grattis anton

hejsan hejsan. igår blev faktiskt en ganska trevlig kväll. jag och anja gick till J och grattade anton och umgicks med en massa folk, bara mysigt.
Just nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka och sen ja ska lägga på mig lite smink och fara ner till haga för att först träffa upp anjalainen och sen fara till antoon.  så nu måste ja lämna datorn , tänkte mest skriva bara för att annars måste ja skriva för två dagar imrn för ja kommer inte hinna skriva nått mer ikväll för jag ska se JOHNOSSI!  peace

18 karat gold

hej hej. nu sitter ja på skolan och gör ingenting natta min kära vän började just sin lektion. Izabelle och lisa är på stan och äter jätte god mat antingen på subway eller frasses medans ja sitter och smuttar på min yoghurt, fast en fiskpinne tryckte ja i mig också så det blir bättre och bättre. haha ja har fortfarande inte skrivit vad det är för hemlis men vissa har nog redan listat ut det och om inte så kommer jag att visa om några veckor.
Karlsson bruden är hemma idag så det gör den här dagen ändå tråkigare speciellt att sitta här vid skåpen i källaren och vänta på att lektionen ska börja nån gång....

Sen så kom ja på när jag satt på bussen påväg till skolan att jag glömt att göra näringslära läxan till idag så det får bli att lämna in den på måndag, hoppas det går.
Ikväll har jag iaf inga planer. Det skulle vara kul att få komma ut och träffa folk. det är alltid roligt att lära känna nya människor ju. Men men vi får väl se hur det blir med de, känns iaf ganska segt just nu och ingen som vet vart man kan vara så..

På lördag ska jag och eve iaf fara och kolla på johnossi! Iofs spelar dom inte för än 01.00 men vadå det har man bara ändå längre tid på sig att tagga järnet!  peace


snart !

det är iaf inte skönt någon stans. väntar på resultat!

engelska lektion

hejj, ett tag sen jag skrev nu men ja har som inte heller haft något att skriva om så.
i tisdags började dansen och den har varit riktigt efterlängtad och ikväll ska jag och natta fara på locking. hoppas det kommer bli kul för jag är riktigt sugen. later!

hemliss

tjaa, nu äre gjort och ni får veta mer om det om några dagar, den som väntar på nått gott brukar man väl säga. hehe.
Idag va det iaf en kort dag på skolan och efter det for ja hem och sov ett tag sen ner på stan och iväg. awesome.
jag har inte så mkt mer att berätta om dagen faktiskt så.. byee

They bring me to you

hej hej.kort om idag då. jag vaknade vid 11, tyckte i min lite godis och tester från tacos sen följde jag med mamma till jula för att köpa vindrutetorkare till bilen haha.
Sen när jag kom hem försökte jag sova ett tag men det gick inte riktigt som ja ville av nån anledning. Med andra ord har jag typ inte gjort någonting idag men det är väl så söndagar brukar vara gissar jag på.
Imorgon blir det spännande! allt jag tänker säga än så länge moohaha!!

Good night.


varför försöker vi ens?

hej hej. igår kväll va typ en av dom drygaste kvällarna någonsin. jag eve och anja skulle fara på fast så jag och anja for först ner till stan för att träffa eve. sen gick vi till subway , köpte en kaka och ringde issa för att höra om vi inte kunde komma dit men dom va i en sån liten lägenhet så det skulle bli så trångt.
när klockan började närma sig 22 fick vi veta att det va L som hade fest på grubbe så vi slog han en pling för att höra om vi inte hade kunnat fara dit. Om karlsson hade varit själv så hade hon fått komma men inte nu när vi va tre st, det va tydligen för mycket. så våra kväll gick ut på att söka fest utan resultat. yihhoo!
Ne men när klockan va närmare 23 sket vi i det och gick och överraskade gabbi. snyggingen ;)

