men de säger ja godnatt.


And all I want to do is hear your voice. But you're not their

Ne. jag kunde inte städa hela dagen och jag var tvungen att komma ifrån de så jag tog mig en springtur. När jag kom fram till där man kan välja väg valde jag att ta den längre och sen gå en liten bit, jag får så ont i axlarna eller revbenen ibland och då är det inte lika skönt som man hoppats på att de ska va. Men idag gick det någolunda bra, ena axeln ville inte men ja tvingade den helt enkelt.

Mitt rum ser just nu aldeles förjävligt ut och det står lådor och säckar överallt. Inga gardiner har jag heller för mamma ska putsa mina fönster. Då kommer nästa grej. Jag har ena persiener så för att kunna sova måste jag ha mina gardiner. Hur ska jag kunna sova ikväll när solen ska lysa in i mina ögon så fort klockan blir typ 06. Eller vadå skit i om solen lyser, alla väglampor gör så jag inte kan somna heter det så det kommer bli illa.
Fast en bra grej. Vi ska egentligen inte flytta in för än på tisdag men de som bor i lägenheten just nu har typ flyttat ut alla sina saker snart så imorgon bär vi över förhoppningsvis allting så då slipper jag gå naken på skolan på måndag också. hehe

Nu ska jag hoppa in i duschen. hejss

eller btw. varför ser det helt sjukt ut när man ska skriva inläggen? För att göra stora bokstäver trycker man på ett B så ska de inte vara och för att få de kursivt ska man trycka på I. Det är ju helt fel. och om jag ska flytta nått textstycke typ till höger så flyttas allt. jag får snart ett riktigt vredes utbrott!


 
just nu: Atreyu - When two are one


I'm still broken

Bläääää. jag orkar inte mer. Packa är de mest tråkigaste som finns. speciellt när hela lägenheten ska packas ner.
Mamma vill att jag ska packa ner alla kläder. men hallå! vad ska jag ha för kläder på mig på måndag och tisdag då är ju frågan? Men de är väl bara att lyda och sen gå naken eller nått.

Aja back to work. later


Tomorrow you'll be gone,gone,gone

Idag på stan. Jag köpte en ny ögonskugga. jag ville ha en riktigt gul men det verkar bara vara make up store som har den jag vill ha så jag får väl lägga ut lite extra nån dag. Istället blev det en grön, har inte testat den än men jag ska göra det snart tror jag. antingen den eller den jag fick från lisa. Ska ut ikväll så det blir nån av dom. Sen köpte jag ett puder också för det som jag hade har jag tappat i gölvet typ två gånger så de va helt trasigt och imorse blev jag less. Jag köpte bara ett billigt från HM men jag var i behov och ville inte riktigt lägga ut massor på en.

Sen skulle jag köpa en tröja från GT hade jag tänkt också men ja självklart ska jag ju glömma de, glömsk som jag är och det är det nog ingen som kan säga någonting annat om inte om slarvig heller för den delen hhaha.  Aja så jag får fara på stan till veckan istället.
Sen när jag for hem skulle det ju självklart regna, Klart det ska göra de när jag ska hem menar jag! ursch.
Nu ska jag gå och lägga på en annan make up. det blir den gröna. Åh jag vill ha en vanlij färgad kajal! ahhah ne nu får jag ge mig. Hare götte
just nu: Milow - You Don't Know


Share your playlist.com




Nu far jag till skolan. fixar böcker och biljett sen stan. hejs

just nu: spotify reklam


090828

Godmorgon. vaknade nu, men det gör ju ingenting för jag är ju ledig he.he.
Eller ja jag är ju tvungen att fara till skolan ändå eftersom jag är så slarvig men men. Sen igår var jag aldrig på nån promenad för mamma skulle ha med mig på obs och  jula sen hjälpa henne att putsa fönstrena. Jag höll ärligt på att bryta sönder fönstren för jag blev så irriterad att jag inte fick upp dom. Hur mycke jag än skruvade och slet så gick det inte,ursch! Fast hade jag haft lite bättre tålamod hade det nog gått bra tillslut men nu har jag inte de och jag blir förbannan på en gång typ. aja nu plingade micron så gröten är klart.
Frågan är bara om jag ska fara ner på stan och köpa en ögonskugga? jag vill ha en fin och gul från make up store. aja hejdå

    insane liten flicka

    Jag fick en ögonskugga av golisa idag också!! tack tack tack. Hon sa att hon inte använder den annars hade jag aldrig tagit emot den för den är jätte fin och från make up store dessutom


