Knock me down till we see eye to eye

Nu är solen framme igen så det töar lite, men det lär ju säkert komma mer snö bara för att jag är nöjd.
Idag- dans och det gick väl bättre än förra gången men ändå hahahha. Sen nu sitter jag och funderar på om jag ska gå till skolan imorgon eller om ja ska ta bussen? Vädret får nog bestämma men förmodligen blir det gå, jag måste röra på mig lite. Beach 2010 ju!

Men det blir nog bra, det är ömojligt lika kallt som sist jag gick. Då var det -20 och mina ögonfransar blev jätte fina och då kände jag mig som en söt isprinsessa ne men skämt och sido. Jag har inget vettigt att skriva om det är nästan bedrövligt så peace


The pain of losing a guy like you



Jag har inget vettigt att säga idag. dagarna går upp och ner hela tiden så.

Oooh lord, oooh lord

you make my heart go ding-a-ling-a-ling


lets put a smile on that face

Godnatt. Imorgon kväll ska jag ha roligt, jag måste ha de. Grattis vickan igen, det kommer bli awesome

dansa med ammunition i blicken

hej.. Min kropp är fortfarande mos men det blir bättre och bättre.
Idag har ändå varit en rätt slapp dag i skolan tycker jag men dagens dans höll på ta kol på mig, för att jag dricker för lite vatten fortfarande. Jag måste skärpa till mig med det där nu.

Aja today today - svart, Nightfall från MUS


Nytt Meddelande: Peace&Love

"En brittisk entertainer, en äkta punklegend, ett glödhett svenskt band, en tysk reggaestjärna, en singer-song writer med hjärta för fiskar och ett stenårt dödsmetalband. Det är dagens släpp.
En brittisk entertainer, en äkta punkarlegend, ett glödhett svenskt band. en tysk reaggaestrjärna, en singer-song writer med hjärta för fiskar och en stenhårt dödsmetalband. Det är dagens bandsläpp"

Mika
Jello Biafra and the Guntanamo school of medicine
Miike Snow
Martin jondo and band
Pernilla Andersson
Demonical

Jag tror att det kan vara lite kul att se mika faktiskt, men ja prioriterar inte han först precis. men nice


give me a call

Tja. kom just hem från dansen efter ett sinnessjukt pass. Vi körde mer modernt idag och mesta på golvet också. Mina knän gör ont, mina axlar gör ont, min rygg gör ont. Speciellt min rygg, herregud. aja mendet blir nog roligt när man lärt in det antar jag. ops ska käka byes



Måste komma ihåg att ringa tove!!!

today - paint summer feeling

Tjabbson. jag är ledig idag, eller jag har varit på utvecklingssamtal och sen hem igen. Det är super fint väder ute så jag tänkte: lite färg. så så blev det, jag ville göra ännu mer färg men dels har jag dåligt om knalliga färger och sen så ska jag ut på stan sen idag också. hehe.

makeup

varför , VARFÖR!!!

Bajs bajs bajs!. Självklart ska kenza gå och köpa en likadan bikini som jag för att alla nu ska tro att jag köpte  den efter att ja sett  den på hennes blogg! tack Kenza

på lördag åker jag hem och den här gången ska jag inte missa tåget. Ska käka lunch med mamma innan så jag kommer till gbg i tid. Det dryga är bara att jag har sittplats den här gången...

peter jobbar till 01 så jag tror jag ska gå och sova nu. godnatt

mig i ett nötskal.

hej. jag heter evelina och är sämst. missade tåget hem igår så nu fattar jag inte hur jag ska ta mig hem. ny tåg biljett går på över 800 spänn. hjälp... råkar ingen vara i göteborg som ska till umeå????????????

flytta skolan och familjen hit?

hej hej hej. Jag är fortfarande i borås men klockan 17 går tåget hem mot tråkiga umeå. Jag vill inte fara härifrån, Jag trivs bra här men peter blir väl snart less på mig så. Men jag har iallafall städat här idag medans han varit på jobbet. Jag skitar alltid ner överallt, mina kläder ligger utspridda över hela lägenheten typ så jag kände att det kanske vore smart att städa allt jag skitat ner. haha go evelina!