Idag var det iaf öppethus på skolan så det blev att vara där från 10 till 12 och baka. tiden gick faktiskt ganska fort och det är riktigt värt för liksom vi är på skolan på en lördag i två timmar och sen får vi en hel fredag ledigt skööönt.
nu ska jag gå och måla naglarna och sen duscha peace!!  
små snö - 3C

jag skyller på dåligt internet hos mamma..

heeeej , just nu sitter ja på svenskan ochlyssnar på en redovisning. nice.
Igår följde jag med gl till midgård (öppethus) och det va faktiskt ganska trevligt. massa med musik och sånt men ja kände mig bara helt lost när ja gick där. den skolan är ingenting för mig iallafall, det känns bra att jag går där ja går faktiskt.;)
Ikväll hoppas jag på att fara nån stans och träffa folk ( alltid trevligt ).
men iaf så tänkte ja lyssna lite på redovisningarna nu så. pöss

spelning

tja guys. idag va en seg dag verkligen, efter skolan följde lisa med hem ett tag och vi gjorde typ nada, såg lite tv bara.
Efter typ 17.00 gick ja ner till stan för att träffa karlsson och sen trycka i oss lite god mat från subban ( subway ) awesome.
vid 19.00 tiden träffade vigabbi och gick vi till folketshus för att komma en spelning som va där. inte va de nå vidare bra sångare om ja ska va ärlig men men. sen hände väl vissa tråkiga saker också men jag hoppas det fixar upp sig iaf.
Imorgon är det längdskidor på idrotten men mitt ben är ännu inte okej sen ja streckte mig så det blir att vara i gymet istället men det blir nog fint. godnatt!

mulet - ca 0.5C


skolaa

matte.. behöver ja säga mer. Jag måste sova när ja kommer hem. karlsson är pinka nödig

lunka på lunka på vi har...

hej hej, som sagt är ja hos mamma och då är det inge roligt att skriva men idag är det iaf tisdag och jag bar varit i butiksköket hela dagen. inte så super roligt faktiskt men det mat. det blir självklart att välja bageri i tvåan allafall.
När jag kom hem gick ja ner till källaren och slängde in all tvätt i tvättmaskin och sen duktig som ja är ställde jag mig på en träningsgrej vi har hemma som vi har lånat av morfar och började träna på den. Jag kände mig ändå ganska duktig iaf för jag höll på i 30 min, sen hade ja så ont i ena axeln så ja kunde inte fortsätta längre men ändå. he-he.
Efter att mamma och esther kommit hem och vi ätit mat bestämde vi oss för att gå upp till obs ( eller coop heter de väl nu ) och de är typ 3 kilometer så. men yey de är ju jätte kul att gå när esther ska börja gnälla och absolut inte vill åka vagn utan bara gå eller bli buren, ja ville typ seriöst lägga mig ner och grina. Speciellt efter att ja halkade och fick handen i massor med snö, inte blev de varmt inte.
Efter att vi äntligen varit på obs så gick vi till pappa och sen fick han köra hem oss och nu har vi just kommit hem och nu känns det som det kommer bli en tidig kväll. pösss    
små snöigt - 0.2C

nog äre måndag alltid

hola guys! den här veckan är jag hos mamma och då har jag inte möjlighet till att skriva lika mycket som ja skulle vela.
Idag var iaf en kort dag, slutade halv 12. Jag och eve drog oss ner på stan för att höra vilken dag johnossi ska spela men dom på idun hade ingen aning än så vi får hålla utkik tills vidare. bara det att det är nästa vecka. illa..
Vi gick förbi mcdonalds och köpte lite glass och sen tog vi med oss våra ben och började gå till dragonskolan. yey som vanligt lyckas vi alltid komma just när alla lektioner börjar så vi får sitta i korridorerna i 87 timmar innan det är nån som sluta och kan vara social. sen lämnade vi våra ytterkläder i anjas skåp gissa vad hon sa : om ni inte är vid mitt skår kvart över 2 när ja slutar blir ni utan era kläder! det kändes lite hårt men vi klarade oss så tur va väl det.