    With your face down to the floor





    Skolfoto idag. Känner verkligen som jag blev as ful men nu fick det bli så iallafall.
    Fixade en biljett till till hockeymusikalen så jag ska ta med mig min bror tänkte jag.Synd bara att biljetterna ska hämtas ut senare imorgon och jag glömde att göra det idag så jag måste fara till skolan på min lediga dag för att fixa de. Iofs kan det vara bra för jag måste gå till biblioteket och låna massa böcker och eftersom jag har läxa till på måndag är det nog bra om ja lånar boken också.

    Ikväll har jag ingen aning om vad som händer men nått kul hoppas jag då på. Eller så tar jag bara en lång promenad. bara det inte börjar regna igen för då blir jag en aning besviken, det kanske blir att springa istället de är mycket skönare he-he.

    just nu: Crashdïet - In the raw

    The black rain is falling

    Tjaa. Någonting jag verkligen älskar är min otroliga tur som ja alltid har (ironi).  Jag börjar tro att jag gjort nått för att förtjäna det ibland. Det är helt sinnes.
    Men först bara sumera dagen lite. For till skolan, Vi hade bageri hela dagen idag och min lärare tyckte att jag skulle kämpa lite extra idag så ja. Jag fick göra "nyttiga baguetter" helt själv. Hur drygt som hellst att först stå och väga upp allt och sen ska jag rulla varje lite bit deg till små bollar vilket blev typ säkert mer än 80 stycken. Som tur fick jag hjälp av lisa och ida efter ett tag.
    Sen så när jag gick och vilade för mina fötter skrek verkligen så kom hasse (min lärare) och satte mig i mer arbete. Jag skulle hålla koll på ugnen så medans alla åt fick jag ibland springa upp för att stänga av den och ta ut bullar.
    Sen efter de hörde jag bara. eve! paketera, eve, ta ut bullar, eve eve eve. Fy.

    Sen till oturen då.! Efter middag kände jag att jag ska ut på en promenad så jag går upp till pappa och det är så skönt men musiken i öronen och skön luft. Jag gick upp till pappa för att fixa lite annan musik och hitta mitt skolkort. Så sen är det alltid mycke roligare att gå två så pappa går med på att gå med mig en bit. När vi kommer ut har det börjat små regna men det är ju bara skönt tänkte jag.
    Hahah det fick jag snabbt ta tillbaka när de började ösa ner och jag kunde typ inte se vart jag gick för allt vatten i ögonen. Jag tycker lite synd om min pappa faktiskt som tvingades gå tillbaka den vägen sen också men men. Jackan är nu blöt,byxorna är blöta, t-shirten är blöt, skorna är blöta, sockarna är blöta och till och med bh,n är blöt helt sinnessjukt. Det är min vanliga tur då. Jag skulle egentligen iväg och köpa frukt men jag känner inte att jag vill gå någonstans just nu så mamma lovade att köpa innan hon kommer hem så. aja nu sätter jag mig vid tv,n hejddåå

    tycker min låt just nu passar ganska bra.
    just nu: Ozzy Osbourne - Black Rain


    Got a ticket for a world where we belong

    Godmorgon. Uppe med tuppen men jag måste hoppa in i duschenoch sånadär saker. Ursch ja är så trött jag vet inte ens vad jag ska skriva, hjärnan är helt ihopskrynklad känns det som. Ne jag måste stoppa i mig nå mat så jag kommer ur min zombikropp.

    If Everything Could Ever Feel This Real Forever

    Jag har bestämt att jag ska försöka lite mer i skolan nu. Iofs har jag sagt så i flera år nu men ja ska verkligen försöka. Och allt känns så stressigt just nu. trafikantutbildningen är mycke och svenskan och jag måste hitta ett jobb och de är snabbt och jag måste hitta en praktikplats och om ja är på praktik hur ska jag då hinna jobba? Jag ska dansa tre gånger i veckan. åh mitt huvud spängs.
    Jag blev på jätte dåligt humör i eftermiddag så jag kunde inte sitta hemma. for ut och sprang och efter det gick jag på promenad också. Jag behövde verkligen skaka av mig lite jobbigt så nu känns det lite bätte men jag känner nu hur alla tankar börjar krypa tillbaka. dööööÖ!

