äntligen är solen nära

Godmorgon ! ja vaknade nyss, de är aldeles för sent när de ä så fint väder ute. så nu ska ja snart promenera ut och lägga mig på gräsmattan och drömma om att jag är på bettnäs. igår va jag sjukt överspidad och utan andledning , jaja nu ska ja gå och till solen. ja vet inte  vad de blir idag men ja hoppas på någonting iaf. puss

Statoil´s G

YES!! spanien vann fotbollen. de känns sjukt bra faktist ja hade inte  velat att tyskland hade vunnit, inte för att ja har någonting alls emot tyskar men spanien ha snyggare spelare he-he.
sen for ja över till Marja ett tag och där va lisa, anja ,finn, gustav, gilma m.m.
marja´s föräldrar va på väg hem och först va planerna till öbacka men de kändes grymt otagg så vi drog oss till bräntis ist , grymt mkt skönare. Det va ganska trevligt faktist med lite eld.

jag , anja , finn & gustav kände att vi skulle fara på statoil så de blev de, men sen på hemvägen ville dom inte fara samma väg som jag... och ja kan nästan förstå de ja skulle inte göra de tror ja , då skulle ja måsta vara väldigt snäll.
ja har varit skita tråkigt idag som inte har lagt ut några bilder eller någonting , men för de första har ja inte hunnit och för de
andra så är datorn jätte full och ja måste göra någonting av alla bilder innan ja kan lägga in nya. det blir nog bra.
godnatt.

upp till bevis

Ett sent inlägg blir de idag. Anja sov över hos mig och vi vaknade vid halv 12. vi tog oss en liten promenad innan vi åt frukorst och sminkade oss , sen fanns ingen tid kvar. vi skulle på fotboll , msk  mot ehm nått ja inte kom ihåg.
nu har vädret också börjat bli bra och de känns som att de bara är jag och anja som är helt inne i att sola och bli bruna m.m.
hehe om de inte är någon som förljer med på bettnäs på tisdag är den saken klar.
jag har börjat inse att ja är sjukt duktig på att klaga vare sig de är varmt eller om de är kallt m.m
pappa har varit och köpt vindruvor yes!!!  nu inser ja att de va länge sen ja åt pistagenötter och yoghurt ananas  hahah nu måste ja ha de till ikväll. Det är ju FOTBOLL , ja fattar inte att ja har börjat gilla fotboll så mkt men de har bara blivit mer och mer, men de är fortfarande roligare att se någon som man känner spela än om man ser de på tv.
jag har ingen stans att se fotbollen. ja vill inte sitta hemma och se den utan vara hos någon, men ja känner inte så många som är intresserade av de så de är ett problem.
Nu ska ja gå och ta mig lite vindruvor och sen fundera om ja ska cykla ner till mamma eller stanna här, vi ser väl.
cya puss.

kan man sakna någon mer?

Gud vad jag saknar tove! hon har varit borta alldeles för länge nu. först far hon till sthlm sen efter de far hon på en gång till turkiet, vad är de för stil?
Efter sommaren flyttar hon till sthlm för att gå frisör (avundsjuk) och bo hos sin pappa. hur ska de gå? om hon har varit borta alldeles för länge nu? nej nej hon kommer att få komma till umeå varje helg annars vet ja inte hur det här ska gå.

Det har varit vi två enda sen i &års. då va de du jag & eve.t. vi gjorde allt tillsammans och hur kul hade vi inte?, de går inte att beskriva. tyvärr ändras saker och ting , vänner försvinner och ibland önskar jag att allt va som förr när vi va små (ganska ofta). att jag bara kunde ring och säga: nu träffas vi allihopa. och sen bara umgås. det går inte att göra längre.
det gick enda till mitten på 7an sen blev allt fuckat och så va vi inte längre tre st som träffades och umgås.
men massa andra vänner finns ju så klart men de är härligt att ha kvar dom där riktigt gamla.

              jag & tove i 4 an (typ)
ne ja ska försöka komma på andra tankar nu innan anja kommer , vi ska se film. byebye

Bettnäs

jag och anja gled till bettnäs idag då. hon har en lite liten moppe så ont i rumpan hade ja då verkligen.
vi har bara solat ryggen idag för att de ska jämna ut sig till den färg vi har på magen
he-he.
sen for vi hem efter två timmar för solen gick i moln.
de blir bettnäs igen på tisdag för alla som vill följa med så vet ni de, om de nu är bra väder vill säga.
inga bilder vart de så de känns lite tråkigt för de är alltid roligt att se lite bilder men inte i det här inlägget. cya

sunshine!

godmorgon , uppe med tuppen idag , kankse inte riktigt med de känns som de.
idag är de varmt ute så de blir att vi far till bättnes/bettnäs/bettnes (hur man nu vill stava de).
hoppas de blir jätte jätte bra, de är inte säkert de blir några bilder för mamma har lånat kameran men vi kankse för förbi stallet och hämtar den. nu ska jag gå och göra fika. pusspuss


Grattis Esther!!

