en som är rätt glad på mig(eller jocke egentligen )
Nu ska jag kanske ta lite chips, jag hittade föresten ett hjärtformat chips igår så den åt jag av lite extra längehah
Fast jag ska nog fortsätta läsa The Heroin Diaries av Nikki Sixx. bye guys

chips

wooho black betty

ja köpte värsta fina tunneln som ja skulle ha till nyår men herre gud, den går inte att få in i hålet så i går gick jag till jesper så fick han sätta in en annan åt mig så denhär byter jag inte på ett tag tror ja.

i´ll die for you

godmorgon. Det här är en slö dag, typ som söndagar fast det är tisdag idag. Igår var jag med tjejerna och bowlade. Det måste ju ha varit evigheter sen jag spelade men det gick helt okej, med tanke på att jag spelat en del förut så.
Idag ska jag färga håret på mormor och sen fara och sola med lisa så vi har fin färg till torsdag!! :}
sminket blev enkelt idag men lite mer lyster än vanligt. hare gött

just btw. orsaken till att jag inte skriver på alla sminkningar vilka skuggor jag använt beror på att jag inte vet själv vad dom heter. så idag t.ex. blir det en sån gång.
evelina nordlund

just nu: bryan adams - (everything i do) i do it for you

Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack

tjaa. Det snöar fortfarande och ja tror inte ja kommer ihåg när det varit lika mycke snö som nu faktiskt.
Igår kväll spelade jag massa spel med mina flickor. Jag och tove förlorade allt men det va kul iallafall och jag fick mig många goa skratt så nu blir jag nog en gammal människa.
Jag har äntligen lagt in bilderna från julafton på datorn men ja orkar inte lägga in alla från kvällen och de är ändå bara på min släckt och ja tror inte de är jätte intressant kanske så de blir på kvällens smink och så en på min söta bror.
nu: förbi jesper och sen stan.
evelina nordlund

Either half-full or half-empty

Snöstorm!. Igår va jag på stan med lisa. Köpte en sticketröja från gina ( som typ alla har men ja kände att ja va tvungen). Sen mot kvällen träffade jag karl-e för en fika och vi pratade en massa tjejsnack som vi inte gjort på ett tag så det va som mycke som hänt som vi va tvungen att ta ikapp.
Sen for vi till gab och spelade spel. Jag och eve förlorade så jävla fett men inga tårar här inte. Däremot höll de på komma tårar från mig när ja skulle gå hem. Klockan va typ 03.15 kanske och de snöade och blåste hur mycke som hellst så de kändes som att mitt ansikte skulle gå i 1000 bitar. inte nice.
Sen nu när ja vaknade så kollade ja ut genom fönstret och då snöar det som aldrig förr! man ser nästan inte bilarna på parkeringen av all snö. kolla bara!
eveelinas.blogg.se
just nu: Chris Rice -Lemonade

He's there in the dark ,He's there in my heart

Godjul, i efterskott. jag firade hos min farbror men har kameran kvar hos pappas så tålamod mina vänner, tålamod.
just nu: Lenka - trouble is a friend

today - Nightfall

Godmorgon. Idag ska jag på stan med lisa för att först få mitt betyg från praktiken och sen köpa dom sista julklapparna. Sen ska vi upp till pappa och sola lite. jag börjar känna mig som en blekfis, Mmm älska vinter...

Jag har börjat fundera på hur ja ska sminka mig på nyår så dagens makeup fick bli ett test inför det.
Det jag använt nu är:
Pierre rené Pearl
MUS M/S Nightfall
MUS E/D Mercury
HM eyeliner White
Maybelline Great Lash Mascara
makeup eveelinas

Lät du henne komma närmre?

Tjaa. ingen updatering igår men jag hade massa annat att göra. Jag gick på stan och julshoppade lite med paula. Det blev bland annat en ny töjstav som är den sista och sen en tunnel jag ska ha sen när det blivit fint. Sen köpte jag också en ny ögonskugga från mus som jaf faktiskt är riktigt nöjd, den hade fått vara en lite mer brun nyans men det blev bra ändå så jag tror jag ska köra på den till nyår och sen nån eyedust, det kommer bli awesome tror ja.
Sen ska jag på vårdcentralen idag för det blev en liten tokig grej på stan igår. Ingen big deal men ja vill inte att folk ska jaga upp sig i onödan ( tex mormor ) hehe så därför tänkte ja inte skriva om det för än ja varit och kollat upp de. Nu ska jag sova ett tag tror ja. later guys


she was just a fling

När min mormor såg att jag hade börjat töja blev hon jätte arg och upprör men det bryr jag mig verkligen inte om för det kommer bli skit snyggt och jag kommer visst kunna ha VANLIGA örhängen där. wait and see! För några dagar sen bytte jag stav från 4 mm till 6 så nu är det bara ett steg kvar till 8 och sen är jag klar och då ska jag visa alla som inte gillar det att det visst är snyggt!
evelina nordlund

just nu: Chris Cornell - Part of me

today - christmas touch

Hallåj. Idag har jag varit och rejt runt på stan med pappa och adam hela dagen. Den mesta delen av julklapparna är nu avklarade. Nu fattas det bara till adam, pappa och P.
Sen tänkte jag att ja skulle försöka mig på en lite juligare makeup idag. Njaa. den blev inte alls så lyckad som jag hade hoppats på och ja tror att jag ska införskaffa en rad med glittriga skuggor innan jul och nyår.
makeup

minus celsius

Jag gillar att det är -20 ute. Och att mamma som skulle skjutsa mig fortfarande ligger och sover...