    Idag var första bageri kursen också. Jag har typ glömt bort vart alla grejer finns för jag hittade ingenting. inte bra inte bra men det kommer nog tillbaka snart igen. Vi gjorde iallafall kanelsnäckor (kanelbullar typ) och vi ska fortsätta med det imrogon också för då har jag en hel dag med bara bak bak och bak så imorgon ska jag vara sliten. finns ingen ork till att fixa håret och jag kanske tillochmed låter min hud vila hel och hållet vi får se.
    Nu ska jag fortsätta se So you think you can dance. pussN

    just nu: Foo Fighters - Everlong

    så enkelt blir de

    ne, jag orkar inte . tror jag måste sova lite.

    lyckat



    godmorgon. Jag hade lämnat den här lappen på köksbordet för att mamma skulle se den och sen väcka mig halv 9. Men som tur va ställde jag klockan på kvar i 9 ifall hon inte skulle ringa och ne, klart hon inte ringer hahah så nu är det lite brottom men men. idag blir det  trafikant, svenska och livsmedel. pussN

    seize the day

    godkväll. gud jag är trött och har ont i huvudet, ingen bra kombination känner ja. Det blev att äta surströmming med mammas jobb idag vilket aldrig är fel för jag tycker de är skit gott, någonting värre är att jag ibland får världens halsbränna så vi ser väl imorgon hur de är, jag har då inte fått det än iallafall.
    Skolan idag då. Ingen riktigt skoldag egentligen, började klockan 10 med trafikantutbildning. det enda vi gjorde var att kolla igenom boken lite och sen försäkra oss om att det inte går att lata sig igenom den här kuren utan man måste ligga i annars kommer man inte klara det. HAhah det kändes en aning drygt eftersom jag är så lat när det gäller skolan. men på sätt och vis är det här viktigare känns det som, jag måste ju ta körkortet och alltså måste jag få bra på kursen annars kommer det inte gå som jag tänkt de riktigt.

    Efter det hade vi elevhandledar grejs där vi inte gjorde någonting typ. vi pratade lite om fadderdagen vi ska ha för alla 1.or och sen fick vi biljetter till hockey musikalen som är den 5e september. Det blir nog kul, det är tydligen först hockey löven - modo och sen musikal eller tvärt om jag fattar inte  riktigt men va har iallfall fått biljetter för att gå och se den. Om vi ville ha en till biljett så kunde vi bara gå till björklövens kansli och be om en till. Det är väl för dom som vill gå med någon som inte fått biljett antar jag.
    Träffade issa idag också. hahah den krabbdansarN har jag inte träffat på hela sommaren och det var så himla roligt att träffa henne igen. Synd bara att hon har gått om så hon går ettan nu för skolan blir så mycke roligare när hon är med för hon är helt sjuk.

    AJa jag ska väl gå och se lipstick jungel eller nått för jag har ingen lust att sitta framför datorn mer, det finns ingenting att kolla länge så later, eller godnatt man vet aldrig


    The music keeps me up all night

    Godmorgon. Snart ska jag sätta mig på cykeln och fara iväg till skolan. Bara två lektioner så det blir att gå på stan efter det. Jag behöver värmeskydd till håret och torrshampoo. Utan värmeskydd kommer mitt hår se ut som en risboll snart. aja nu är de lite brottom här, hejs



    Why you always kick me when I'm high



    Helloj. igår åt jag då kräftor Mmmmm! hur gött som hellst fast jag fick stressa i mig maten för jag skulle hinna de när gustav, tobbe, och nisk spelade på stan. dom är jätte bra faktiskt, chill. fast ja tog inge bilder för jag glömde både väskan och kameran i all stress. Aja hur som hellst så mötte jag eve på stan och sen for vi upp till mig och kollade film sen tog vi några korta promenader.
    just pappas "bror" och han tjej åt med oss igår och dom hade med sig present till mig, Jag fick kläder från GT och jag trivs jätte bra i det.



    just nu: SR-71 - Right Now

    You´re single now well then so am I

    Nu har pappa öppnat det han fick av mig och adam så nu kan ja visa. (klocka och handdukshållare)
    Sen kom tomas och carina så dom grattade mig samtigit. Av dom fick jag massa ansiktsrengöring vilket ja behöver för jag börjar bli tokig på min dåliga hy.