Vid typ vart i 3 gick vi ner på stan igen och jag gick förbi dansen och fick veta att ja höll på att anmäla mig till en dansgrupp som är förståndshandikappade. det hade kanske inte varit så himla kul om ja skulle komma där och ba: jaha ehm är det hit jag har anmält mig alltså? hahaha.
Jag hade svinet ont i fötterna sen när det va dags att gå hem så lat som jag är tog jag bussen . he-he.



Nu sitter jag och kollar på bilder och ja börjar sakna sommaren nått så grymt mycket. den sista tiden på hagaskolan. enda sen sex.års har den skolan varit ett av mina hem och inte längre, det känns faktiskt tråkigt när man börjar tänka sådär.
 


snö -1.5C

är det efterfest på eran balkong?



haha ja ser ut att vara uppe bland molnen men icket. ja hade båda fötterna på jorden.

have a nice day

hola ! jag vaknade för kanske en halv timme sen så nu är planerna på att gå ner till mamma. ( måste boka en tvätt tid ).
Gårdagen var ganska trevlig faktiskt. träffade bara en massa glada människor och sen ja... saker blir som dom blir helt enkelt.
Engentligen var planerna att jag och anja skulle fara och sola idag men hon skulle få skjuts hem om hon for typ kvart i tolv så då gjorde hon det. Lite tråkigt men vadå det kommer ju en massa fler dagar hoppas ja he.he.

Jag och anja från dansuppvisningen vt 2008 , jazz

ljust men molningt -1C

ha en trevlig kväll guys

helloj! nu kom jag just ut ur duschen och snart blir det utgång .yey
puss

saturday babe

hej hej! skön hemma kväll vare ikväll med massa godis och lite olika program på tv.n
Idag har jag och pappa varit och lämnat in min telefon IGEN så nu fick jag en lånefelefon, de va nått jätte konstigt märke och svåra knappar så de kommer bli lite jobbigare att smsa nu.. Men what to do? jag måste ju ha en fungerande telefon.

Ikväll blir det nog att fara iväg någon stans bara E ringer någon gång så ska vi sen se vart vi hamnar ikväll.
 men nu blir det lasseman pöss

























molningt -1C






ja kanske borde vila lite?

För ganska länge sen sträckte jag mig i benet och sen har ja lyckats slita upp det flera ggr efter åt och nu har jag klarat mig ett tag men idag när vi skulle göra en grej på dansen så lyckas ja sträcka upp det igen så MmmM så mysigt. inte. det gör riktigt ont ibland..
peace

kylan gör att det blir kallt enda in i ögonen

godkväll! en riktigt dryg och lååång dag har det varit idag huvva. började 8.20 och hade idrott efter det engelska och sen skulle vi gå till gammliahallen i jätte jätte kallt väder. tror ni det va nå kul eller? nej inget alls!
Sen hade jag ett svenska prov som jag inte hade läst någonting på alls men jag lyckades typ ändå klara det tror ja.
Slutade klockan 16.00 liksom hur många slutar på sent på en fredag? illa bara percent) 

Ikväll blir det bara en skön hemma kväll med andra ord och det känns faktiskt riktigt skönt. imorgon hoppas jag på någon fest iallafall. nu ska jag sätta mig framför tv,n och vänta på att Let´s dance ska börja. byebye
soligt -20 - 25C

bläääää!

Ursh ursch ursch!!, jag försöker jobba på min design men icket det blir aldrig som jag vill så nu finns det ingen ork längre. jag får ta nya tag imorgon.
peace

150109

godagens.Nu har jag just kommit hem från skolan och hunnit sätta en äppelbit i halsen, oj så mysigt. (not)
Jag som hade sett fram emot att börja med estetiskt idag på skolan och ba dansa mega mkt, men icket vi snackade bara typ och skulle lära känna alla.. kul?  Sen imorgon ska vi göra nå sammarbetsövningar för att vi inte ska känna oss.. ne inte vet jag varför typ för att vi inte ska vara så nervös inför vad alla andra ska tycka eller nått..

