peace&love sista timmarna




Anja: eve ta kort på all min packning.




jag gillar mitt lilla hjärta. tyvärr är det borta nu men...

peace&love dag fyra




Chris cornell






Håkan

peace&love dag tre


erik hassle


Lars Winnerbäck


peace&love dag två




Go grannarna!


Dregen


Johnossi


Mötley crüe, underbaraste!

peace&love dag ett

oredigerade bilder. inge gnäll


7 timmar lastbil gillade vi










hemma!

Hejsan alla. nu har jag kommit hem. det är sjukt , när jag var där ville jag komma hem och nu vill jag fara tillbaka. Alla underbara människor som man förmodligen inte kommer träffa igen gud vad jag kommer sakna det, men småa videoklipp på mobilen kan påminna mig varje gång jag börjar sakna de. "Alla borgaree.. kan dra åy helvete , yeah yeah"  hahah nu vill jag inte att någon tar illa upp.

Kamera sladden är hos pappa så jag ska fixa alla bilder imorgon så då blir det en bildbomb.
Inatt sov jag 17 timmar och jag hade nog kunnat sova längre om mamma och esther inte hade kommit och väckt mig. men iaf så tänkte jag nog gå och sova nu så godnatt

håll i hatten

godmorgon. solen skiner och jag ska snart iväg till tandläkaren.
Inatt drömde jag världens hemskaste dröm! jag drömde att jag och eve var ute och sen så dog hon. Fyfan det var den hemskaste dröm på länge och när jag vaknade så rann det bara tårar och så trodde jag att det inte var någon dröm utan att hon faktiskt hade dött. men så svarade hon på mitt sms så hon lever tack och lov för det.




Nu ska jag gå ut och sola ett tag och sen cykla iväg. hare götte. imorgon far jag till peace yeeeeyy!


bump in the road

Nu börjar jag bli less på att solen inte kollar fram så mkt som den borde! När jag är i borlänge står det att den ska lysa och värma hela veckan men det käns inte så lovande men man kan ju alltid hoppas.

Nyss vaknade jag av att jag fick sms av tändläkaren. Bra det för annars kommer jag aldrig komma ihåg det , bäst att ställa väckarklockan nu. Jag hade fått en tid den 15 juni klockan 08.00 men den tiden vägrade jag ha så anja ringde och ändrade tid åt mig eftersom jag hatar att prata i telefon med sånna som jag inte känner. Iaf så fick jag tid kvart i ett imrn då så nu ska de kolla mina små gaddar.  hö-hö

 gud vilket onödigt inlägg nu ska ja käka lunch. byeee

btw! de har flyttat erik hassle's spelning till på fredag, lycka!!!!!!!!!!!!

Here's the day you hoped would never come

halloj. Igår- midsommar. Började med god mat hemma hos pappa. jordgubbar doppade i choklad m.m.
Sen for jag ner till haga för att träffa eve och vandra till gab. det funkade där.
Vid 12 for jag eve och anja till umedalen och träffade O. just innan vi kom in fick jag jätte paniken av att jag fick höra en sak. Men det ordnade upp sig när det visade sig att det inte va så. En aning pinsam stämning han det också bli men annars var det super.

Ikväll blir det bara att sitta hemma med pappa och kanske min bror vi får väl se hur det blir. Det går iaf massor med filmer på tv och eftersom jag älskar näst intill alla filmer från romantik till science fiction (förutom skräck, bara äckligt) så kommer säkert någon film duga. Snart är det tisdag och då far jag till peace! suck on that one

hey ho, lets go

Tja. mitt mål för ikväll är att läsa ut hela boken "ljudet av ditt hjärta" för att sen kunna läsa tvåan igen innan den kommer på bio. det tar flera månader för mig att läsa klart en bok så jag måste börja läsa nu annars kommer filmen finnas på dvd innan jag läst klart.

Idag har jag bara känt mig på ful humör
, det kanske syns på inlägget under men ibland måste man ha sånna dagar då man bara är riktigt oseriös hela tiden. as kul!
Sen har anja varit här ikväll. tror inte hon hade så jätte kul med tanke på att vi kollade matrix 2 . Hon är inte så into sånna filmen. Men det är jag så hon fick bara bita ihop. mohaahaha!

Nu nu ska jag läsa. bara 3 kapitel kvar nu- pusssN


smile!



Haha sånt här bra humör är jag och min bror på idag. ha. vi gillar att göra videos med webcamen. hö-hö

hoppas värmen håller i sig nu!