    Just nu : Hoffmaestro - seize the day

    I'll find something that will kill me



    Ge mig! visst ja har pengar så jag skulle kunna men sen är frågar. när har jag användning av klänningen t.ex.
    Skorna är ju som en annan sak  men klänningen. Aja det kommer väl inte bli av men den är såååå snygg jag kan sitta och kolla på den i evigheter...


    jag känner vibration. förtrollningarnas kväll




    Åh jag måste köpa fler ögonskuggor jag känner mig så begränsad och det blir tråkigt efter ett tag när de blir samma färger hela hela tiden. men såhär blev det iallafall. Aja nu ska jag gå tillbaka til lvardagsrummet igen och vara lite social med do som är här. peace

    eller just en till grej. Jag vet aldrig vad ja ska skriva för rubriker längre så jag har börjat skriva in låttexter ( från låten ja lyssnar på vid just de tillfället ) det blir enklast så.

    i think i used to have a voice

    Godmorgon. Idag - lördag. Pappa fyller år så de blir att fira honom. 47 år ojoj, om 3 år firar vi 70 år haha jag blir 20  och han blir 50 och då är planen att fara utomlands och det hoppas jag verkligen.
    Strax ska jag hoppa in i duschen och sen ska ja kanske hjälpa pappa att göra en tårta, det är alltid lika kul, nästan.

    Anja ringde just och sa att vi kunde laga sushi hos henne imorgon. AWESOME gur så gött nu längtar jag jätte jätte mycke, hahah efter lite mat. Fast ikväll blir de kräftor också så det blir underbar mat två dagar i rad så nu är ja typ i himelen.
    ne nog med strunt prata, nu blir de duschen och fantisera ihop en sminkning. later



    just nu: Nine inch nails - Every day is exactly the same



    Do you know what's worth fighting for

    Nu är jag hemma från stan. Blää vilket sjukt väder jag blir så less. det blåser ju så man tror att 20 helikoptrar landrar samtidigt typ, inte kul alls. Jag hittade iallfall present till pappa, det är väl kanske inte något som man önskar sig men vadå han sa inte vad han ville ha så jag köpte nått som jag tror att han behöver i hemmet.
    Ikväll tror jag bara att jag ska ta det lugnt, vet inte varför men jag är så himelens trött tillexempel som igår när jag gick isäng typ 22.20 då är det illa. Men jag skyller helt enkelt på att skolan har börjat he-he.

    Det är så mycke saker jag vill göra men allt ska ju kosta så hemskt mycke pengar så det är inte alltid så lätt. Jag vill göra hårförlängning (vilket jag kommer göra så snart som möjligt), jag vill fara till borås sinnessjuk mkt (vilket jag ska göra när ja har tid/får) Sen vill jag ha massa nya kläder och ett helt badrum fullt med smink, det skulle vara drömmen. Att kunna välja precis vad man känner att ha för färger olika dagar istället för att ta vad man har och sen så va de de. Det är inte riktigt lika roligt då.

    Ett sånt här vill jag ha. Det skulle typ vara drömmen!

    just nu: Green day - 21Guns

    det är så enkelt, nu vill jag ha dig

    Godmorgon. Det är fredag och jag kan frotfarande inte riktigt fatta att jag är ledig alla fredagar, en extra helgdag gör ju hur mycket som hellst egentligen.
    Som sagt fyller ju pappa år imorgon så om ett tag ska jag trycka i mig lite mat och sen ringa lisa för att gå på stan. Mamma ville att jag skulle göra någon nytta här hemma nu när jag va ledig. typ som att städa eller börja packa inför flytten och egentligen har hon väl rätt, jag borde börja packa för vi flyttar 1 september och ingenting alls är nerpackat och då menar jag  verkligen ingenting, det är illa.
    Jag pratade med pappa iallafall igår kväll och frågade vad han ville ha för nått men ne självklart visste han inte de så jag får väl vara lite påhittig antar jag. aja nu ska jag äta, jag tror det blir soppa. hejd

    Eller juste. Idag är jag grön. kände att de va lite somrigt nu för det känns så deprimerande att sommaren börjar gå mot sitt slut och jag vill inte riktigt släppa det än..


    just nu: Lars Winnerbäck - Jag vill gå hem med dig

    det är illa

    Gud i himelens son dotter amalia vad trött jag är. ögon bara faller ner hela tiden, så nu ger jag upp. Det är helt sinnersjukt men jag går alltså och sover nu även fast jag är ledig imorgon. godnatt

    det finns inte mycket som är svårare

     