Hehe jag måste säga att jag tror ja passar bra att gå bageri/konditori jag blev faktist nöjd med kladdkakan efter alla omständigheter.
morfar & anita kom dock väldigt tidigt, men ja lever. Esther fick en massa fina saker. mobiltelefon och bilnyklar ( självklart inte riktiga) som hon tyckte va jätte roligt att leka med , fast de visste vi ju att hon gillade
.

hallåå!

Anja har varit här idag också , och de har ju varit så bra väder så vi låg på balkongen ett tag och solade, sen tårta (igen)
vi bestämde att om de blir fint väder imrn så ska vi ta oss till bättnes och ligga där och steka  , hoppas verkligen att de är sol, ja har saknat de väldigt länge nu. de blir att anja kör mig också för de har blivit något med min moped som pappa skulle kolla på imrn efter jobbet så..
ne men upp klockan tio imrn ska ja så nu är de bara att gå och sova annars kommer inte humöret eller piggheten att vara på topp

men Esther är isf den sötaste lilla pancake som finns och hon har redan blivit ett år! ja fattar inte vart tiden har tagit vägen . man får ta vara på tiden. nu är de sängen pusshey


       

trevlig morgon med sol

tidigt morgon blev de idag. ja gick isäng vid två så med tanke på de så tycker ja att tio är tidigt.
igår bakade ja ju sjukt mkt. hahah så man gå bageri så är de lika bra att börja i förväg hahaha (illa)
ja gjorde någon sjukt äcklig glasyr som skulle ligga på kladdkakan med den skrapade vi bort annars hade de varit som tortyr att äta den.
Anja kom förbi och jag ville inte bara sitta inne hos mig så vi ringde lisa och vi va med hon, frida, finn m.m.
de va inte så mkt drag i det hela och så va de ju fotboll på tv som ja va sjukt taggad på att se.

lisa ,finn ,anja & åke

jag skickade sms till Petter och frågade vart han va och om vi kunde komma och se fotbollen med han. han var hon jonte men de gick bra att vi kom dit så då satt vi där och såg fotbollen, som slutade sjukt bra med att spanien vann med 3-0 yeah!!  
sen va ja hemma vid typ kvart över två och ja orkade verkligen inte skriva om kvällen då.
nu ska ja gå och sminka mig och sen mysa med syrran. pusshej



 anja & petter

Festivalsugen

asså allvarligt så håller ja på att bli helt tokig av alla festivaler som pluppar upp över allt!
jag skulle så vilja fara på hultsfred men HA-HA de finns bara i mitt huvud ja får verkligen inte fara dit , vilket ja faktist kan förstå.
men jag va verkligen så nära att fara till kirunafestivalen gud det hade blivit så roligt , visst visst de är inte någon mega festival men efter som ja inte får fara på några stora så tar man ju de man får. och så bor ju petter i kiruna så och angelica skulle följa men hon fick inte följa efter en lång tids tjatande så..
men p berättade att han skulle fara på luleåfestivalen om drygt en månad och att de va massa braiga artister så nu är ja sjukt taggad på de!!
jag har pratar med anja , petter B och jonatan än så länge men de ska allt bli fler.
ja hoppas verkligen att ja får fara nu då för LARS WINNERBÄCK kommer att spela och gud ja underbart de är att se honom live! sen kommer millencolin också att vara där . allt bra helt sjukt. de blir att tälta om vi far dit . he-he de går aldrig bra för mig när ja ska tälta en gång t.ex. va de en masa sniglar som hade tagit sig in och fyf*an vad äckligt jag ville bara gråta.


  
 det ska inte bli så nu. allt ska vara kul och underbart och trevliga människor m.m
nu är de bara att hålla tummarna på att jag får fara och att fler följer med (ja tror att de är större chans att ja får fara då).
annars blir de iaf trästock i skellefteå och de är ju faktist inte heller få skam efter som den är
FREE


nytt knep för att bli sommarblond. vodka?