Min lärare frågade om man hade några erfarenheter av dans sen förut och så ba; evelina hur länge har du dansat? det kändes nästan pisamt och säga: 10 år. av någon andledning. Sen frågade hon om jag inte ville hålla i en lektion när vi skulle ha jazz. jag vet inte ska jag? aja vi får se hur jag gör det är ändå ett tag kvar innan vi ska ha det. Det ändå som känns jobbigt med att göra det är att jag måste komma på en korografi som passa för dom som kanske inte dansat någonting alls förut.
från det ena till det andra så känns det som det bara blir kallare och kallare fast än det står i alla tidningar att det ska bli super varmet. som kallast typ - 16 idag huvva!
Nu ska jag ta mig en God rostad macka och lägga mig i soffan. inte dåligt 
mörkt - 13,6 C

estetiskt yey!

Godmorgon!. nu sitter jag här framför datorn och stoppar i mig det sista filet som fanns kvar i förpackningen och ett riktigt gott äpple, kan det bli bättre?
Idag börjar estetiskverksamhet på skolan och det har jag sett fram emot enda sen jag började första terminen. Det enda jobbiga som kan vara är vi nu på morgonen har idrott och precis efter det dans, men vadå längre träning ja ska inte gnälla. nu är det brottom om jag ska hinna göra allt som ja ska göra.
byebye

Älsklings Lars

Åh gud det finns bara ett ord. KÄRLEK Lasse kommer alltid vara den bästa och just nu håller jag faktiskt på att börja gråta. Alla låtarna väcker upp så många minnen. bra, dåliga,mysiga, underbara.bara awesome!
Första gången jag såg honom var med angelica. jag hade just börjat lyssna på honom och hörde att han skulle spela på nydala i umeå så vi får iväg och det var hur bra som hellst. längst fram.
Året efter ( när ja gick i 8an) spelade han på idun teatern och då följde min kära vän tove med mig och än en gång dom absolut bästa platserna längst fram. Förra året kom han aldrig till umeå så mina planer var att fara till luleå men sen blev det ingenting av med det och de är ruskigt tråkigt men what to do?. Nu håller ja tummarna hela tiden på att ja ska få fara till Peace & Love festivalen och kolla när han spelat och sen också att han kommer till umeå. loooove!


Solen i ögonen

Skynda Skynda nu börjar filmen/dokumentären med Lars Winnerbäck. awesome!!



pussen

Music. yepp i like

T.I feat Justin Timberlake - Dead And Gone

äta bör man annars gör man

Heej guys! Nu har jag äntligen kommit hem. Min plan var egentligen att försöka rör på mig lite och gå från skolan hem till pappa. det tar kanske 40-45 minuter men efter en seg matte lektion och ruskigt kallt väder ångrade jag mig och gick till mamma istället. laaaat!
Adam hade träning halv 6 så jag passade på att åka med pappa hem i samma sväng. Upp på Willys för att köpa lite mat och nu äntligen hemma. Jag har verkligen ingen ork till att laga nån speciell mat så jag tryckte just i mig en risifrutti med manna och nu sitter ja och kastar i mig lite nudlar.



hare gött- 

mulet -6C


prata inte svengelska

Blääää, engelska lektionerna är inge roliga. the journey from egypt was horrible. ursch så tråkigt!

en sex guru kanske?