    Just nu har jag den här sminkningen. jag hade en helt annan i skolan idag men den blev jag less på så jag gjorde en ny helt enkelt.
    Jag är uttråkad och vet inte vad jag ska göra. Anja frågade just om jag ville gå en promenad med det har jag då ingen ork till, jag känner mig bara hängig och sen så jag tror det är bra att jag är ledig imorgon.
    Sen fyller pappa år på lördag och jag har inte den blekaste vad jag ska ge honom. Hatar sånt för jag vet aldrig vad jag ska köpa. Visst säger ju: men köp någonting som du själv skulle vilja ha. men det kan ja ju inte göra när det gäller pappa.Om det hade varit nån kompis eller så hade de ju kanske gått men inte nu icke icke så jag börjar bli lite stressad faktiskt.

    I helgen har jag för mig att pappa sa också att vi ska käka kräftor och det är någonting jag aldrig i mitt liv skulle säga nej till, inte ens om dom va förgiftade typ för det är så sjukligt gött! Åh nu vart jag sugen på nått gott också, fram med godis!

    just nu:Marilyn Manson - I don´t like the drugs ( but the drugs like me )


    ja kanske kommer gilla det ändå



    Jag måste bara säga att jag älskar mitt nya schema. Första dagen i skolan och det kändes riktigt hemskt när esther kom in och väckte mig imorse,ville bara krypa ner i sängen igen men de gick ju inte de.
    Vi fick våra scheman och det så underbart ut, bara en lektion på fredag. Men så pratade nån i klassen med läraren som höll i den lektionen så han flyttade den till hålet vi hade mellan svenska och idrott på torsdagar så nu blir vi lediga varje fredag hela terminen. AWESOME!!

    Sen efter höstlovet börjar praktiken som är i 7 veckor, allting rullar på helt underbart känner jag.

    de va de de

    halloj. idag har då jag och anja cyklat till bettnäs. Det blåste som svin men annars gick det bra, ganska jobbigt i benen på hemvägen med motvind men men..
    Jag tog mig också tiden till att fota vad lite av vad jag fick när jag fyllde år så nu







    De va de. en spindelman piercing till tungan, nagellack från min bror, jacka, en bakbok och en massa pengar och presentkort. det är super duper helt enkelt!

    sen bakade jag en god tårta som fort tog slut så jag och anja fick gå och köpa massa saker till en ny.

    rör på påkarna

    heej. jag har ingenting vettigt att säga förutom att jag legat och solat idag med anja. Jag har börjat tycka att det är så sjukt tråkigt och jag blir såå fort restlös. Efter de kom lisa förbi för att boka biljetter till harry potter filmen. Det blir jag lisa och sanna som ska kolla filmen så det blir nog kul.

    Imorgon ska jag och anja cykla fram och tillbaka till bettnäs (4mil) vilket jag typ taggar egentligen för jag har inte rört mig någonting alls i sommar nästan. later

    lisa's place

    tjaaa. nu sitter jag hos lisa med gustav och åke. vi kollar på patrik 1,5 . jag hade egentligen velat sett nån annan film men nu blev det såhär.  Jag har heller inte tagit några bilder på dagen så jag visar imorgon istället. nu ska jag gå. hejd

    birthday

    heej :)  Mina kusiner for just och morfar och anita är kvar.
    Jag fick spindelman piercingen av mamma!!! ja visa massa senare. bye

    everyday I want you more

    Sådär ja. humöret har varit sämst hela dagen idag och min konstiga förkylning släpper aldrig så jag är bara seg i hela kroppen. Därför har jag nu bestämt mig. Jag går och sover nu. imorgon ska jag upp och göra prinsess tårtan sen ska jag inte göra nått mer ,tack för mig.

    just nu: Big Daddy EK & Fuzzy 2Face - African Queen

















    (peace&love. de var så jag laddade min telefon)

    you take me where i never been.

    Åh gud jag är så trött så det går inte att berätta med ord och inte heller bokstäver.
    Jag har bakat som en riktig krigare, kladdkakemuffins och bullar. Nu håller mamma och mormor på att göra en västerbottenspaj mumma. Imorgon ska jag göra en prinsesstårta och den kommer bli utsööökt.