Hellojs. idag har varit en slapp dag bara. Vaknade 12. lagade mat (nudlar) . solade. kollade en film (the other end of the line) och sen läst några kapitel i 3e boken av twilight, ljudet av ditt hjärta. Oj oj det börjar bli ganska spännande nu. rauuuur!

Ne men om vi ska prata om filmen lite. den handlar om en kille som spenderar mycket pengar och så ringer det en tjej till honom för att prata om nån har hittat hans kontonr och kan komma åt alla hans pengar. iaf så börjar det prata om en massa andra saker och bestämmer sen för att träffas. Han tror att hon bor i san fransico men egentligen bor hon i indien.


hit the road jack

Jag är trött men vill inte sova. kämpar mig igenom ett avsnitt av californication. peace


Om en vecka är vi on the road

Godmorgon. I fredags borrade dom och höll på på bottenvåningen och stackars eve som sov över fick inte en blund. Nu har dom börjat igen och jag tror att de börjar klockan 10 så jag har inte kunnat sova sen dess. as roligt , de borde inte få börja för än typ klockan tolv nu när det är sommarlov och det bor antingen unga eller jätte gamla i det här trapphuset.

Snart hoppas jag att anja ska komma hit också för då ska jag få våga hennes hår, vihiiiiI!! Och sen efter det ska vi (jag hoppas att hon följer med) gå och hämta esther på dagis för att sen gå ner på stan för att träffa mamma och gå till tågstationen och boka biljetter till peace&love. När jag skulle beställa på internet blev det ju nått fel så det gick inte att boka så då gör vi det på det gammla goda sättet istället.

Sen så är jag smart och har bokat biljett tidigt för att va garanterad till camping också. De som börjar leta nu såhär när det är en vecka kvar är ju inte riktigt jätte smarta. Campingbiljetter är iaf slut och går inte att köpa längre men då säger jag bara . skyll er själv!!

I sad no that bitch ain't a part of me

Helllojes. inte blev det nån utgång för mig inte. vädret satte stopp för mig. attans bara. imorgon ska det vara dåligt väder också men inge regn vilket jag tycker låter riktigt bra. då kommer anja till mig och jag ska få våga hennes hår. åh det är så roligt med hår! jag ska önska mig en sån där docka när jag fyller år jösses vad kul det skulle vara!!
Sen på onsdag kommer vi nog att få se solen vilket jag längtar till jätte jätte mycket för det var typ snart en vecka sen den ville kolla fram så det ska bli skönt med lite värme även om det inte blir jätte varmt. haha är det bara jag som sitter och nördar vädret? vuxen poäng till mig!



Just nu spelas en ny funnen (för mig iaf) person på min dator. Chris Cornell. Han ska spela på peace&love på lördagen tror jag minst sagt att de var, hoppas jag inte är helt ute och cyklar nu. Men jag tycker faktiskt att han är riktigt grym så för min del blir det att stå och kolla när han spelar. !

kill me!

men hej vad kul!, jag ska cykla till väst på stan och det regnar mer än någonsin. ärligt jag tror aldrig jag varit med om att det regnat mer än såhär!

3D



Jag är så sugen på att göra en tatuering så det är galet. men jag blir hela tiden osäker på vad jag ska göra. Det jag egentligen vill är att göra nån 3D grej. jag tycker det är hur coolt som hellst, som t.ex den längst till höger. grymt!


fundera på den du.

Gdkväll. Nu är det ändå sommarlov så jag får vara uppe hur länge jag vill. det dåliga är bara att jag sover så länge och missar en massa av dagen. Imorgon / idag måste jag iaf fara ner på tågstation och boka en massa biljetter till peace & love. shit jag fattar inte att tiden går så fort och att det snart bara är en vecka kvar innan det bär av. Backyard babies, mötley crüe , lars winnerbäck och det bästa vännerna som finns kommer att vara samlade på ett och samma ställe det känns hur underbart som hellst, galet!