Jag bakar samtidigt som ja läser en tidning: sommarblond med vodka.
Francois Noel, färg expert på en salong i Los Angeles säger "borsta i lite vodka i håret och sitt i solen i 15 min."
De neutrala pH-värdet i alkoholen bleker slingorna.
hahah ja tror nästan jag ska testa. vad kan hända egentligen de är ju inte så att man dränker håret med sprit de är ju bara en liten skvätt så . åter till bakningen.
puss


godmorgon alla

jag vaknade nu , kanske inte så konstigt för att vara ja med de är lite onödigt att vakna sen en del av dagen är ju som borta.
nepp, de blir inge stan idag. det känns bara jobbigt så ja ska baka med mamma idag efter som Esther fyller 1år imrn
skriver senare när ja har vaknat till bye
.

fotboll. eller?

ja som sakt va jag ju på stan idag, mamma och farmor gick efter ett tag så jag gick faktist med min bror ett tag vilket ja tror aldrig har hänt förut men de va faktist ganksa trevligt även om han kankse inte vill erkänna de själv.



jag cyklade upp till pappa i eftermiddags för att se fotbollen. då när ja är framme och just ska börja ta de lugnt , sätta mig i soffan och bara ha trevligt så får ja sms av Lisa: kom till bräntis! så då blev de det ist. hahha de va ganska segt och kallt så ja drog mig hemmåt ganska tidigt.
värdelöst att tyskland vann! ja hade verkligen hoppats på turkiet men icket. godnatt pusshey

smartskaft

ja va på stan med mamma, farmor och bror idag och jag fick en "ödla" som ja ska ha på väggen av farmor (tack)
ja va på stan med anja igår och hon köpte en bälte som hon va tvungen att göra fler hål i för de va för stort, och självklart ska ja säga någonting utan att tänka. han som stog i kassan  och kämpade med att göra hål hade råkat ta en för liten hålgrej så de gick inte helt igenom så ja sa att han kunde testa ta det bakifrån, oops! ja kunde inte hålla mig för skratt så ja va tvungen att gå där i från. hahah jaja hoppas han fattade att de blev fel.
nu ska ja iaf fara till pappa och fixa lite med bilder och skriva ett till inlägg sen. puss


huvudgympa på hög nivå

idag har ja jobbat sjukt mkt med designen ( de syns kanske inte så mkt för de är bara små detaljer).
äntligen funkar min profilbild men ja lyckas inte få den stor och när ja skulle försöka så försvann hela menyn så när ja  återställde sabbades allt så ja fick göra om det. jaja  jag överlever (tur de)

min syter har varit på hjärtkontroll idag och hon har inte längre några problem med de! så mamma har tagit fram en tårta yeah
nu har jag fått ont i huvudet så ja måste nog lämna datorn ett tag, bye

finns de något rätt eller fel?

så idag har ja varit på stan då och kollat på kläder.  ja såg faktist mkt som va snyggt som ja absolut inte hade tyckt va snygg för bara några månader sen. undra egentligen om man själv tycker de är snygg eller om man har sett det så mkt i tidningar och sånt så man har blivit va att se de och lärt sig att de är snygg och inte följt va man tycker själv?
ja tror om ja ska vara ärlig att de är många som egentligen skulle klä sig i någonting annat än vad de är dom har på sig. alltså köper bara kläder för att de är  "inne" .

ja.ja jag har iaf lyckats slarva bort min börs men ja förstår inte hur de kan ha gått till för ja såg den senast i väska men men. jag ha de pengar hemma så ja skulle klara mig på stan men så glömde ja ju självklart dom hemma . som tur va hade ja pressentkort på gina så ja kunde investera nya grejer ändå.
byxerna jag ville ba ( som ja visade i ett tidigare inlägg ) hittade ja inte vilket kankse va tur för jahade ju ändå inga pengar. men ja lyckades hitta ett på på gina. REA och pressentkort ingenting kan gå fel.
så ja köpte som och en body så de känns bra. ja vill få tag på en rosett också , ja vet inte ritkigt vart ja ska leta men jag får gå på glitter där borde dom ju ändå ha.