Sen när jag kommer hem ska jag till skolan på en gång, jag kommer vara ett stort vrak men så får det bli helt enkelt och om jag inte är helt ute och cyklar så är vi lediga fredag och måndag? Sen är de vecka 12 sen 13 sen lov igen och då kommer min största tonårs förälskelse till mig. Jag måste tänka positivt att det är snart han kommer upp. Herregud vad jag håller på jag har ju inte ens farit härifrån än.

Men det är fint väder ute så jag ska ta mig ut en liten stund och ta lite frisk luft. snart hemma

Nytt Meddelande: Peace&Love

"Dags för bandsläpp! Peace & Love presenterar en av världens största hiphop-artister: Jay-z, aven Patti Smith, The Kooks, Danko Jones, Ane Brun, Michael Monroe"

Vidarebefodrade det smset till anja och jag gjorde hennes dag. varsegod

idag istället för imorgon

Jag sket i att åka tåg och åkte bil med jocke ner till gbg i stället så han skjutsade mig enda till dörren och så är jag redan framme, hur awesome är inte det?. Peter är inte hemma dock men just därför kan jag gå och sova i lugn och ro. byeee

Nytt Meddelande: Peace&love

"Vi kickstartar vecken med ett efterlängtar badsläpp - Robyn bokade till peace & love 2010!
PS Håll ögonen öppnai veckan, stort släpp på gång."

Jaha det känns ju rätt awesome, jag tror att tove kommer bli rätt glad nu iaf. Nu taggar jag veckan inför det stora också!!!!!



(bild: google)

Mars 7, 2010

Dagens humör: sliten krigare, men det är söndag
Dagens borde: packa väskan
Dagens frisyr: hög slarvig boll
Dagens smink: smink? inte på en söndag
Dagens klädsel: jenas, linne och kofta
Dagens planer: packa
Dagens materiella vill ha: en tidsmaskin?
Dagens fundering: Vart är min nässkölj grej?
Dagens beroende: Nässkölj grejen.
Dagens tråkigaste: det kommer säkert något ruskigt tråkigt, annars hela dagen.
Dagens längtan: Tisdag :)
Dagens superlängtan: Hela sportlovet, borås
Dagens tidning: hm.. kollade just vk.
Dagens låt: Ted Gärdestad - Oh, vilken härlig da'


(bild: Google)

Mars 6, 2010

Gud. jag har ingenting vettigt att skriva. jag var med tjejerna igår och ikväll ska ja träffa tove och anja.
måndag far jag till peter!!

Nytt Meddelande: Peace&love

"God morgon, vi kan idag berätta att ryktena har  varit sanna, det fantastiska grundebandet Alice In Chains kommer spela på PEACE & LOVE i sommar :) Fredåkärlek!"

från - Februari 26, 2010

Ladies night @ sävar som sagt.






Sen blir det alltid bilder på när anja dansar. Hahah alla kvällar har man sånna här bilder i kameran. Men vi hade as mys med kortspel, prat & guitar hero.


Take me out

tjaa. jag är lite efter och därför blir det gårdagens makeup idag istället. Idag har jag ändå varit hemma och sjuk så jag har typ inte sminkat mitt något.
Jag vet inte varför men jag har fått någonting för lila.



Imorgon har jag också fått tid på sjukhuset. äntligen! Fast det känns som att de inte kommer göra någonting och så får jag fortsätta gå såhär över ett år till..

Nytt meddelande: Peace&love

"Dags för årets första peace and love forum släpp! Jan Eliasson, Nour El-refai, Markus birro, Mian lodalen, Hasse aro, Liam Norberg, Katarina di leva, mfl"

oh, baby nice shoes



Idag fyller mormor år. GRATTIS!!
Men nu ska jag snart gå ner till bussen. Jag orkar inte gå till skolan idag, jag känner bara att ja blir sjukare och sjukare och jag vill inte ligga i koma när jag är i borås så idag och imorgon blir det bussen.
Igår bakade jag och lisa vaniljbullar också, as gött blev det.

Ne jag har ingenting vettigt att skriva känner jag så varför fortsätter jag?. Kameran ligger iallafall framme nu så ikväll hoppas jag att jag lägger över bilderna från i helgen, det vore ju trevligt.
aja over and out

just nu: Mötley Crüe - Hell On High Heels

Mars 1, 2010


(folk säger att vi är lika...)

Nu far vi snart till skolan. försov mig imorse också så det blir no makeup för mig idag men jag överlever nog.
Efter skolan ska jag på stan med tove och sen ikväll baka med lisa. later

RSS 2.0