Nov. 30, 2010 - haft tusen nålar i mig!

förra fredagen gjorde jag min första tatueringen. KOLLA KOLLA KOLLA!!!


Nov. 30, 2010 - läckert!!

Men tjaa.. längesen nu. Jag gick iallfall och lämnade in min dator till skolan idag och dom kommer att skicka den till.. hm... polen! Det kommer ta två veckor för den ungefär att bli klar så under tiden har jag fått en lånedator. inget ont mot datorn för den är bra, det är bara det att den är lite. TUNG!!!!!

På tal om inget alls så har mina outfits dom senaste två kanske till och med tre veckorna bestått av mjukisar mössa och jogging skor (eftersom jag inte kan få tillbaka dom enda skorna jag kan ha såhär tids av victoria) sen också självklart utan smink. jag är bara så trött på morgonen och så är de ju kallt ju.

Aja efter skolan pallrade jag Emma, Malin & natali ner på stan. Tanken var att köpa julklappar men kom hem med saker till mig istället. Ett ur snyggt läppstift(kommer användas effektivt) från Makeup store och en fin fin klänning från H&M som jag tänkte ha till julafton. 


har fortfarande inte hittat laddaren till kameran... herråå

Nov. 24, 2010 - den luktar inte gött

japp. sanningen är att min dator inte gå igång. den har troligtvis brunnit. så jag ska nån dag framöver se om det går att rädda alla tusentals bilder som jag har där och sen be om en ny från skolan. Om inte mina bilder går att fixa kommer jag vilja dö. tack och hej

Nov. 19, 2010 - skönt

Idag händer det!

Nov. 14, 2010 - världens snyggaste

  • Kat von D


Nov. 8, 2010 - bilderna slutar alltid såhär.

alltså jag är hemskt ledsen för dessa enormt fula bilder ni nu kommer att få se. Men you gotta love webcam!




Fråga mig inte varför ja lyfter mer på det ena ögonbrynen.

Nov. 2, 2010 - update

Wohoooo. kollade vimmel bilderna från i fredags och hittade en liten "söt".  synd bara att e1 hade tagit av sig talibandräkten.  herrå


RSS 2.0