Ikväll har jag varit med Gustav GL Lagerkvist och ja vad ska man säga det är alltid trevligt med våra små promenader hit och dit. Senare gick vi hem och kollade på en film,nämligen butterfly effect och den var verkligen sjukligt bra. alltså ärligt de som inte har sett den borde gå till en butik, låna filmen och skynda sig hem och se den för den va verkligen as bra. jag fick då världens tankeställare typ som om jag inte hade varit med gustav ikväll utan gjort något annat, då hade alla mina dagar blivit på ett annat sätt. alltså allt man gör nu blir framtiden. Hade jag gjort något annat hade jag kanske inte suttit här hemma nu och skrivit eller så hade jag kanske gått och sovit för längesen. Jag tycker det där är lite läskigt när man börjar tänka på det en massa. peace

min bästa moa



Moa till vänster och ellen höger.

Minus celsius

Hejsss, jag säger bara : vilken tur att lisa skickade ett sms så jag vaknade annars hade jag nog sovit bort hela dagen. Så nu sitter jag och trycker i mig lite frukost/lunch för att sen sätta mig på cykeln och cykla upp till mariedal. fixa tröjan ska jag också göra så det kanske blir att ha den ikväll äntligen. jag har typ haft den över en vecka men inte kunnat använda den för det där jätte snygga larmet som sitter på den och lurar men nu ska det allt bort, och nu ska jag inte längre dra ut på tiden vid datorn . hare

babel

Kollade just en film på tv 4.babel. den var faktiskt riktigt bra men man måste koncentrera sig hela tiden annars är det lätt att man inte hänger med i slutat och det är ju som det man gärna vill göra.



Sen idag gick det heller inte att boka resan hem från peace & love för det blev nå skit så nu måste jag fara ner på tåg stationen på måndag och fixa till det. Det känns riktigt drygt men det måste ju som göras annars blir det kanske lite svårt att komma hem.  och med det säger jag godnatt

godmorgon. känns som...

godmorgon. känns som jag är vaken lite för tidigt med tanke på när jag och eve gick och la oss igår. Täfteå festivalen igår också då var värdelöst men jag och eve for in till stan ganska snabbt och träffade A och O så det räddade väl kvällen lite.
Ikväll ska jag nog bara ta en hemma kväll med mamma och kolla på tv eller kanske någon film det kändes riktigt skönt.
Juste tusan tröjan som ja köpte förra helgen har kvar larm grejen så jag måste gå tillbaka och klaga. rackarnas. aja nu är jag på gång.. nån stan vet inte vart . byee

maby your the one driving a crazy train

Nu bär det av till sävar och sedan täfteå festivalen. bye bitches!


hellojs. uppe med

hallojs. uppe med tuppen (nästan) för att ja ska fara till sjukan. eve sover som en stock i andra rummet hoppas jag. de borrar i trapphusets så. bye

Igår var det värme ute


Jag och eve träffade en anka igår när vi satt i solen.


Vi solade, eve måste tro att brännan tar bättre om man klär sig varmt?


Sen funderar jag på att köpa den här baddräckten. borde jag?

nu är det sommarlov på riktigt

hellojs! nu är skolan slut, så jävla skönt !  natta sjöng i aulan och hon va skit duktig som vanligt.:D
Efter det gick jag och kollade på när alla studenter kom utspringade och sen pratade jag med min kusin lite och så. (fick ett trevligt sms). Nu sitter jag hemma och väntar på att tiden ska gå. jag ska fara till obbola till kusin och käka en massa fika, eller ne det ska jag kanske inte göra för jag åt två tårt bitar innan ja gick från skolan så jag tror ja ska vara lite nyttig hehe annars är det ju inte lönt att jag far ut och springer!

Ikväll blir det att fara ner på stan och leva rövare haha, njaa..
Från det ena till de andra så gillar jag inte mitt hår just nu. ibörjan va det bra men nu har det blivit längre och då är det som mitt emellan långt och kort så nu har jag typ ingen frisyr, as fult! jag kör på uppsatt hela tiden nu ist ;) och efter sommaren blir det lugg. jag är riktigt sugen på att göra det nu men jag tror inte på den solbrännan så det får vänta ett tag tror jag. peace

hejs

Godmorgon. gud nu sitter jag och biter i läppen. fy! oj det påminde mig om att ja ska ringa vårdcantralen idag, om jag klarar de. he-he. Idag ska jag bara fara till skolan för att städa ur skåpet och fika tror ja de va och sen slutar jag men då blir det att knalla ner på stan med eve och sen kanske träffa anja, kul kul.
Sen nu kom jag på att jag ska ringa tove ikväll. gud vad jag saknar den flickan! jag saknar henne mer nu än vad jag gjorde när hon just hade flyttat. jag träffade henne för en och en halv vecka sen men åh ! men snart är det peace&love och då jämarns!  nu ska jag put on some make up och sen bege mig. hejs


bilder från idag

Som ni ser så hade vi temat : KISS! haha det var awesome.