    I natt drömde jag föresten att jag och anja var tillbaka i borås. vi träffade alla killar och vi hade lika kul som när vi va där. Tiden gick precis som då as fort och helt plötsligt skulle vi fara hem. huvva inte roligt någon stans. ANJA VI MÅSTE TA TAG I DET HÄR!
     Jaha nu måste jag tydligen duka också, jösses hejdå



    but it's not my time

    Godmorgon. Igår kväll såg jag och adam 17 again. den var bra men det känns som det är så många filmer som handlar om samma saker, att få en andra chans och sen slutar alla filmer likadant så jag tyckte inte att det va så jätte jätte bra.

    Nu kommer snart anja förbi. Hon ska nämligen hjälpa mig och mamma med alla bakning inför imorgon. later

    just nu: 3 Doors Down - i't not my time

    Bring danger to me

    hej hej,. lite sen uppdatering men ja har haft andra saker för mig.
    handlat med mamma, farit och grattat hennes kusin, varit hos mormor och somnat på spikmattan, farit till mammas kompis och ätit mat och sen varit med anja.

    Vi åt iaf surströmming i stöcke och det var typ godare än vanligt . Mmm
    Hade utsläppt hår idag också för första gången på flera månader typ. Det sliter så sjukt mycket på håret så jag ska försöka låta det vara ett tag tror ja.
    Idag blev det en väldigt enkel sminkning när jag kände att jag bara skulle ränna runt på en massa saker. inga speciella kläder för den delen heller.



    Nu ska jag och min bror kolla på en film. pussN

    just nu: Sugerplum Fairy - Bring Danger

    come closer

    tjaabs. idag vaknade jag sådär tidigt igen. jag tror det beror på att de är så sinnessjukt varmt inne i mitt rum hela tiden.
    Jag tog mig en spring tur och nu ska jag och mamma ränna runt och köpa massa saker till på måndag. Jag fyller år

    helt insane

    Hejs, just nu sitter jag och kollar The Island på tv. Jag gillar filmer om saker som egentligen inte fungerar eller finns så jag gillar filmen än så länge och den är nog strax slut också. nu ska jag gå tillbaka till tv. byee


    färg åt alla håll och kanter



    Idag är jag slö vilket är konstigt, de är ju fredag och då ska man vara pigg men icket. just därför blev mitt smink som på bilden idag också. fanns ingen ork till mer.
    I eftermiddag blir det förmodligen att he en liten färgklick i mammas hår, hon vill inte ha kvar sin lite små gråa utväxt och då finns ju jag där för att trolla bort den på en gång.

    en kort sekund, kan allt som lever här få känna harmoni

    Jag och eve kom just hem från gustav. vi har umgåtts med han einar jesper tobias och nisk. nu vill jag sova. godnatt


    prick prick prick

    Jag har ganska just kommit hem från mormor och moa har varit förbi för att fixa med dansen. det körde ihop sig en del men vi ska lösa det senare.
    Hos mormor testade jag hennes nya spikmatta och jag måste ju säga att det inte var sådär jätte skönt, det gjorde bara mest ont.




    As sexigt verkligen.

    Strax ska jag fara in till stan och möta eve och sen vänta på att GL ska ringa. de blir nog ev trevlig kväll. hejss

    torsdag

     

    Jag har fördrivit tiden ett tag så nu väntar jag bara på att klockan ska gå så mormor slutar jobbat, så att alla slutar jobbet.

    just nu: Eric Hutchinson - Rock & Roll

    I hook you up with some poetry.

    godmorgon. jag vet verkligen inte varför jag har vaknat så tidigt idag, har till och med hunnit se paradise hotel ju.
    Solen lyser och det är inte ett moln på himelen vilket är underbart! jag vill inte tänka på hur få dagar det är kvar tills skolan börjar igen.
    Strax ska jag hoppa in i duschen och sen skicka ett sms till moa. Vi ska anmäla oss till danserna idag för det börjar bli lite brottom med det nu.
    Sen efter det ska jag ta min cykel och cykla till min älsklings mormor för hon slutar tidigt så det passa ju super bra

    Sen har den här sommaren varit den bästa i mitt liv. jag har varit och gjort massa saker istället för att bara sitta hemma i umeå. Peace&love var hur roligt som hells och hade det inte varit för de hade vi aldrig träffat alla underbara människor från borås. Hahah gud vad jag tycker om dom killarna, helt sjukt.