Heeej. Nu har jag suttit framför datorn sen jag kom hem, det vill säga från typ halv 1 och nu har jag riktigt ont i huvudet huvva! Nu när det inte är någon dans har jag blivit som någon latmask som inte gör någonting för att röra på fläsket förutom att gå till skolan fram och tillbaka vilket blir typ 40 minuter sammanlagt. illa eve!
HAHA btw så bör ni lyssna på boys boys boys  med lady gaga. Iknow alla hennes låtar låter typ likadant men den är faktiskt lite rolig *we love them* hehe

Nu sitter jag iallafall och kolla filmen The Guru på tv3. jag antar att den snart är slut. Den är faktiskt ganska rolig, han flyttar för att bli filmstjärna men det går inte riktigt som han hade tänkt sig



Nu ska jag vila mitt huvud alltså gå och sova.
godnatt

i know you like it

okej hhahaha kom just på att de kanske finns folk som tyckte dom där bilderna i inlägget under va riktigt äckliga men det är min  blogg och jag skriver/lägger upp bilder om vad som faller mig i smaken.
så till planerna ja hade förut så ............     
mulet -0,6 C 
     

Ny termin. Nya krafter?

TJaa, jag kom just hem från skolan. Den här terminen blir det inge mer bak utan vi ska vara i butiksköket ( laga mat m.m )  En aningen jobbig start blev det ju iallafall. Först skulle vi lära oss att fila knivar så alla gick omkring med en massa knivar och då gick ju omkring och va nervös att nån skulle råka köra nån kniv i mig eller nåt haha

Sen efter det tror ni inte har tar fram en stor GRIS och börjar stycka den. jösses ja trodde ja skulle dö på riktigt!
Han tar bara tar i foten på grisen och vrider om så det bara knakar och sen så är foten borta. haha helt galet.

 

Fräsch!

tillbaka till skolan

heej, blä jag känner mig bara jätte seg med mitt skrivande men jag tror att jag kommer att komma igen snart ( hoppas ) eftersom jag skriver mest för att ja ska kunna kolla tillbaka om nått år och se precis vad jag gjort. Jag funderar också på att börja skriva värder och temperatur utomhus för det skulle vara lite kul att kunna jämnföra ba;" förra sommaren var det mycket kallare än den här sommaren" , eller nått sånt. borde jag?

Skolan är tillbaka vilket både känns bra och dåligt. roligt att träffa alla kompisar igen men det är fortfarande plugget så..'


7 januari

I onsdags fyllde min bror 14 år, hehe han är alltid så "nervös" innan han ska fylla år och då kan han inte sova så jag steg upp 06.10 för att väcka honom. he-he.



Nu ska ja gå tillbaka till mina engelska uppgifter,
peace

Julen är nu bortstädad

Godmorgon. Sista lediga dagen sen blir det tillbaka till plugget huvvaligen.
Idag fyller min bror år så det blir väl en massa tårta och gott idag yey!.

Sen har ja ju inte skrivit någonting an om vad jag gjorde på jul och nyår så jag tänkte berätta jätte jätte kort om julafton nu.
Vi började med att åka till farfar. där fotade jag nästan ingenting förutom på en räv som tydligen kommer och tigger mat från alltanen typ varje dag.
  

Sen vid typ halv sju tiden for vi hem till mamma för att  fira resten av julen.
   
 
Japp, de va väl min jul syster stressade verkligen för att få köra omkring med dockvagnen innan den ens vad ihop skruvad och tomten var en aning otrevlig och stressad han också men what to do? hehe ne men de va de.
puss

Nu ska ja leva livet!

heeej! Nu är jag snart på gång igen awesome! men min LÅÅÅÅÅNG variga förkylning ( eller vad det är ( vill inte försvinna men nu har ja skaffat en massa bra grejer för att det ska bli bra ingen

.     

Hahaha nu ska det bli bra och sen ska jag börja träna till tusen ;) 
puss

det håller fortfarande i sig

Godmorgon. sant jag vaknade just men jag måste snart börja vänja mig vid att gå i säng och vakna tidigt om ja ska kunna klara skolstarten.
Jag hittade en bild hos mormor sen 1999 när jag var 7år. Jag T ,J och C dansar så flitigt. jag gillare!

RSS 2.0