Hold me, tell me everything's ok. Show me there's a way to beat the monster

JAG FRYSER JAG FRYSER!!!! -12 är det ute just nu och även fast ja klätt mig varmt så åker ansiktet ändå på stryk och de känns som 10 000 nålar när man går där ute. Det roliga är att imorgon ska det vara kring -18 så jag kommer ju säkert må jätte bra.
mitt lillfinger mår inte heller så bra just nu (varm olja).  nu blir de mat
just nu: Itchy Daze - Monster

älskling det är livet som leker

Godmorgon. happ, nu är de måndag och det blir iväg till praktiken om ungefär en halv timme.
Flyget hem gick bara fin fint och väntetiden på arlanda kändes inte alls så lång som den egentligen var.
Just nu sitter jag och käkar frukost och lyssnar på kent. hallå kent? ja lyssnar inte ens på dom egentligen. Det är bara för deras nya skiva har gått 24/7 hemma hos peter tror ja. Sen kände jag hur svårt det va att sova själv nu när jag inte gjort det i några dagar, men om några nätter sover ja väl bättre igen.
Gud jag tog alldeles för mycke frukost så nu håller ja på svimma. hejss

just nu: kent - Taxmannen

svarta linjer

jaha. sista dagen här nu kan man säga. planet går klockan 19 imorgon så. När jag kommer hem är det sista veckan på praktiken och sen jullov, gu så skönt måste ja säga. nu ska ja äta frukost.

jag tog rätt flyg

tjaaa. nu är ja hos P i borås. jag har ingenting att skriva. hahaha....

finally..

Äntligen har jag fått mig en telefon och den här vackra lilla saken är min! det känns as bra. Är dock väldigt ovan med samsung och nu när de är touch också,Men det går bra och ja är super nöjd!. Synd bara att telefonen inte visa smilegubbar...

100 mil bort känns bra

Det är måndag idag. En dag närmare onsdag och det ska bli så skönt att komma bort!!!
jag är så arg så går inte jag upp i atomer snart så är det nått konstigt. Vissa tänker bara på sig själv och har inte riktigt alla hemma.  mongo!



If you're dreaming, are you dreaming of me?

I Går var tjejerna hos mig. Jag och tove käkade pizza, anja åt soppa eftersom hon just piercat tungan och sen kom gabbi och eve. Vi gjorde inget speciellt. Spelade kort ,pratade & lyssnade på musik. Vi hade bara mysigt helt enkelt.
(Litet smakprov på mitt hår längre ner)
evelina nordlund
haha jag gillar att ja har bra koll på mina ögon iaf, haha.
Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort allt smink som jag gått med idag och sen göra en tidig kväll. Först kolla paradise hotel och sen sova så tiden går fort. godnatttttt

just nu: Blue October - calling you

today - ebony & ivory

Jag skrev ju tidigare att ja lovade att lägga ut bilder på de smink ja använder för varje makeup. Men nu har jag inte med mig ögonskuggorna som jag använde imorse så det får bara bli bild på basen idag.
Vi hade ju dansuppvisning idag och det gick helt okej faktiskt, inte alls nervös heller.
makeup evelina nordlund'
makeup

Det går frammåt

Men det gör sinnessjukt ont. förstår inte att man kan vilja plåga sig så helt frivillit.
Nu ska ja ringa tove och sen fara ner på stan. later guys
evelina nordlund

är de värt de?

NE fy!. Varför fick calle av alla människor mest röster ikväll och hur fan kunde tove åka ut?? nu slipper jag iallafall kolla på fredag för jag vet redan vem som kommer vinna och om det inte blir erik utan mot alla ods skulle bli calle så kommer ja typ ta mitt liv. nu ska ja töja mitt öra. HEJDÅ!



Det va dom som skulle stå mot varann i finalen...

”Sida vid sida ska vi gå”

Jag kom just hem från gymmet. Jag och pappa har varit duktiga idag.
Hela dagen har jag varit på bra humör och det har varit ganska kul på praktiken faktiskt. Och sen kom jag på igår att jag vill färga mitt hår.Kommer inte berätta för nån hur det blir förutom tove för hon ska ju som göra det på mig(iofs råkade ja säga det till P också men). När det är klart är det klart ja visar men inte innan. Först tänkte jag att ja skulle ändra färg helt men nu tror jag att ja ska göra lite fräna slingor istället. måste ha lite förändring. Nu ska ja hjälpa adam med läxan. hejsvejs
evelina nordlund
just nu: Lars Winnerbäck - Dom sista drömmarna del 2

där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt, dit kan jag gå och sakna dig

Veckorna går fort men tiden går så fruktansvärt sakta.
Men snart.
evelina nordlund

Give it all

Godmorgon. Jag har ruskigt brottom men ja tänkte slänga in ett inlägg nu snabbt.
Det är vissa som undrat vad jag använder för mascara så nu tänkte jag berätta de.
Jag använder faktiskt två olika just nu och då börjar jag alltid med Great Lash Mascara från Maybelline.
Sen efter den använder jag masterpiece Waterproof från maxfactor. ha de gött!

boy you better run!

jag måste skynda mig iväg till praktiken!!.  Dans efter det och sen barnvakt men det ska väl gå bra. Esther brukar vara snäll efter hon ätit middag. Jag måste ner på stan också.. får ta det imorgon kanske, jag har ju inget jobb att gå till längre så nu kan jag göra sånna saker när jag känner för de. Nu är de bara svammel. hejdå! :)


RSS 2.0