    just nu : Hoffmaestro - So You Do [Slimi Jimi Bubby boy]


    varför fara till gbg när man kan fara till borås

    heej!, nu har jag varit hemma i 7 timmar, anja ska vi fara tillbaka nu eller? hehe.
    aja det var iallafall jätte kul att fara ner och träffa alla roliga typer där nere i borås. sen så är jag för trött så de blir bilder ist.





    bordsbön på liseberg



    take me away

    Det håller fortfarande!

    somnar 07 vaknar igen på natteeeen

    Godmorgoon!!! Vaknade för ett tag sen och snart ska jag hoppa in i duschen tror jag.
    Dagarna här går så himla fort ja fattar inte! men det är väl förmodligen för att vi gör någonting hela tiden och inte bara sitter framför tv.n och degar som nå svin.
    Planer för ikväll? ingen aning , jag vet aldrig vad som händer på kvällarna men de är bara att haka på och se vart man hamnar, inte riktigt så kanske men nästan.

    Imorgon blir det iallafall liseberg hela dagen så det blir förmodligen skit kul. efter de stannar vi över natten i göteborg tror ja för att inte behöva fara fram och tillbaka 10 000 ggr. och sen går tåget vid 17 och vi kommer hem vid 07 på onsdag har jag för mig. aja nu ska ja lämna datorna. byeee

    just nu: Markus Krunegård - Jag Är En Vampyr



    oh baby it's a wild world

    nu är evelina i borås och jag är ur busig
    som loggar in på hennes blogg......
    HOPPAS ATT DU FÅR SUPERKUL!!! ♥




    / E2

    Hej då

    Shiiiit om en och 3 ½ timme åker tåget och mitt huvud är helt tomt. jag vet inte vad jag tagit med mig och vad jag ska ta med mig. Det kommer saknas massor när vi väl är framme. Sen hittar jag inte laddaren till telefonen så nu hoppas jag att anja har en likadan för annars blir det jobbigt kan jag lova.

    Nu her jag iallafall ner kameran i väskan så det garanterat blir bilder. Men men som sagt vi ser om jag skrivet något när jag är där annars är jag back on track den 12e. hejjjjj!

    för en man som gick till jobbet som om inget hade hänt

    Heej, jag vaknade alldeleeeees för tidigt idag. hade ställt väckarn på 11.00 men så vaknar jag 9 ändå. inte bra inte bra.
    Och nu börjar det verkligen dra ihop sig här! Jag måste packa duscha packa mera och sen självklart kommer jag glömma något också.
    Borås då da, Tåg resan kommer att ta14 timmar så jösses vad jag längtar efter de ( not ) men vi har liggvagn så vi kommer sova typ hela vägen. vi far från umeå 20.58 och är framme 10.52 dagen efter så det är väl skönt det iallafall. Eftersom jag är som jag är ( virrig och klumeduns ) så får anja hålla reda på biljetterna annars tror jag att det kommer bli svårt för mig. haha.

    Jag tvivlar ju på att jag kommer skiva när jag är där men man vet ju aldrig. Först funderade jag på att ta med datorn men sen kom jag på att den väger ju en del och jag har inte lust att konka med en as tung väska överallt så det får stanna hemma helt enkelt. Nu blir de laga mat eller nått. hejss

    just nu: Lars Winnerbäck - Elegi


    Do ya wanna get rocked?

    hej hej !!. idag tog jag mig tiden till att sminka mig och måla naglarna.


    Moa kom förbi för ett tag sen. Vi kollade igenom vilka danser vi ska gå. Det kommer att bli jazz, lyrisk och dancehall. Sen funderar jag på att gå en till jazz som det är högre svårighetsgrad på, men jag vill inte gå själv så jag hoppas att anja vill gå med mig annars får vi väl se hur jag gör.

    Den här dagen kommer att gå ut på att packa och bara packa. Just nu håller jag på att tvätta förfullt och sen ska jag väl börja tänka på vad jag måste ha med mig.
    Om ungefär en timme kommer mormor och hämtar mig från de ena till de andra. Jag vart så himla sugen på att äta sushi ( även fast jag åt de igår ) så vi ska göra lite sånt gott. Mmm!

    just nu: Def Leppard - Let's Get Rocked

    vi gillar min kamera

    hejsaaan. idag har jag tove anja och gab varit på   och strosat runt. Käkat massa av smakprover och sånt. Gabbi hittade en spiderman tungpiercing åt mig som va as cool men jag har som sagt inge pengar så jag köpte den inte.

