Feb. 16, 2011 - förrgår

Godmorgon! alltså det är så kallt i lägenheten så jag kommer typ få frysskador på baken! Men jag är iallfall på skolan nu och ska baka mitt lantbröd inför uppbaket.
hur som hellst.

förrgårs makeup ska jag bjuda er på nu.
taddaa!

Feb. 15, 2011

hej hej.. kunde tyvärr inte visa sminkningen igår eftersom hela dagen gick ut på att flytta och flytta. Men det är faktiskt skita snyggt här nu (och kallt). Peter var och fixade internet idag men jag fick inte till det på min dator så jag får helt enkelt visa gårdagens makeup imorgon :( men det blir av för bilderna är tagna och klara. yipiii.

Jag ska nog krypa ner under täcket snart och läsa lite ut kat von d boken och sen sööva.
hejdå med er. hörs imorgon ( herregud känns som jag sitter och försöker övertala mig själv till det, haha)

Feb. 13, 2011

godkväll. jag har storslagna planer på min makeup imorgon så ska stiga upp extra tidigt . haha är man nörd så är man.
Imorgon ska jag och min andra halva ta vårat pick och pack och bosätta oss i en egen lägenhet. Eller det är peters men han har sagt att jag får sova och vara där, väldigt snällt av honom. haha.

Helt sinnes att han har stått ut med att bo med mig och min familj i ett halv år nu. Men äntligen har han fått eget och det kommer blir hur awesome som heller. Så ja som sagt alla hjärtans dag kommer gå ut på att flytta!!

nu ska jag kolla lite inspiration till morgondagens sminkning. herrååå :)

Feb. 8, 2011 - VARNING för långt inlägg

ojdå. har inte uppdaterat sen förra fredagen.
Så ja kanske ska sumera lite.
förra fredagen: Vi gick ut och partajade. först hemma hos natta och sedan vidare till 5ive. Det var inte jätte mycke med drag men mysigt var det iallfall, tills vi åkte hem och peter inte hoppade av bussen när vi skulle kliva av.
lördagen blev en trött dag hemma och likadant med söndagen.
veckan började rulla på och jag var nådigt förkyld! fick en tid på sjukan så jag hoppas jag får komma dit snart. Men han på vårdcentralen sa att i värsta fall får jag leva med min special nässpray. Det tänker ja inte acceptera.
Sen blev det fredag igen och jag gick och ja mig före normal tid för att stiga upp 05.45- bussen till ikea.
Hittade två sketa snygga byxor inne på cubus för en enormt billig peng och sen lite grejer till peters lägenhet(som vi förresten flyttat till om prick en vecka).
Hade spanat in ett par stövlar(ja, gummistövlar) på dinsko i sundsvall som inte fanns i min storlek så på söndagen for vi till strömpilen och det klirrade ännu en gång i kassan men jag är nöjd, nu för det vara hur lerigt som hellst på peace utan att jag behöver bry mig om fossingarna.

Igår hade jag tid hos tandläkaren och fick skrapa en miljard med tandsten. Åhh det var inte skönt(inte alls) och sen pratade vi lite om tandläkar försäkringar och att jag skulle få en till tid i augusti innan ja blir 19 för att puttsa till gaddarna en sista gång. Det var snällt av henne. hihiihihihhi. Färgade lisas hår och hon blev finis.

Nu sitter jag här med malin på universums längsta hål men det kan jag väl överleva.
ursäkta mitt enormt tråkiga inlägg utan bilder.. har fått tillbaka min dator så jag är lycklig iallfall. hejdåå


RSS 2.0