en randig body och mörkblåa jeans


jag kan verkligen aldrig sluta tortera mitt hår och ja hatar verkligen när de inte är någon volym i de. det va väl kankse lite därför ja permanentade , eller nja ja ville ju ha lockar men ja.ja
jag  har sett mkt att folk använder typ någon "volymtång" men de känns som att de inte ska funka utan att det bara blir krusigt i hårbotten och bara ser konstigt ut så ja har inte våga pröva de än.


goddag.

ja vaknade av att de va sol ute så ja har klänning på mig men nu är ja är färdig med smink m.m så är de jätte mulet och de blåser sate så de är bara att byta om och sen knalla ner på stan.
jag har sett ett par skit snygga byxer på en hemsida så nu ska ja se om dom har dom på affären. püss

 


stora planer på G

ikväll blev det att umgås med Anja & Petter. vi såg två bourne filmer, dom är faktist ganska bra om man hänger med.
hehe vi har planerat stort fram över och ja tror att de kommer bli jätte trevligt.
snart far alla till gothia och då måste man passa på att göra saker innan så vi sattsar stenhårt! godnatt.

illustration

det regnar fortfarande och ja har inte gjort någonting annat än att sitta vid datorn idag.
ja har försökt göra någonting med min blogg men ja är så osäker hela tiden och texten blir helt knas men ja får försöka fixa sen.
jag funderar också om ja ska ha någon slags illustration me vi ser väl.puss




 

I didn't know you could dance without your tights

kul att ja skulle fara ut och springa idag. de sket sig totalt! för som vanligt (nästan) är de dåligt väder och regnet bara forsar!
jag va så sjukt trött igår men ja kunde inte riktigt somna häller för ja tänkte " om jag ligger såhär kankse vissa av mina nya lockar plattas" och man ska hällst vänta några dagar innan man tvättar de och då skulle ja bahöva gå med halv rakt/lockigt hår i flera dagar. ha-ha men ja vaknade iaf med mina lockar kvar så.

varför kan de inte bli fint väder snart så man kan komma ut till stranden och bara sola , bada & bli brun.
Brun är någonting ja verkligen strävar efter , man blir som så mkt snyggare och fräshare. de får väl bli solarium eller nått så när väl sommaren är här är ja inte en enda stor blekfis.
aja som sakt är de pissigt väder ute men ja vill ändå komma ut och göra någonting , ja får verkligen inte bara sitta hemma.
heheh man kan sitta hemma hos någon annan de är som en helt annan sak (fast kanske inte). 
annars får man hoppas på en översvämmning så man kan dansa omkring i vattnet och inte skämmas för de. (he-he)

Anja kommer iaf hem idag så de blir väl att få tag på henne och sen ska ja ringa Tove en signal. hon va nyss i thailand & nu far hon till turkiet , de känns en aning orättvist faktist men kan man fara så tar man chansen.

jag kan aldrig ge mig

hehe jaha ikväll va de dax att göra någonting nytt med mitt hår (igen)
jag små saknade tiden då ja hade permanentat så nu blev de de en gång till.
hehe ja ringde mormor och frågade om hon ville göra de på mig för de är så sjukt mkt värdare att göra de hemma än hos frissan , hemma betalar man typ 60:- för att få ett lockigt hår men hos frissan betalar man kring 1500:- .
håret var så mkt ljusare av väteperoxiden också , men de är ingen minus nu när de är sommar , illa blir de när utväxten kommer (men ja tror inte de blir så hemst stor skillnad). nu ska ja sova snart och hoppas på något kul imrn pusshey


  
HAHA! sexig med turbanen på skalllen och utan smink men men...


blir väl att lägga ut bilder senare när jag haft det ett tag och de har formats som ja vill ha de.  

en funderare över kvällen

jag såg för ett tag sen "Why I wore lipstick to my mastectomy" som handlar om en tjej som har ett sånt bra liv med man, pengar, utseende m.m till en dag så hon upptäcker en knöl i bröstet ( cancer ). hon får gå igenom många svåra stunder och är bara 20 år.
den är byggd på en verklig händelse dess utom



jag tror att de är många som tänker :gud vad hemst för hon/han att ha cancer.
men jag tror inte de är nå många som tänker att det verkligen kan hända en själv.