    Påvägen dit när jag och anja cyklade började det ösregna så vi skyndade och sprang in under tak
    Kameran kom fram och jag kan aldrig vara seriös, det kan anja och det resulterar till snygga bilder ... sjukt kul hade vi iallafall när vi stod där och lekte hahhahah



    det är vad jag lever för

    Jaha ja, nu har jag suttit och laddat in en massa bilder från ikväll. Tove fyllde ju år den 31 juli så idag for vi och åt fika hemma hos henne. Det började med att tove och anja spårade ur.




    (sen finns det bilder som tog på mig och tove som är så hemska att dom inte visas, någonsin!!)

    Efter deras framträdande och mina och toves väldigt Osexiga miner sätte vi oss och fikade på hennes balkong.
    Tove hade gjorde hur gott som hellst med cheesecake och snickers kaka. Mmmmm






    Sen kom gabbi också


    Nu ska jag sova. Ska iväg på nolia imorgon. Oj oj mina pengar, jag har ingaaa!!! godnatt

    When you came in the air went out.

    Hej, Gud idag är jag bara trött och seg, en riktig söndag helt enkelt.
    Igår blev det först "festival" på lovevallen och sen efter det for vi vidare till östermalm på en fest där.
    Det var väl roligt från och till får jag väl säga. Efter det for jag och eve till subway och chillade, depp musiken spelades på hög nivå och stämningen blev ju bara värre hahah.
    Så lite kort om den kvällen då.

    Jag har aldrig någonting vettigt att skriva nu för tiden vilket är värdelöst. Men på onsdag kväll bär tåget av till göteborg så då hoppas jag väl sen att jag har lite mer att skiva och visa.  Nu ska jag kolla om avsnitt 7 har kommit upp av true blood så later

    just nu: Jace Everett - Bad Things




    it makes me feel like I'm going crazy

    Sådär ja. nu har jag ätit tacos så nu är jag hur mätt som hellst och de känns som de kommer struta köttfärs ur mina öron när som hellst. ursch vad äcklig om man tänker att det verkligen skulle göra de , det bara rinner ut kött ur öronen. Haahha ne de är mina fantasier som spökar nu.

    Om en liten stund ska jag nog försöka komma upp ur soffan och he på mig lite smink. Sen bär det av till tove och sen vidare på festen. Hahah jag känner mig som al bundy, ner degad i soffan så nu måste jag verkligen göra något åt det här. ha det så kul ikväll!

    just nu: Volbeat - Say Your Number


    hey hoe lets go

    Godmorgon. nu sitter jag här i min ensamhet och äter från en macka.
    Frågan är vad jag ska hitta på idag? Vädret suger så jag har ingen stor lust att vara ute men ja vill heller inte sitta inne hela dagen. Oj oj vilket dilemma.

    Ne men jag ska iallafall fara och kolla fotboll sen skulle jag vilja fara och träna men jag tror jag ska vila med det ett tag.
    Så det blir väl att bara fara hem efteråt och sen hitta på nått mot kvällen.

    Från det ens till det andra så far jag och anja till  göteborg på onsdag och sen vidare till borås. Fatta de är inte ens en vecka kvar,men vi kommer nog ha sjukt kul. Det hoppas jag i allafall. Vi ska träffa några som vi umgicks med på peace&love så det blir nog super. och nu kom pappa hem så nu är ja inte ensam längre, hejss

    home sweet home

    Jag kom hem från stan för ett tag sen. Tyvärr följde inte lisa med men födelsedagsbarnet tove följde med istället så det kunde ju inte bli bättre. Vi gick och tog det lugnt i parken och sen gick vi och satte oss på subway för tove ville ha en macka och eve en kaka så ja.
    Vädret blev dåligare och dåligare och med tiden det var dax att börja dra sig hem öste regnet ner såklart och jag utan paraply fick cykla från stan till mariedal i regnet, men det känns som jag gjort de många gånger förut så jag börjar väl bli van antar jag.


    Juste på vägen hem mötte jag J,E & T och dom pratade om en jätte festival i umeå! Så klart började jag ju fundera på varför jag inte visste om de liksom. Sen när dom berättade vart den skulle hålla till förstod jag att dom har styrt ihop en egen liten "festival" men det blir nog kul ändå, hoppas det inte regnar bara haha jag får nog ta med ett paraply i fall att. godnatt

    just nu: Hide The Knives - Holy Banner


    RSS 2.0