(foto: jag, med nattas kamera.)


Nu vill jag inte ha något gnäll av en viss karl-e när jag nu berättar vilken låt som spelas på min dator. godnatt

16..1

Anja fyller år idag och bloggen fyller också år. gud tiden går fort.

roxanne

Nu kom jag hem från brännbollen. haha jag bestämde för att försöka vara med ändå så jag fick ju skylla mig själv när jag slet upp sträckningen i låret. .
Vi var iaf as bra! först förlorade vi med 10-59 och de andra vet ja inte men vi förlorade då alla -he-he.
Nu ska jag snart fara ner på stan och plocka upp karl-E bye


grattis anji

Godmorgon. just nu är jag aningen trött men om mindre än en timme ska jag knalla ner till mariehems ängarna för att spela  brännboll men jag tror inte jag kommer hunna vara med för jag känner fortfarande av sträckningen i låret sen yran.

Idag fyller anja år. GRATTIS! i eftermiddag eller efter skolan ska jag far dit och gratta henne är planen. nu måste jag göra mig klar. hare

lördag

tja. gu så gott med en sovstund! igår köpte jag en ny tröja från D&D niice den kommer bli använd i sommar mycket hoppas jag. snart kommer anja förbi för vi ska fara på intersport och kolla springskor och sen ikväll kommer anja, eve och gab till mig för vi ska ha filmkväll. Nu ska ja se på eve&adam. gullii. bye

ohlalaaa.a.a!

ehhh hola. ja är as trött och funderar typ på att gå och sova redan nu men det känns som konstigt.
Jag var ju och kollade på balen. Självklart hade min kusin redan gått in men då min äldre kusings tjej skulle också gå och så han gick med henne, de va JÄTTE fina. Moa gick med sin kille också, hur snygg är inte den tjejen på en skala! Aja. Alla var egentligen jätte fina, eller ja det var typ en kille som kom i sina vardagskläder och nån tjej som hade en ruggigt ful klänning men annars var alla skit snygg. alla klänningar , sminkningar och håruppsättningar va awesome. Jag längtar tills det är min tur får bara vänta två år till så. yey!

Btw haha lite onödigt vetande här nu så håll i hatten. haha jag har börjat komma på när jag ska säga någonting som man egentligen inte är intresserad av men som jag så gärna vill berätta ändå så.. hahah jag gillare. Ne men iaf min lilla tjocka kissemisshe -mjaou ha-ha, han tappade en klo igår stackarn. Jag menar vem vill tappa en hel nagel? inte då jag iaf!


det sista innan sommaren.

tja, nu kruppar internet igen så jag blir ju bara irriterad. aja idag hade jag tv lektioner och sen slutade jag. skönt , men jag var tvungen att göra en massa skolarbete som ska vara inne ikväll, men nu är de klart. nu ska ja kila ner till stan och kolla på de som ska på studentbalen. later

vi är på gång

godmorgon. idag är en sliten dag. funderar helt seriöst på att bara dra på mig ett par mjukbyxor och sen gå till skolan men de känns inte rätt de heller.ja har en lektion och ett läxförhör sen slutar jag så.aja vi får se hur det blir. tagga peace & love!!!


sånt händer, eller inte

hejsan. Nu är jag snart klar med novellen som skulle varit inne för en vecka sen. Men jag är på gång. Idag har jag varit med anja, solat lite och sen gjort naglar på henne. Nu sitter jag och diskuterar en massa med folk och de är bara drygt men. nu ska ja börja bege mig till sängen later

måndag.

godmorgon. kom just ut ur duschen och känner att jag har en massa tid över innan jag ska fara till skolan så jag hinner sitta vid datorn ett tag. Igår - morsdag, jag var hemma hos mormor och åt jätte god mat och tårta. När jag kom hem kom jag på att nu är ju brännbolls yran slut så nu kan ja börja pyssla med mina naglar igen så det gjorde jag. Det tog lite längre tid än ja trodde eftersom jag testade göra gelé naglar. Men det blev bara bra, synd bara att efter att ja duschade nyss så blev det en massa sprickor så jag tror jag måste fara ner på stan efter skolan och köpa nått medel så jag kan ta bort naglarna och börja om från början. Nu ska jag röra mig lite framåt. hejs


RSS 2.0