  

aldrig aldrig mer

igår kom ja hem från stugan! tack för de.
det har verkligen varit den dåligast midsommar i hela mitt liv. visst de har varit god mat m.m
men de finns ingenting att göra. det finns ingen sjö eller nått att bada i , alla mina kusiner är små och min farbror och farmors man är bara så sjukt otrevliga.
sen så har ja lyckats få 16 st myggbett på benen + ett under hakan ( under hakan, hur ofta får man ett där??)
dåligt väder va de då också regn när vi kom dit sen dagen efter åska och sen när ja skulle fara hem så kom de lite sol.
jag for btw hem tidigare än min bror och pappa. jag pallade inte att vara kvar. och så saknade ja min mamma och syster.

jag har verkligen inte haft någon ork att skriva igår eller idag jag har bara latat mig. men nu får de bli lite ändring



   

stuga.

nu har ja varit och kollat när ifk och msk haft match , de va nice men sjukt kallt. de är hur varmt som hellst i solen men i skuggan ( nej nej )
ja ja , jag håller iaf på att packa till stugan nu så ja kommer inte kunna skriva några inlägg alls på några dagar vilket känns tråkigt eftersom ja faktist tycker de är kul att skriva.
men bomba med sms och ring för de kommmer ja bahöva. pusshej


profilbild

jepp, fotbollen slutade med förlust tyvärr men sex and the city racet va trevligt
imrn far ja till stuga och är över helgen och firar midsommar. de kommer kännas sjukt jobbbigt att inte ha någon tillgång till internet men ja hoppas att alla mina vänner  skickar något uppmuntrande sms då och då.
ja tror ändå att de kommer bli skönt, hoppas att de är fint väder så man kan ligga och pressa hela tiden och mysig mat m.m på kvällarna.
hoppas verkligen att alla affärer är öppna för ja måste ta mig till cubus! ja har sett att dom har jätte fina bikinis där som måste kollas på.
sen vill min profilbild inte synas heller så ja tänkte att ja lägger upp den i det här inlägget tills ja har fått till det hela
pusss.



race!

hej hej , nu laddar jag och anja inför sex and the city racet som börjar nu.
det blir väl att avbryta ibland för att kolla hur de går i fotbollen.
ja inser att ja bara skriver korta inlägg men de får de bli ändring på snart, pusshej

sol sol sol

nu äntligen har de kommit lite sol ( vem vet hur länge de kommer hålla?)
de är himla skönt.
ja och paula ligger på baksidan och steker och lyssnar på trevlig musik
 bye.

mami&pau.

självklart

ja är inte förvånad att ja vaknade av att telefonen ringde och att klockan va över 12.
jag hinner inte ta min springtur nu heller så de får bli ikväll
nu äter ja en billypizza och lyssnar på lars winnerbäck. pizza är kanske inte de nyttigaste men ja orkar verkligen inte ställa mig och laga mat. he-he

jag är verkligen sugen på att fara på att fara och kolla på någon av lasse´s konserter men det kommer inte vara någon här i umeå och de känns så drygt att fara långt men ja tror nästan ja kommer göra de ändå ( om de är någon som vill följa med ) puss.

hur kunde ja glömma?

ja känner verkligen att ja måste skriva lite om våran bal. den va jätte mysig!
alla stog utanför rex och var hur fina som hellst , folk tog kort m.m
maten va ett stort + (he.he)
hehe dans tävligar och presentation för årets par, snyggast kille/tjej m.m

tillslut stod alla på golvet och de va så mysig stämning, balkongen va dom tvungen att stänga så de vart ganska svettigt tyvärr ( de kan inte många förneka )
 ja tyckte så hemst synd om mig själv när vi skulle dra oss mot baksidan av skolan, mina fötter holl verkligen på att ta livet på mig.


              
anja&jag ( anja vart 08´s snyggaste tjej)                                     paaaarty!

nattii

åh nu har ja kommit hem, ja tror allvarligt inte ja kört så här fort någon gång tidigare ( mamma ja klarade mig! )
så nu sitter ja och borstar mina tänder och ska snart sova
ville mest bara skriva ett inlägg för att de har varit problem med att logga in tidigare. sweetdreams

illa

sjukt dålig uppdatering igår och idag , ja har inte kunnat logga in någonting.
ja.ja igår var ja bara hemma och såg på tv med pappa
och idag har ja varit med mamma och farit runt över allt och nu är ja med anja och anton.
anton den skumisen kan inte visa telefonen för någon , kan de va för att han har some sexy sms?
imrn blir de att ta sig en  springtur och sen hoppas på bra väder så att man kan fara till nydala och soolllaaa!!
 jag saknar tove!  ( om du läser min blogg, ring mig omedelbart! ) pusshej
 


min syster är bara den bästa som finns!!

myspys på tomtebo

ja har just kommit hem från anja. de va mkt trevligt igår , vi åt tacos och såg fotboll m.m otroligt  surt att det blev mål för spanien de hade kunnat sluta 1-1 ist men men.
hehe lejonkungen är typ den sötaste filmen någonsin. så sjukt mysig.
jaja nu ska ja gå och ta på mig lite smink sen fara till mamma , byebye!

fotboll

yep, nu har ja sett min broders match och dom förlorade tyvär mot ett norskt lag.
snart ska ja till anja på tjejmiddagen men ja kan aldrig lära mig vägen dit så vi ser väl hur de går.
 pusstja.

skumt

jajamän, idag tog jag min omtalade powerwalk i i20 de känns bara bra faktist
senare blir de att träffa pappa och sen umgås med tjejerna och se fotboll m.m
tove är i sthlm och snart turkland , ja kommer sakna henne mega mkt! bye.

btw! är de bara för mig de inte går att lägga upp några bilder?

Beverly hills

yes yes YES!! de kommer nya beverly hills avsnitt till hösten på tv 400 ( för er som har den kanalen )
jag längtar så sjukt mkt .hoppas verkligen att dom nya avsnitten kommer vara lika bra.
både donna (Tori Spelling) och kelly (Jennie Garth) kommer att synas i serien. så ja tror att de komemr bli sjukt bra, ja längtar !


slitna hårtoppar

heheh ja inte blev de någon powerwalk inte, ja måste verligen ta tag i det här nu ( men ja är för lat)
nu blir de stan med tove snart. ja tror ja ska boka klipptid, mitt hår är så sjukt slitet ja måste verkligen göra någontng åt
de nu..
 okej kankse inte så hemskt men inte långt ifrån.

ikväll ska jag börja använda silver schampot så om någon vecka blir de resultat ( det blir väl någon slags före/efter bild senare) pusshej.

sommar känsla?

ganska slö kväll.  jag och mamma åt jordgubbar en stund sen gick hon och la sig ( esther vaknar tidigt ).
jag började att se min stora kärlek men den har ja sett för mkt så jag såg lite på någon film på 6an om en kille som ska ta hand om en fisk åt en manshora ( låter kankse lite konstigt ) .
så nu funderar ja seriöst på att sova  och ta mig en powerwalk tidigt imrntror ja. godnatt


staan

yepp. stan idag då, de kändes som en evighet men de va trevligt.
jag och anja stötte på moa, emma & ellen några ggr och så fanny.
hahaha ja testar alltid
massa saker men sen blir ja för snål och de blir bara någonting 
lyckades iaf med några inköp. nu blir håret grått ( hoppas de blir bra annars ..ja )
  



tröja från Gina tricot & silver shampo från toni&guy

aktiv!

jag har varit och sprungit på morgonen ( behövde tänka på något annat ett tag ) första springturen i år och det kändes faktist ganska bra. det regnade också vilket ja tycker är ett + när man ska springa.
jag tog och gjorde en god frukost vilket ja inte brukar lägger ner så tid på, men ja tror ja ska börja göra det. Det känns som att man mår bättre (eller nått) nu ska ja på stan med anja. bye bye
 


filmkväll

nu är ja hemma och min ansikte är helt stelt av ansiktsmasken ja har på mig .
vi började se the hottie and the nottie men vi märkte att vi hade sett den så vi startade teeth. helt galen den filmen var tycker nästan synd om killarna men de va nästan många som förtjänade de  ( he-he )
men de va en mysig kväll med Tove iaf & filmen måste alla se! bye.



sliten eve?

åh idag känner ja mig sliten. skitigt hår och massa. från de ena till de andra så blir man alltid så glad när man är med Tove. vi har sett calle och chokladfabriken och vi har laddat upp filmer till ikväll ( the hottie and the nottie t.ex.) hahahha de känns som att de kommer vara världens töntigaste film , med paris hilton och de säger en hel del  hahaha fördommar fördommar!
  
tove flyttar till sthlm om några veckor och de kommer bli sjukt tråkigt utan henne men ja får komma och hälsa på ofta ofta.

lov lov lov.

Igår va de skolavslutning och de va tråkigt ( tro de eller ej ). helt värdelöst väder va det också.
 min morfar kom från stugan bara för att vara på skolavslutningen de tycker ja va sjukt gulligt!
jag for och åt go´mat och ja fick pengar och ett halsband ,ja blev gansaka förvånad för ja trodde då inte ja skulle få någonting alls.
anja och gustav gnällde om att ja skulle skynda mig till stan och när ja va där så hade dom redan hunnit fara hem ( kul?)
men de slutade med att vi hamnade hos mig iaf och de vart ganska lamt men de funkade ändå.
idag är de SOL men de är inte nå varmt så ja tror ja ska ta en slapp dag och hoppas på att ikvällen blir trevlig.
ja hade som bestämt mig att ja skulle skriva minst 3ggr per dag men de är hel konstigt när ja ska försöka göra saker ,datorn har blivit helt sen och allting laggar typ all the time men ja gör ny försök. puss





klänningen blev inte så "för mkt" som ja hade trott , de blev bra.
ja kommer faktist sakna klassen även om ja
har tyckt illa om de i alla år.

skolavslutningen

nu är de gjort och ursh så ledsant, så fort ja tänker på allt så börjar ja gråta de kommer rinna floder på stan ikväll
lägger in bilder senare. puss

gossip girl

Nú vill ja bara deppa ihop! varför har bloggen helt plötsligt ändrat sig, de va ju jätte snygg men nu vet ja inte vad de är längre.
jaja ja pratar iaf med G. i telefonen och typ de enda han gör är att sitta och nynna ( mkt trevligt ). Mormor kom iaf med klänningen ikväll den va faktist inte så farlig som ja trodde den skulle bli så de blir nog bra. lägger upp bilder från de imrn förhoppningvis.  det blev iaf CSI NY ikväll de funkar faktist alltid men ja längtar ändå mer till gossip girl men ja tror ja kommer missa de (igen) tack vare att de är skolavslutning så sitter man ju inte inne precis.
snart ska jag gå och sova tror ja , ja känner attt ja behöver sista sömnen
pusshej.
'CSI: New York' Cast Photo - Copyright CBS 

skuldkänslor

Sista dagen i skolan och de regnar! de känns ganska tråkigt men då kan man ta mysiga filmkvällar ist.
Nousiainen har hjälpt mig med bloggen idag och de börjar likna någonting iaf. körde moped hem i tråk vädret och nu sitter jag och matar i mig nötter.
skolavslutning imrn då, blir de inte bättre väder kommer de va helt ruttet. jag känner att min kläning är lite väl uppklädd när ja egentligen hade kunna komma i några fina shorts och ett linne, men mormor har gjort klänningen så de skulle känns så taskigt att inte ha på mig den.
 

                  


godmorgon

Jag känner hur jobbigt de är att stiga upp från sängen dom här sista dagarna av skolan men de är bara att härda!
det är jätte jätte svårt att komma på vad man ska ha för rubrik. de kommer sluta med att ja har nå städer som rubrik, men de känns lite tråkigt för då blir de inte lika kul att läsa för de första man kollar på är ju ändå rubriken.
  
nu ska ja sätta mig på min lilla moped och ta mig till skolan då .
hay

Nära nu.

Oj vad ja har känt mig sliten hela dagen. lång dag igår jag och anton gjorde kladdkaka till anja som fyller åt idag men vi tog de en dag i förväg ( förmodligen för att vi inte orkar ta oss hela vägen upp till tomtebo ).
Efter tolv fick jag och anja inte va kvar hos anton vilkat ja kan förstå, så vi får ner till stan och träffade viktor , nils & simon en liten stund. jag kom hem pratade i telefon och ja fick aldrig lägga på så de blev väldigt sent.
Idag vaknade ja ett , tog mig till tove som försökte hjälpa mig med bloggen ( gick inte allt för bra ;P )

imrn blir de att städa ur skåpet och sen tror ja att de ska vara nå uppträdanden och sånt i aulan sen blir de att fara hem och fortsätta på bloggen ( ja kännde att ja måste få till den så de blir någolunda bra )

jag har föresten också kommit på vilken film som är den bästa jag sett någonsin : Step Up . den är så sjukt bra man vill bara röra på sig så fort man ser den.
nu ska ja ta en tidig kväll så ja klarar morgondagen  bye.



hallooi

hey. jag har börjat inse att de inte va så lätt med blogg. allt med bakgrund m.m
aja de blir nog bra när ja lärt mig allt. bye bye


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0